Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne teşekkürü edam
en yakında merşah var sanırım şimdi umutla onu beklicez sonrasında sırası geleni ama bu ay sen iyi yakaladın umutlar tavan

umutlarımızz yıkılmaz ınsalllahhh alllahımmm sen sevındırr butun arkadaslarımızıııı sen buyukusunnnn rabbımmmmmm

merşahım nazar sadece kötü niyetten olmazmış bazen çok sevenlerinde nazarı değermiş sen her ihtimale karşı nas felak ayetelkürsi oku rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan

aminnnnnnnnnnn inş.... Allah kötü gözden sözden korusunnn aman amannn

bende bi doktora gidicem ya aklım acayip karıştı bi sorun yoktur inşalllaahh

ölemiii oluuu mersahımm ben inanırumm nazara

bi okutt kızçem kendiniii ne kaybedersinn inş... belkimm vardır nazar benim anemin kardeşi nazardan çatlamışşşş bebekkene

allahım sen koru

yok benimkilerde ilk başladığımda tekti sonra silikleşti 14. 15. günlerde koyu çıktı sonra bata kadar silik devam etti

alla allaaa :44::44::44::44::44: ne kadar garip bir durum ben bütün yapanlardan net çizgilerden sonra yaptıklarında hep tek çizgi diyorlar :44::44::44::44:

ne teşekkürü edam
en yakında merşah var sanırım şimdi umutla onu beklicez sonrasında sırası geleni ama bu ay sen iyi yakaladın umutlar tavan

inş. hiç bitmesin umutlarımızzz

bende bi doktora gidicem ya aklım acayip karıştı bi sorun yoktur inşalllaahh

onu yazacaktım doktoramı sorsan acaba diye ama bizim doktorlar biraz garip bozuktur der geçer canını sıkar diye yazmadım
ama sen yinede muayneni olup sorun olmadığından emin olabilirsin yoksa cidden garip bir durum :44::44::44::44::44:

inş.. gelmesss örtmenimmm

bizi mutlu eedersinn inş..

Allahım senn arkadaşlarıma evlatlarını naip et Allahımmm

Aminnnnnnnnnnn
Amiinnnnn canim umidim yoktu ama bat gelince nie bole heycan yaptim yine
canım stres yapma hiç benimde bu ay 2 gün gecikti strese bağlıyorum
Stres cok tatlim bende hangi birini kafama takmayayim regl gelse uzulmicem bu ay psikolojik hazirim. onumuzdeki aya planlarimi yaptim.
merşahım nazar sadece kötü niyetten olmazmış bazen çok sevenlerinde nazarı değermiş sen her ihtimale karşı nas felak ayetelkürsi oku rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan
Okuycam canim gecen bi komsu geldi. kaynanama diyo bole gelini buldun daa ne istiyon... gidince bi agirlik bende uyku dedim esime okubeni. sonra esimin annanesi dedi o kadinin nazari degiyomus. hemen etkileniyom.
laboquick canım

Benimkide o

yapma merşahım daha erken bir gün geçsin en azından :26:
çıkmazsa yok diye kendini yorarsın falan allah korusun sende yerinde duramıyanlardansın maşallah ama kan yaptıracaksan o kesin olur

sabret can kuşş benn o kunuda çok sabırlıyımdırrr

hiç aceleci davranammm hiççç

4 aslında son gün lekelenmesiyle 5 gün

süreside normal anacım ben anlayamadım
bu böle olmayacak en yakın zamanda başlığımıza jinekolog bekliyoruz ne olur yani birinizde buraya takılsanız bakın aranızda okuyanlar varsa çok sıkmıcaz gelin korkmayın valla bak azcık soru sorcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…