- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #36.061
benimki ic variste degil venösmüsdoktor bu varis degil diyo ama ilerde olabilirmis variss...corabim varda üseniyom giymeye cok zor :26:
ülemii bende senden fb havası aldım dııı
ben fb liiym ya ondan herhallll
senii cakalllltamam AŞKIM anladım ben canım eger ankaraya gitmezsem gelmeye calışacam mutlaka neyse kuzular bal yanaktan kokulu kokulu öpürüm sizi ben yatıyorum hepiniz yüce rabbime emanetsiziniz buda son şebekligim olsun size
bak bir hafta her aksam giyy diger hafta hic agrin kalmadini göreceksinn...
bacılarım hepinize iyi geceler..aynur kaçarr
Allahım duy sesimi ahanda bu mesajı okuyan butun iyi yurekli arkadslarıma gönullerine gore bebekler ver..ver ki bu saatlerde intlerde sorf yapamasınlarr..o bebişlerin
altlarını temizlesinler ,onlara ninni solesinler, onlarla oynasınlar ,emzirsinlerr ,gazını çıkarsınlar ,yıkasınlarr, ay bide öpup koklasınlarramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hadi ben kaçtım
aman morem seni severim bana kisma ama en nefret ettigim takim yawwwherifimede diyorum fenerli olsaydin seni bogardim diye sükür oda takim tutmaz hiccc ablaam fenerli diye neelr yapardimm örgüsünü bilem söküyodum fenerli diye kizin yaaa saclari ceker kacardimmm off cok cekti bendenn
ülemii bende senden fb havası aldım dııı
ben fb liiym ya ondan herhallll
bacılarım hepinize iyi geceler..aynur kaçarr
Allahım duy sesimi ahanda bu mesajı okuyan butun iyi yurekli arkadslarıma gönullerine gore bebekler ver..ver ki bu saatlerde intlerde sorf yapamasınlarr..o bebişlerin
altlarını temizlesinler ,onlara ninni solesinler, onlarla oynasınlar ,emzirsinlerr ,gazını çıkarsınlar ,yıkasınlarr, ay bide öpup koklasınlarramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hadi ben kaçtım
Ben de fb lıyımmmmm moremmmmmm
senii cakalllltamam AŞKIM anladım ben canım eger ankaraya gitmezsem gelmeye calışacam mutlaka neyse kuzular bal yanaktan kokulu kokulu öpürüm sizi ben yatıyorum hepiniz yüce rabbime emanetsiziniz buda son şebekligim olsun size
keske öyle olsa sürekli giyilmeyince faydasi yokmus yawwwwcok rahatsiz edici bisey
aaaaaaa tatlim yaa bende seni bekliyordum. ben doktora gittim. mutterpass imi verdi. bisi anlamadim sayilir ya neyse. bana enfeksiyon kapmissin dedi. hap verdi erythromycin al 500. bizim gelin doktor ilaci kullanma yarin ben bir sorayim bunu dedi. sen ne diyonnn
aman morem seni severim bana kisma ama en nefret ettigim takim yawwwherifimede diyorum fenerli olsaydin seni bogardim diye sükür oda takim tutmaz hiccc ablaam fenerli diye neelr yapardimm örgüsünü bilem söküyodum fenerli diye kizin yaaa saclari ceker kacardimmm off cok cekti bendenn
:))) gel unutmaaaaaa:)))
hayirli olsun passinyazmadimi bebis ne kadarlik ne diyee. haftasinidami yazmadii
hangi enfeksiyonmus kii...:44:kiscem kullan yaw öyle zararli olsa doktorun verirmii.. hem enfeksiyon erken doguma ne neden olurr. kanaam bile yapabilirmis bunlarin tedbirini almak lasim bu kendiliginden gecmezkii:26:tama geliniiz bi sorsun yarina kadar aam eger kullanam dersede ne yapim de bisey önermeliler eger kullanmiycan derse kendiliginden gecmez bu hastaliklarrr.:26:
ahanda bu hapşuurukkk saaa gelsinnn
:2::2::2::2::2::2::2:
yawww sennn benimmmm bidenemsinnn eddaammmm
hep toprak hem fenerliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?