Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

nazımmm cancaazımm an itibariyleee 2 adett Meryem suresi Zeynep kızce için okunmuşturrr...RABBİM kabull etsinn inşş..Zeynep kızcenin gönlündekini nasip etsinnn...cümlemizin gönlündekini de...tümm kızcelereee iyi gecelerrr hainn görümce çokk yorduuuu beniii ben uyurrrr...hepinizee duaylaaaa sevgiyleee...bu arada bir gs li olarak üzgünüm 3-0 yenilmişizzz sanırımmm eşcaazımmm söylenip duruyo...HAYIRLISII...İYİ GECELERRRRR...

yaa bende öyle düsündüm doktor yaniiiii. böyle bir riski almaz adam bin tane mantar li hamile görüyordur ve tedavi ediyordur. amannn ne biliyim korkuttular beni.... bebek 9±2 yaziyor.

demi ama bebege zarari olsa vermezzdi kesinnbi yarina kdar bekle ic benceekorkma o zaman niye biz doktora gidiyoruzki cevremiz karisacaksa onlar ilgilensin o zamann...msalalhh bebis haftasina uyumluu

yaa bende öyle düsündüm doktor yaniiiii. böyle bir riski almaz adam bin tane mantar li hamile görüyordur ve tedavi ediyordur. amannn ne biliyim korkuttular beni.... bebek 9±2 yaziyor.

sen korkmaaa canımmm bencedee nie versin yoksaa zararı olsa ama eniştee srcam demişiş sorsun bakam sabalan ne dicek profff

aynurum nezaman geldinki kaciyon ben niye hic görmedimmmm

iyi gecelerrrrrr

yasakım benm ben cok oluyo da geleli geçmişte takılı kaldm ben goremedm seni kusura bakma cnm

aynuurmm iki gözümmmm aminnn bitanemm inşallahhhh

allah rahtlık verisnnnnn

sen hiç dert etmeee bişeyiii her ii olucakk şimdi senin içinnn

inşallah canm ya bilmiyom içimde fırtınalar kopuyo ama ben sessiz sakin......hersey guzel olsun inş hepimiz için

Allah kabul etsinnnnn melekimmm

hemencek yazdımmmm

ii gecelerinn olsunnn bidenem

olada ki inşallahh kırmızılar gelmesse yarın hancekime başlıoruzzz allahın izni ileee

tamam kis kismayin sevecem sizin icinnbastaki büüyükler hep besiktasli oldugu icin baba abi erkek kardes hep besiktasliydii

hımmm anladımmmm şekeriimmm olsunnnn yahu onların tuttugu takım onların ama sen suanda hıcbır takım tutmuyomusun bıkerem fb li yapalım biz seniiiiii

benimki ic variste degil venösmüsdoktor bu varis degil diyo ama ilerde olabilirmis variss...corabim varda üseniyom giymeye cok zor :26:

canım annemin çok fena varisleri var o da çorabı giymeye üşeniyor yıllardır ağrısını çekiyor sanırım bende de çıkacak daha önce yüzeysel kılcalları lazerle yaktırdım ama yine oldu bence hastalığımızdan dolayı oluşan bir durrum eşiminde derin venöz ilaç da kullanmıyo ayakta falan çok kalamıyor biz öyle kör topal birbirimizi bulmuşuz

yaa icinde hamilelerde kesin güvenilirgi yok yaziyormus. yani bebek icin riski yada güvenilirligi kesin degil.. korkutan bu

kiscem doru yazarda hangi hapta yazmiyki cogu hapta yaziyo bu adamm in bi hastasi sen degilsinki yüzlerce kadin muayene ediyo..daha yeni doktor olan biride degilll tecrübeli bi adammisssmesaal hani biz aspirin kullaniyoz ya bizimkinde riski birak hamillerde kullanilmaz yaziyo ama mecburuz yine kullaniyozz...

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td] [td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
9
[/td]
[td] [/td]
[td] okunuyor [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak....[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] BaSa86 [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hilaaal [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…