Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???

çok şifreli bi adın varr moreee hiç çaktırılmıooo

hiç yokk canımmm dahası varda temmusada tatile
gelcesss

saolasın canım amin inşallah canım

üzülme canım ya müsait olduğunda telafi edersinn canım

inşallah canım saolasın

yok gelemdi, canimmmm yaa bütün gün mesaj atti ben doktordayken.. heyecandan duramadi... adimida arada kullanmisisinn sekerimmm:))) neyseki cakilmaz benim adim ahahahahaha:) hic mi gelme sansin yok kuzum???
Hehhehe ben anladim hehehe
Kizlar bu ismi duyunca icim bi acayip oldu hem sahabe ismi hemde degisik isim bilmiyorum ama oglum olursa koymak istiyorum sizede danismak istedim

Canim guzel ama sanki seymen der gibi

çokk güzelll nikiym eymen ağa vardıı asmalıdaa o aklıma geldi şimdiii

güzell iisimmm çok şıkk asill böleee

Kisss bende hanim aga olurum oglum annesini debaga yapar

bende 8inde gidicem inşallahhh çok merak ediyorm ne halde olduğunu

güzeeeell....
hayırdır erkek mi hissediyorsun canım?

bu arada selamlaştık mı senle???

Yok cnim slmlasmati slm bu arada bilmiyorum canim kis istiyorum ama oglum olck gibi geliyo

yemine gıda boyası atsakk olumu kii morr beaaaa

amaninnnnnn boguluyordummm:))) karpuz bogazimda kaldi yutamadim... sirtima kendi kendime vurmaya calistim cokkk komikti. artik esim isten gelince sok yasardi, kimselere de sesimi duyuramazdim:))

kızlar ben çıkıyorum artık
hepinize iyi geceler çok uykusuz kalmayın emi
hepinizi öpüyorum allahıma emanetsiniz
yarın gündüz işlerim var ama akşama inşallah gelirim kocaman kocaman öpüldünüz

Kisss bende hanim aga olurum oglum annesini debaga yapar

Yok cnim slmlasmati slm bu arada bilmiyorum canim kis istiyorum ama oglum olck gibi geliyo

işte ben de onu diyorum beni biraz ihmal mi ettin bu aralar neee

yavruların cinsiyeti hiçç önemli değil yeterki sağlıklı sıhatli hayırlı olsunlar da, kızı da severiz erkeği de severizzzzz

tosun gibidir moree p.tesimmmm

inşallah sağlıkla büyüyodur, Allaha emanetiz hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…