- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.941
ay ne kadar heyecanlı ne kadar güzel yazmışsın gözlerimin içi güldü vallahi... enfeksiyon geçer sıkma canını sen, bebişine iyi bakyeter...sağlık sıhatle büyüsün inşallah
hoşbulduk canımmm benim, keyfin nasıl bakalım?
estağfurullah canım benimmmm, kıyamam ben hiç birinizeeeee
bu ovü test muhabbeti nedir? bitmedi mi ki senin yumurtlama günleri?
bende de 10 tane varr mloreee aldım alalı 2 kere yaptım 1. for çıktı 2 . yüzümü güldürdü daha yapmadımmm
cnm kendin neden içiyorsunimkanın varsa önce doktora git ne olur aman bişey olmasın
doktorun ne diyecek önce onu öğren belki stresten diyecek belki muayne etmek isticek yada allah korusun bir sürü nedeni olabilir ama en önemlisi kan yaptırmadıysan bebiş bile olabilir üzülmeyelim sonra :18::18::18::18:
ay ne kadar heyecanlı ne kadar güzel yazmışsın gözlerimin içi güldü vallahi... enfeksiyon geçer sıkma canını sen, bebişine iyi bakyeter...sağlık sıhatle büyüsün inşallah
pazara kadar gelmezse gidicem canım . dün eşim için üroloğa gitmiştik ürolog da daha çok erken haftaya kesin sonuç çıkar dedibence sen önce doktoruna görün en doğru bilgiyi o verecek sana
bidahaki aya hamilelik gibi bişey olmaz diye düşünme asıl biran önce önlemini almazsan istenmeyen durumlar çıkabilir
inşallah iyisindir hiçbir sorun yoktur
hoşgeldin cnm
hoşgeldin miamorem maşşallah ikinizede inşallah hep böyle güzel haberler getirirsin bize
onun totosunuda yerler herbiryerlerinide yerler
cnm bekle bakalım sorsunlar ne diyecekler :44::44::44::44: başka doktorun fikrini almak iyidir olmazsa kendi doktorunlada paylaşırsın
nikiyy sende hoşgeldin cnm
maşallah sanada sende sevindirdin bugün inşallah sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza bebişlerinizi
ne diyim nazım çok sabırlısın orası kesin
Anlamadim kibende de 10 tane varr mloreee aldım alalı 2 kere yaptım 1. for çıktı 2 . yüzümü güldürdü daha yapmadımmm
Hosgeldin canim. Dr hap vermis miydi gunluk icilenherkeslere merhabalarr..nasılsınız...ya ben pek ii degilim..kürtajın üstunden 21 gun gecti ve ben bugun regl oluyorum galiba..karnım cook agrıyo ve henüz tam olmadm da geliyoo cunku ucu nu gosterdi yani sizce normal mi arkadaşlarr..zamanı bence erken gibi ...hiç bişeye degil de en çok duaları okuyamadm ona uzuluyom ya
eve sığmaz moreeee
ayyy ne ii olur bi düşnsene evde öle mor ineklerr canım canımmm
herkeslere merhabalarr..nasılsınız...ya ben pek ii degilim..kürtajın üstunden 21 gun gecti ve ben bugun regl oluyorum galiba..karnım cook agrıyo ve henüz tam olmadm da geliyoo cunku ucu nu gosterdi yani sizce normal mi arkadaşlarr..zamanı bence erken gibi ...hiç bişeye degil de en çok duaları okuyamadm ona uzuluyom ya
Yaw tuvalete gidicem kalkamiyom.az konusmayin 5 dk tiiipppp
herkeslere merhabalarr..nasılsınız...ya ben pek ii degilim..kürtajın üstunden 21 gun gecti ve ben bugun regl oluyorum galiba..karnım cook agrıyo ve henüz tam olmadm da geliyoo cunku ucu nu gosterdi yani sizce normal mi arkadaşlarr..zamanı bence erken gibi ...hiç bişeye degil de en çok duaları okuyamadm ona uzuluyom ya
pazara kadar gelmezse gidicem canım . dün eşim için üroloğa gitmiştik ürolog da daha çok erken haftaya kesin sonuç çıkar dedi
saol canimmmm benimmmm, Rabbim seninle birlikte bekleyen her anne adayina tez zamanda böyle yenilesi totolardan versinnnnnnnnn.. Rabbim benzer sevincler yasatsin innsaaalllahhh... yaw kizlar valla surada birbirimize ettigimiz dualarin yüzü suyu hürmetine olucak bu isler hic üzülmeyin.. hele de bugünkü gibi olaylara 10 dk dan fazla takilmayinnnnn..
canimm walla insaallah yolunda gider hersey. pazar gecesi yola cikcam insalllahhh.. bir aksilik olmasin insaalllahhh.
Yaw gecen ay yaptim basta koyuydu sonra hep silik bu ay yapamadim unuttum. regl bu gun yarin gelicek. Bitince bari erken baslayayim kaciriyom galiba
canimmm benimmmm seninkinide öyle göremene az kaldi insaaalllllahhhhhhh.... walla aci cekiyordum iki saniye öncesinde ciglik attimdi, doktor iste burada dedi..hemen hani nerdeeeeeeee?? dedim:)) aci maci falan kalmadii:))
saol canimmmm benimmmm, Rabbim seninle birlikte bekleyen her anne adayina tez zamanda böyle yenilesi totolardan versinnnnnnnnn.. Rabbim benzer sevincler yasatsin innsaaalllahhh... yaw kizlar valla surada birbirimize ettigimiz dualarin yüzü suyu hürmetine olucak bu isler hic üzülmeyin.. hele de bugünkü gibi olaylara 10 dk dan fazla takilmayinnnnn..
canimm walla insaallah yolunda gider hersey. pazar gecesi yola cikcam insalllahhh.. bir aksilik olmasin insaalllahhh.
Yaw gecen ay yaptim basta koyuydu sonra hep silik bu ay yapamadim unuttum. regl bu gun yarin gelicek. Bitince bari erken baslayayim kaciriyom galiba
çokk şükür canım iyiyimm şükürler olsunn sen nasılsınnn
canım bu arada sen ovu testi kullandın mıı hiç
canım yaaa ne güzel söyledin bak acı falan kalmıyor söz konusu melekler olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?