- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.961
Anlamadim kiyuzunu ne guldurdu 1. Ne
Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilen
Morunu bulduk kucugunu de buluruz beyaaaa :)))
Kizlar eymen ismi nasil ya
olmasamm sağlığımm giderrr karamelimm napayımm Allahımm huyumu suyumu bozmasınnn inşaşalhhhh
canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımmmmmmmmmmmmmm
inş.. rabbim duyacak dualarımııızı vericek kusularımzııı
aa sen hancekimee gitcen demiii Allahım yaa bende gelmek isitorummmmm
size sarılmak istiorumm hancekimin yemeklerimnden yemek isitorummm istiorumm istiorummmm
ama hancekimi göremiorummmmdaha gelmedi sanırsamm mmisafirliktennn
Anlamadim kiyuzunu ne guldurdu 1. Ne
Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilen
hoşbulduk canım..evet canım vermişti de onlar coktan bitti..
Morunu bulduk kucugunu de buluruz beyaaaa :)))
canımm hoşgeldinn yaa üzülmee sen duaları düşünme iyi ol da tek nasıl olsa okunuyor
moralini bozmaa hiççç
üüzlme bebem kısmettt biitnce okurusnnn Allahın iziniylee bende erken adet oldum du demekki normal hormıoncukalrın sevnnn Allaha şükürrr
hoşgeldin aynurum
bu iyi bişey olmuyormu 21 gün çokta garip değil gibi geldi bana biraz şaşması normal ama bilemedimki :44:
sen üzülme inşallah ben yarın okumaya başlıyabilcem sen okuyamasanda ben telafi ederim
saol hosbuldum karamelim..ya gormedgm bilmedgm insanların bana bole candan ve fedakar davranması valla beni duygulandırıyocok iyisin canım Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın ve tez zamanda versin inşallahhh..aminnn
saol canım su dakkadan sonra ölsem de gam yer miyimyemem
en iyisi gitmen cnm
eşin için neden gittiniz sorunmu vardı
aminnnnnnn o ne güzel duaydı miamoreminşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz cnm
sende sağlıcakla kucağına alır bizim yerimize bol bol koklarsın meleğini
ne biliyim bana pek sicak gelmedi kuzum yaa
bence çok güzel bi arkadaşımda oğluna o ismi koydu 2 aylık daha acayip tatlııı
Istanbul a geldigimde bebisin totosunu isirttircam sanaaaaaa... ama artik gülümsersen:)))
aaaa bu arada benden yine kan ve idrar aldilar. ama doktor baska bir test yapcaz dedi, bu parali dedi kagit imzalatti...ne testi ki...
canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))
aaaa bu arada benden yine kan ve idrar aldilar. ama doktor baska bir test yapcaz dedi, bu parali dedi kagit imzalatti...ne testi ki...
yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???
Kizlar bu ismi duyunca icim bi acayip oldu hem sahabe ismi hemde degisik isim bilmiyorum ama oglum olursa koymak istiyorum sizede danismak istedim
hoşbuldum canım..valla cok uzuluyorum bide şu karın agrısı olmasa kalkıp bi duş alıp hemen okuycam dayine de inşallah yarına kadar ii oldugum ilk an dusumu alıp hemen okuycam cunku henuz tam gelmedi kırmızılar..henuz pembelerdeyimm..
saolun canlarım benm yaa..inşallah dedgn gib herseycikler normaldirrr :18::18::18:
10 tane kalmis ovu testinden yeter herhal. calimada sikinti yokbende bitti 3. gün başladımm mersahımm sende üle yapp moreee atlamayalımm gün aşırıı çalışalımmm
canımm test aldım 1. yaptım olmadı tyutmaış mayamm
2. yaptımmm ertesii ayy yüzüm güldüü hamiştimmm
buarada buzağaa buluruzzz örtmenin sen tuttarın ben mora boyarınnnn
ne biliyim bana pek sicak gelmedi kuzum yaa
ben ısırmamm moree başlarsamm yirinnnn
sonra çekmeyesn saçcıklarımııı
Canm senin adin AŞKIM mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?