Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merşahım nazar sadece kötü niyetten olmazmış bazen çok sevenlerinde nazarı değermiş sen her ihtimale karşı nas felak ayetelkürsi oku rabbim korusun kem gözlerden nazarlardan

mersahım senindemi bata kadar silik gösterdiii

Ewet yumos gununden sonra acildi ama ikinci cizgi hep vardi hemde baya belirgin yani. arastirdim ya haislerde yada pko larda ole oluyomus lh yuksekliginden. kan testi verdim normal cikti yani bende isin icinden cikamadim. ondan bu ay hevesim kalmadi gunu kacirmisim ondan yapmadim bile

canım hayırlısı inşallahhh
bizde bekliyoruz sabırsızlıklaaa

cokk saolllll karamelımmm yaaaa burda olan hıcbır kızzcee yalnız deılkııı herkesınnn guzel haberlerınee ortakk olucazz tesekkurr edermmmm karamelımmm kremammm

ne teşekkürü edam
en yakında merşah var sanırım şimdi umutla onu beklicez sonrasında sırası geleni ama bu ay sen iyi yakaladın umutlar tavan

Senin kuzucuk nasil nuarinim anneye rahatsizlik veriyom mu
merşah yarın mı
gelmiş bileee heycan tavan değilmi
haklısın eğer bebiş yoksa düzenin bozulmasın onada şükür
ama biz yine umutla bekliyoruz sonucu
Yaw test yapsam mi die dayanamiyom
cnm edanınki dahaönceleri hep tekmiş ya hani diyorum bozuk olabilirmi acaba seninkiler :44::44::44::44:

Aynen benimde oleydi canim

ölemiii oluuu mersahımm ben inanırumm nazara

bi okutt kızçem kendiniii ne kaybedersinn inş... belkimm vardır nazar benim anemin kardeşi nazardan çatlamışşşş bebekkene

Senin kuzucuk nasil nuarinim anneye rahatsizlik veriyom mu

Yaw test yapsam mi die dayanamiyom

Aynen benimde oleydi canim

yapma merşahım daha erken bir gün geçsin en azından :26:
çıkmazsa yok diye kendini yorarsın falan allah korusun sende yerinde duramıyanlardansın maşallah ama kan yaptıracaksan o kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…