- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.981
yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???
ayyy canım benimmm sen çok düşüncelisin de ben neredeyse 10 gündür hiç süt içemiyorumçok üzülüyorum
canım geçmiş olsun inşallah hemen regl olup toparlarsın kendini, çok acı bir tecrübe yaşamışsın rabbim bir daha göstermesin...
mersahım nolur yap bak aksatma ben reglim bittikten 5 gün sonra başlıyordum, her gün aynı saatte yap hatta...
kullanmazmıyım canım hala ekstremde ovülasyon testlerinin taksitleri dolu, 3ay boyu kullandım. bence çok faydası var çünkü mesela benim ve internetin hesabına göre yumurtlama 17si diyodu ama test yapmaya başlayınca 13-14ünde yumurtladığımı fark ettim. yani aylarca hep boşa kürek çekmişiz, yumurtlamaları kaçırıp boşa uğraşmışız...
üzülme canım ya müsait olduğunda telafi edersinn canım
aaa böle ikili test felan yapıolar onun gibimi acepp
Hehhehe ben anladim heheheyok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???
Kizlar bu ismi duyunca icim bi acayip oldu hem sahabe ismi hemde degisik isim bilmiyorum ama oglum olursa koymak istiyorum sizede danismak istedim
çokk güzelll nikiym eymen ağa vardıı asmalıdaa o aklıma geldi şimdiii
güzell iisimmm çok şıkk asill böleee
bende 8inde gidicem inşallahhh çok merak ediyorm ne halde olduğunu
güzeeeell....
hayırdır erkek mi hissediyorsun canım?
bu arada selamlaştık mı senle???
bende 8inde gidicem inşallahhh çok merak ediyorm ne halde olduğunu
güzeeeell....
hayırdır erkek mi hissediyorsun canım?
bu arada selamlaştık mı senle???
çok şifreli bi adın varr moreee hiç çaktırılmıooo
hiç yokk canımmm dahası varda temmusada tatile
gelcesss
ikili test ne ki?
Canm senin adin AŞKIM mi
cnm ikili test meleğin down sendromlu olup olmadığını öğrenmek içindi sanırım ve benzeri ihtimalle için
10 tane kalmis ovu testinden yeter herhal. calimada sikinti yokbu ay hep calistim cookkk. yumos olduysa artik bosa mi calistik bilmem
Aslinda bende ole anladim ama o kadar testi evde nasil beklettin onu anlayamadim di. simcik anladim tatlim.
İlla inegi bana kakalican ha ben mor inek istiyom yermiyim cakma. bak bakayim bende o goz var mi
iste ondan afilli isimleri hic sevmem bennn:))) ne varsa eskilerdee...:))
bisi olmaz canin sagolsunnn:))) sevgiden kimseye bisi olmazzz...
iste ondan afilli isimleri hic sevmem bennn:))) ne varsa eskilerdee...:))
Canim askim misin sen cnim bu ara eymen afilli yeni bi isim degil sahabe ismi peygamber efendimiz zamaninda olan isimlerden biri
Canim doru o down sendromu testi ama cok doru cikmiyormus ihtimal veriyo sadece. ben istememistim yaptirmak.hmmmm hayirlisi o zaman.... 22 sinde diger randevum. daha önceye verdi ama ben tr ye gidiyom dedim.. uc uc bisi olmaz dedi:))
Hehhehe ben anladim hehehe
Canim guzel ama sanki seymen der gibi
Kisss bende hanim aga olurum oglum annesini debaga yapar
Yok cnim slmlasmati slm bu aradabilmiyorum canim kis istiyorum ama oglum olck gibi geliyo
tosun gibidir moree p.tesimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?