Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Anlamadim ki yuzunu ne guldurdu 1. Ne

Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilen

Morunu bulduk kucugunu de buluruz beyaaaa :)))

canımm test aldım 1. yaptım olmadı tyutmaış mayamm

2. yaptımmm ertesii ayy yüzüm güldüü hamiştimmm

buarada buzağaa buluruzzz örtmenin sen tuttarın ben mora boyarınnnn

olmasamm sağlığımm giderrr karamelimm napayımm Allahımm huyumu suyumu bozmasınnn inşaşalhhhh

aman nazım gözünü sevim huyunda suyunda yerinde dursun
ben sabırsızımdır tezcanlıyımdır bişey konuştuk ya onu yapana kadar vazgeçmem illa olacak benden yana hiç şaşmayacak arkadaşlarımda bilirler o yüzden dikkat ederler iki elim kanda olsa birlikte bişey yapılacaksa o uyunmayacak yenmeyecej içilmeyecek yapılacak benim bu huyum kurusun yaaaa :2::2::2:

Kizlar eymen ismi nasil ya

çok güzel de hayırdır nikiyy :44: erkek ismi düşünüyorsun sadece

canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))

hani ama resim yaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???

Anlamadim ki yuzunu ne guldurdu 1. Ne

Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilen

hoşbulduk canım..evet canım vermişti de onlar coktan bitti..

Morunu bulduk kucugunu de buluruz beyaaaa :)))

canımm hoşgeldinn yaa üzülmee sen duaları düşünme iyi ol da tek nasıl olsa okunuyor
moralini bozmaa hiççç

hoşbuldum canım..valla cok uzuluyorum bide şu karın agrısı olmasa kalkıp bi duş alıp hemen okuycam da yine de inşallah yarına kadar ii oldugum ilk an dusumu alıp hemen okuycam cunku henuz tam gelmedi kırmızılar..henuz pembelerdeyimm..

üüzlme bebem kısmettt biitnce okurusnnn Allahın iziniylee bende erken adet oldum du demekki normal hormıoncukalrın sevnnn Allaha şükürrr

saolun canlarım benm yaa.. inşallah dedgn gib herseycikler normaldirrr:18::18::18:

canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))

bende 8inde gidicem inşallahhh çok merak ediyorm ne halde olduğunu

Kizlar eymen ismi nasil ya

güzeeeell....
hayırdır erkek mi hissediyorsun canım?

bu arada selamlaştık mı senle???

aaaa bu arada benden yine kan ve idrar aldilar. ama doktor baska bir test yapcaz dedi, bu parali dedi kagit imzalatti...ne testi ki...

aaa böle ikili test felan yapıolar onun gibimi acepp

yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???

Canm senin adin AŞKIM mi

Kizlar bu ismi duyunca icim bi acayip oldu hem sahabe ismi hemde degisik isim bilmiyorum ama oglum olursa koymak istiyorum sizede danismak istedim

nikiyy cnm burda sevende olur sevmeyende :26: önemli olan senin içine sinmesi sana güzel duygular uyandırdıysa vardır bir hikmeti

üzülme canım ya müsait olduğunda telafi edersinn canım

bende bitti 3. gün başladımm mersahımm sende üle yapp moreee atlamayalımm gün aşırıı çalışalımmm
10 tane kalmis ovu testinden yeter herhal. calimada sikinti yok bu ay hep calistim cookkk. yumos olduysa artik bosa mi calistik bilmem
canımm test aldım 1. yaptım olmadı tyutmaış mayamm

2. yaptımmm ertesii ayy yüzüm güldüü hamiştimmm

buarada buzağaa buluruzzz örtmenin sen tuttarın ben mora boyarınnnn

Aslinda bende ole anladim ama o kadar testi evde nasil beklettin onu anlayamadim di. simcik anladim tatlim.
İlla inegi bana kakalican ha ben mor inek istiyom yermiyim cakma. bak bakayim bende o goz var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…