Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

26 da evlendim canımm 1o ay oluyoişteee

benim yapım bu hiç ormantik değilim hiççç

hahahahahahah, daha cokkkk küccüksün annemmm yaaaa....o yasta tabiiki ne cicek gelir aklina nede böcek resmi.... hahahaha... ben 36 yasimda evlendim ve herseyi igne oyasi isler gibi yaptim. 29 mayis ta nikah oldu, sonra bahcede kücük bir dügün. 5 ekim de gercek dügün....

ülemiii geç kalmışınnn cankuşum beaaaa

ama kısmet işttee aslın da en iyisi hayatını yaşamışısndırr

ben 2 sene önce evlencektim dee ev işi olmadı biizm onu bekledikkk
bide ben gene uunutmam yapardım daa o zamnda ayağım sakkatıı

hep akslik yaşadımm yaaa görmen lazımmdıı nasıl evlendmmm kolum bacağım sağlama herkes şaşyooo

neee ne sakatligi anlatsanaa..... canim bana kasa ben evlenmezdim daha. 40 a kadar evlenmem diyordum ama iste ikna ettiler... ben hayatimi yasadim gercek anlamda. cok gezdim, cok gördüm, cok agladim, cok mutlu oldum....cok sükür hepsine...

aaa ii aklıma getirdinnn yasakımmmm

bu esra erol varislerini aldırrmışş çok basitmişş sende bi el atsanmıı haa

more ben ismine varis diyom ama benimki daaha varis degilll venösyani varis olmadan önceki ilk adimm..bacagimdaki toplardamardaki kapakcik bozuk kani kalba pompalamayi iyi yapmiyo asagi siziyoo..varis daah ileri hali damarlar ne cikmasi lasimmis gerci ic variste damar ne gözükmüyoo

Son düzenleme:
hadi yaaa tühhh terimmm kenerdaaa yırtmıştır kendnii

s4en hangi takımlıdın yasakımmm

more ben dogma besiktasliydim hemide cok koyu ya hastasiydimmmmm agliyodum yenilince yemedik kanatmadik tirnak neyim kalmiyoduu bide evde kavga ediyodum ablam fenerliydi kiza yapamdigim kalmiyoduu..sonram 15 yasima geldim böyle olacak is degill yavas yavassss biraktim mac hayatimii jübile yaptim yani simcik milli takimdan baskasini tutmuyomm

valla canımm bende kısacık hayatıma hertürlüü entirka acı ve sevincii kattım sonundaa kocişimi buldumm Allahıma şükr yoksaa kocamm olmassaa hayyat evlenmesdimmm bennn

benn çok sakarımmm sölemesi ayıppp

nikah zamanı ayacımııı sobaya çarptımmm 12 tane dikiş vardı bide stresten o gül yüüzmdee iltihap olmuştuuu

çok kötüüdüm çokk değil resim çekmekk kendime bakmak istemiodumm yanii

canim simdi tr de bu ic varisin cözümü var. kikirdaktan yapilan bir bitkisel ilac. eczanelerde satiliyor recetesiz alabiliyorsun. ayrica varis corabini yatarken giyeceksin ve günde üc kere ciddi sert masaj yapacaksin. ama tüm bacaga...düzenli kür yaparsan geciyormus.

aaa ozaman ilaçlarla yüürüyüşle düzelcek moreee ülemiii

ülemii bende senden fb havası aldım dııı

ben fb liiym ya ondan herhallll

ayyy kiyamammmmm.. iste en azindan bebislerina anlatacagin bir hikayeeee... benimde nikah zamani cok stresliydi benimde yüzümde cibanlar cikmistiiiii. nikah günü esim ayakkabisini almayi unutmus gitti gelmezz... ayy beni birakip kacti sandim. elaleme ne dicem diye mide kanamasi gecirdim. 15 gec gittik nikahimiza...:))

canım ben sureleri okudum tamamdır öptüm

senin de hikayen baya iii cankuşummmm

anam ne zor olmuşturrrrr soğuk soğukk terlemişindrrrr

benimki ic variste degil venösmüsdoktor bu varis degil diyo ama ilerde olabilirmis variss...corabim varda üseniyom giymeye cok zor :26:

sen Hancek e cay icemeye geliyon mu öbür hafta ondan haber ver.:)))

senii cakallll tamam AŞKIM anladım ben canım eger ankaraya gitmezsem gelmeye calışacam mutlaka neyse kuzular bal yanaktan kokulu kokulu öpürüm sizi ben yatıyorum hepiniz yüce rabbime emanetsiziniz buda son şebekligim olsun size

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
9
[/td]
[td] [/td]
[td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak....[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

benimki ic variste degil venösmüsdoktor bu varis degil diyo ama ilerde olabilirmis variss...corabim varda üseniyom giymeye cok zor :26:

neresi zor moreee başkamı giyilioo bacacıklarınaaa giymicen miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…