- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.821
inşaaalllllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhh moremmmm yawwww sen bole yazdıkkcaaa yuregımmm hop hop hopluyorrr yawww ben cokkk umıtlıyımmm bu aydannnnnn
cnm edanınki dahaönceleri hep tekmiş ya hani diyorum bozuk olabilirmi acaba seninkiler :44::44::44::44:
Eweeettt yarin
Yaw bebis yoksa hemen gelsin regl
Eweeettt yarin
Yaw bebis yoksa hemen gelsin regl
güzel haberini yanlız beklemiyorsun burda
Bilmiyom ki nazim
Benim bebis oldugunda ailede zaten seviliyodum. bide ilgi artti die gozumun onunde kiskananlarin catirti sesleri geliyodu. elimde bardaklar catir catir kiriliyodu su icerken catirt azima cam geliyodu. nazar die bisi var diyo zaten hocalar bilmem artik dusuncelerim yanlis mi ama tedbir almaliyim dua fln
mersahım senindemi bata kadar silik gösterdiii
geçen bir arkadaşım dediki ben üzülünce aslında ben 4 senedir her ay öyle heycanla bekliyorumki sanki bu ay olacak diyerek dört sene önce istemediğim zamanlarda hayatım nasıl geçiyordu unuttum beni ne üzüyordu ne sevindiriyordu dedi
okadar sabırla ama bir okadar sabırsızlıkla bekliyorki o beklemeyide seviyor onu anladım
canım hayırlısı inşallahhhtutarr yaa
:26::26: alla alllla anlam koyamadmm yaaa neden oyle oldu acabaa markası neıdı tatlımm :26:
cokk saolllll karamelımmm yaaaa burda olan hıcbır kızzcee yalnız deılkııı herkesınnn guzel haberlerınee ortakk olucazz tesekkurr edermmmm karamelımmm kremammm
canım bi kapta topladım idrarı sonra damlalıkla 3 damla damlatıp kullandım ne bilem böle yazıyoduu
inş.. gelmesss örtmenimmm
bizi mutlu eedersinn inş..
Allahım senn arkadaşlarıma evlatlarını naip et Allahımmm
Aminnnnnnnnnnn
bende o satte yapyom canımm benimde dün bügün hep 2 sici silikk
Senin kuzucuk nasil nuarinim anneye rahatsizlik veriyom mumerhaba kuzumm
Yaw test yapsam mi die dayanamiyommerşah yarın mı
gelmiş bileee heycan tavan değilmi
haklısın eğer bebiş yoksa düzenin bozulmasın onada şükür
ama biz yine umutla bekliyoruz sonucu
cnm edanınki dahaönceleri hep tekmiş ya hani diyorum bozuk olabilirmi acaba seninkiler :44::44::44::44:
benimde adetim bitti hemen başlasammı kiii
Bilmiyom ki nazim
Benim bebis oldugunda ailede zaten seviliyodum. bide ilgi artti die gozumun onunde kiskananlarin catirti sesleri geliyodu. elimde bardaklar catir catir kiriliyodu su icerken catirt azima cam geliyodu. nazar die bisi var diyo zaten hocalar bilmem artik dusuncelerim yanlis mi ama tedbir almaliyim dua fln
laboquick canım
Senin kuzucuk nasil nuarinim anneye rahatsizlik veriyom mu
Yaw test yapsam mi die dayanamiyom
Aynen benimde oleydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?