- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.841
canım stres yapma hiç benimde bu ay 2 gün gecikti strese bağlıyorum
ne teşekkürü edam
en yakında merşah var sanırım şimdi umutla onu beklicez sonrasında sırası geleni ama bu ay sen iyi yakaladın umutlar tavan
merşahım nazar sadece kötü niyetten olmazmış bazen çok sevenlerinde nazarı değermiş sen her ihtimale karşı nas felak ayetelkürsi oku rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan
Ewet yumos gununden sonra acildi ama ikinci cizgi hep vardi hemde baya belirgin yani. arastirdim ya haislerde yada pko larda ole oluyomus lh yuksekliginden. kan testi verdim normal cikti yani bende isin icinden cikamadim. ondan bu ay hevesim kalmadi gunu kacirmisim ondan yapmadim bile
ölemiii oluuu mersahımm ben inanırumm nazara
bi okutt kızçem kendiniiine kaybedersinn inş... belkimm vardır nazar benim anemin kardeşi nazardan çatlamışşşş bebekkene
yok benimkilerde ilk başladığımda tekti sonra silikleşti 14. 15. günlerde koyu çıktı sonra bata kadar silik devam etti
laboquick canım
doğru yapmışınn moreee :44::44::44::44:
ala ala ilginççç markası nedi
ne teşekkürü edam
en yakında merşah var sanırım şimdi umutla onu beklicez sonrasında sırası geleni ama bu ay sen iyi yakaladın umutlar tavan
bende bi doktora gidicem ya aklım acayip karıştı bi sorun yoktur inşalllaahh
Amiinnnnninş.. gelmesss örtmenimmm
bizi mutlu eedersinn inş..
Allahım senn arkadaşlarıma evlatlarını naip et Allahımmm
Aminnnnnnnnnnn
Stres cok tatlim bende hangi birini kafama takmayayim regl gelse uzulmicem bu ay psikolojik hazirim. onumuzdeki aya planlarimi yaptim.canım stres yapma hiç benimde bu ay 2 gün gecikti strese bağlıyorum
Okuycam canim gecen bi komsu geldi. kaynanama diyo bole gelini buldun daa ne istiyon... gidince bi agirlik bende uyku dedim esime okubeni. sonra esimin annanesi dedi o kadinin nazari degiyomus. hemen etkileniyom.merşahım nazar sadece kötü niyetten olmazmış bazen çok sevenlerinde nazarı değermiş sen her ihtimale karşı nas felak ayetelkürsi oku rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan
laboquick canım
cnm kaç gün sürdü adetin :44:
benimde ondan ala ala beaaa :26::26::26::26:
bozuk olabülümüüü
Senin kuzucuk nasil nuarinim anneye rahatsizlik veriyom mu
Yaw test yapsam mi die dayanamiyom
Aynen benimde oleydi canim
Hmmm aynı benım de o markaaaalla alla yaa nıye ole oldukii:26:
inş. hiç bitmesin umutlarımızzz
benimde adetim bitti hemen başlasammı kiii
yapma merşahım daha erken bir gün geçsin en azından :26:
çıkmazsa yok diye kendini yorarsın falan allah korusun sende yerinde duramıyanlardansın maşallahama kan yaptıracaksan o kesin olur
allahım sen koru
alla allaaa :44::44::44::44::44: ne kadar garip bir durum ben bütün yapanlardan net çizgilerden sonra yaptıklarında hep tek çizgi diyorlar :44::44::44::44:
4 aslında son gün lekelenmesiyle 5 gün
onu yazacaktım doktoramı sorsan acaba diye ama bizim doktorlar biraz garip bozuktur der geçer canını sıkar diye yazmadım
ama sen yinede muayneni olup sorun olmadığından emin olabilirsin yoksa cidden garip bir durum :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?