Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yaw gecen ay yaptim basta koyuydu sonra hep silik bu ay yapamadim unuttum. regl bu gun yarin gelicek. Bitince bari erken baslayayim kaciriyom galiba

bencede katılıorummm canım içme kendi kendinee şimdi kaç yapcas die gözden olamalayımm aman amannn :18::18::18::18::18:

çokk şükür canım iyiyimm şükürler olsunn sen nasılsınnn
canım bu arada sen ovu testi kullandın mıı hiç

pazara kadar gelmezse gidicem canım . dün eşim için üroloğa gitmiştik ürolog da daha çok erken haftaya kesin sonuç çıkar dedi

saol canimmmm benimmmm, Rabbim seninle birlikte bekleyen her anne adayina tez zamanda böyle yenilesi totolardan versinnnnnnnnn.. Rabbim benzer sevincler yasatsin innsaaalllahhh... yaw kizlar valla surada birbirimize ettigimiz dualarin yüzü suyu hürmetine olucak bu isler hic üzülmeyin.. hele de bugünkü gibi olaylara 10 dk dan fazla takilmayinnnnn..

canimm walla insaallah yolunda gider hersey. pazar gecesi yola cikcam insalllahhh.. bir aksilik olmasin insaalllahhh.

bende de 10 tane varr mloreee aldım alalı 2 kere yaptım 1. for çıktı 2 . yüzümü güldürdü daha yapmadımmm
Anlamadim ki yuzunu ne guldurdu 1. Ne
Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilen
eve sığmaz moreeee

ayyy ne ii olur bi düşnsene evde öle mor ineklerr canım canımmm

Morunu bulduk kucugunu de buluruz beyaaaa :)))

canımm hoşgeldinn yaa üzülmee sen duaları düşünme iyi ol da tek nasıl olsa okunuyor
moralini bozmaa hiççç

canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))

üüzlme bebem kısmettt biitnce okurusnnn Allahın iziniylee bende erken adet oldum du demekki normal hormıoncukalrın sevnnn Allaha şükürrr

hoşgeldin aynurum
bu iyi bişey olmuyormu 21 gün çokta garip değil gibi geldi bana biraz şaşması normal ama bilemedimki :44:
sen üzülme inşallah ben yarın okumaya başlıyabilcem sen okuyamasanda ben telafi ederim

pazara kadar gelmezse gidicem canım . dün eşim için üroloğa gitmiştik ürolog da daha çok erken haftaya kesin sonuç çıkar dedi

en iyisi gitmen cnm
eşin için neden gittiniz sorunmu vardı

aminnnnnnn o ne güzel duaydı miamorem inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla kavuşuruz cnm
sende sağlıcakla kucağına alır bizim yerimize bol bol koklarsın meleğini

Yaw gecen ay yaptim basta koyuydu sonra hep silik bu ay yapamadim unuttum. regl bu gun yarin gelicek. Bitince bari erken baslayayim kaciriyom galiba

bende bitti 3. gün başladımm mersahımm sende üle yapp moreee atlamayalımm gün aşırıı çalışalımmm

canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))

canım yaaa ne güzel söyledin bak acı falan kalmıyor söz konusu melekler olunca

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkımmmmmmmmmmmmmm

inş.. rabbim duyacak dualarımııızı vericek kusularımzııı

aa sen hancekimee gitcen demiii Allahım yaa bende gelmek isitorummmmm

size sarılmak istiorumm hancekimin yemeklerimnden yemek isitorummm istiorumm istiorummmm

ama hancekimi göremiorummmm daha gelmedi sanırsamm mmisafirliktennn

sandaaa varr pazartesmmm baaakkkkkk

Eki Görüntüle 675940

ballı sütt moreeee

ayyy canım benimmm sen çok düşüncelisin de ben neredeyse 10 gündür hiç süt içemiyorumçok üzülüyorum

canım geçmiş olsun inşallah hemen regl olup toparlarsın kendini, çok acı bir tecrübe yaşamışsın rabbim bir daha göstermesin...

mersahım nolur yap bak aksatma ben reglim bittikten 5 gün sonra başlıyordum, her gün aynı saatte yap hatta...

çokk şükür canım iyiyimm şükürler olsunn sen nasılsınnn
canım bu arada sen ovu testi kullandın mıı hiç

kullanmazmıyım canım hala ekstremde ovülasyon testlerinin taksitleri dolu, 3ay boyu kullandım. bence çok faydası var çünkü mesela benim ve internetin hesabına göre yumurtlama 17si diyodu ama test yapmaya başlayınca 13-14ünde yumurtladığımı fark ettim. yani aylarca hep boşa kürek çekmişiz, yumurtlamaları kaçırıp boşa uğraşmışız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…