- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.281
kısmettt canımmmm atrtık ne çıkarsaaa kabulum böle belirsizlikle yaşamak istemiorumm benn
içimee doğdunn moree ay parçası gibiiii
yok ben olsam vermezdim dedi ama vurulmaya başlamışsın devam dedi tabi bunda devam etmeycem ben kendi doktoruma gidecem ben meraktan gittim gene inan
yok ben olsam vermezdim dedi ama vurulmaya başlamışsın devam dedi tabi bunda devam etmeycem ben kendi doktoruma gidecem ben meraktan gittim gene inan
öyle zaten canım belirsizlik kötü zaten gördün beni hergün sonuçla yatıp sonuçla kalkıyordum...
senin 6. hissiniyerim morem ben süle bakım 6.hissinde ben nezaman hamile kalırım sence
aa süper nazlım ya kaçırma bu bikaç günühayırlsı olsunn kuzumm bende bu ay ovulasyon testi falan yapyommm
hata bugün çift çizigiye ulşatımmm inş.. baklaımm bu ay ne olcakkk
anladımmm canımmm inş.. kuzucuğumuzz ii olsunn vurulcannn napcann buarada acıtıomu iğnelerr
ben çıkıyorum kızlaarrrr eşim sizi kıskandı beni çağıırıyor....:)
görüşürz canım..ben çıkıyorum kızlaarrrr eşim sizi kıskandı beni çağıırıyor....:)
ivett canımm bak aynı yerdee mersahımda yaptırdı testt ona 3 hfta sonra arayın demişer bende ölemi yapsam moree böle 1 hafta kala arasam sorsammı
aa süper nazlım ya kaçırma bu bikaç günü
acıtmıyorda morarmalar oluyor canım ya göbeğim mor şuan, göbeğim sertleşince bacağıma koluma falan geçecem...
inşallahhh en kısa zmanadaa melekimmmm
keşke sihirli bir değneğim olsada herkese yardım etsemm keşkeee
görüşürz canım..
canım yaptırdıgın yeri internet sitesi yok mu orda sonuçların çıkıp çıkmadıgı gösteriliyor...
inş... canımm bakalım olacağı varsa oluu yaww napemm artıkk çokta ölee sıkıntı yapmak içimden gelmioo artıkkk
sen kenndin mi vuruon iğnelerinii
değneğin yok ama çook iyi bi kalbin var canım inan bana tüm kalbinle dua etmen yeter bizim için
cerrahpaşada yaptırdımmm nuarinim hiç dikkat etmedimm valla orda vamı diee :44::44::44:
bide temmuzdaa kocişle beraber çağırdlarr ben 3düşük oldu dedim ya inceleme yapcaklamışşş
kendim vuruluyorum bazen annem vuruyor bazen sağlık ocağına gidiyorum hangisi denk gelirse
Allahımm kabul etsinnn melekimmm sizin kabiniz yanında benim ki nekii
rabbimmm hepimize versinn inş...herşeyinn hayırlsıı
buarada nezamn gitcen tüp bebek içinnn
kromozonlara bakacaklardır ondada canım. internet sitesine gir bak hemen ben öyle bakıyordum hep
inş canım ..........
daha gidemicez gibi biliyosun bu işler maddiyat istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?