- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.081
yaa bende öyle düsündüm doktor yaniiiii. böyle bir riski almaz adam bin tane mantar li hamile görüyordur ve tedavi ediyordur. amannn ne biliyim korkuttular beni.... bebek 9±2 yaziyor.
uzak durmaa moreee gell kaynaştıkk sen lee çokkkk
yaa bende öyle düsündüm doktor yaniiiii. böyle bir riski almaz adam bin tane mantar li hamile görüyordur ve tedavi ediyordur. amannn ne biliyim korkuttular beni.... bebek 9±2 yaziyor.
uzak durmaa moreee gell kaynaştıkk sen lee çokkkk
demi ama bebege zarari olsa vermezzdi kesinnbi yarina kdar bekle ic bencee korkma o zaman niye biz doktora gidiyoruzki cevremiz karisacaksa onlar ilgilensin o zamann...msalalhh bebis haftasina uyumluu
aynurum nezaman geldinki kaciyon ben niye hic görmedimmmm
iyi gecelerrrrrr
aynuurmm iki gözümmmm aminnn bitanemm inşallahhhh
allah rahtlık verisnnnnn
sen hiç dert etmeee bişeyiii her ii olucakk şimdi senin içinnn
kis senin icin sevmeye basliycammmm bak feneri bilem sevdirmeye basladinya bana
gel tabiii kızcemmm yawww
yawww fb sevılmezmıııı yasakımmm yawwww yapma gozunu sewımmmmm kurban olurumm fb me bennnnn
sen korkmaaa canımmmbencedee nie versin yoksaa zararı olsa ama eniştee srcam demişiş sorsun bakam sabalan ne dicek profff
geldim hızınıza yetişemedim valla canlı kanlı topik maşallahhhh:)
bende seni seviorumm yasakımmmm
sen seviosun die bak o karaca oğlan pascalı bile severimmm
nazımmm cancaazımm an itibariyleee 2 adett Meryem suresi Zeynep kızce için okunmuşturrr...RABBİM kabull etsinn inşş..Zeynep kızcenin gönlündekini nasip etsinnn...cümlemizin gönlündekini de...tümm kızcelereee iyi gecelerrr hainn görümce çokk yorduuuu beniii ben uyurrrr...hepinizee duaylaaaa sevgiyleee...bu arada bir gs li olarak üzgünüm 3-0 yenilmişizzz sanırımmm eşcaazımmm söylenip duruyo...HAYIRLISII...İYİ GECELERRRRR...
tamam kis kismayin sevecem sizin icinnbastaki büüyükler hep besiktasli oldugu icin baba abi erkek kardes hep besiktasliydii
hoşgeldinnnnn şekerimmm yawww nıye uzaktan bakıverıyonn gel konusalımmm yahuu
benimki ic variste degil venösmüsdoktor bu varis degil diyo ama ilerde olabilirmis variss...corabim varda üseniyom giymeye cok zor :26:
geldim hızınıza yetişemedim valla canlı kanlı topik maşallahhhh:)
yaa icinde hamilelerde kesin güvenilirgi yok yaziyormus. yani bebek icin riski yada güvenilirligi kesin degil.. korkutan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?