Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok ben olsam vermezdim dedi ama vurulmaya başlamışsın devam dedi tabi bunda devam etmeycem ben kendi doktoruma gidecem ben meraktan gittim gene inan

anladımmm canımmm inş.. kuzucuğumuzz ii olsunn vurulcannn napcann buarada acıtıomu iğnelerr

öyle zaten canım belirsizlik kötü zaten gördün beni hergün sonuçla yatıp sonuçla kalkıyordum...

ivett canımm bak aynı yerdee mersahımda yaptırdı testt ona 3 hfta sonra arayın demişer bende ölemi yapsam moree böle 1 hafta kala arasam sorsammı

senin 6. hissini yerim morem ben süle bakım 6.hissinde ben nezaman hamile kalırım sence

inşallahhh en kısa zmanadaa melekimmmm

keşke sihirli bir değneğim olsada herkese yardım etsemm keşkeee

hayırlsı olsunn kuzumm bende bu ay ovulasyon testi falan yapyommm

hata bugün çift çizigiye ulşatımmm inş.. baklaımm bu ay ne olcakkk
aa süper nazlım ya kaçırma bu bikaç günü
anladımmm canımmm inş.. kuzucuğumuzz ii olsunn vurulcannn napcann buarada acıtıomu iğnelerr

acıtmıyorda morarmalar oluyor canım ya göbeğim mor şuan, göbeğim sertleşince bacağıma koluma falan geçecem...

ben çıkıyorum kızlaarrrr eşim sizi kıskandı beni çağıırıyor....:)
görüşürz canım..
ivett canımm bak aynı yerdee mersahımda yaptırdı testt ona 3 hfta sonra arayın demişer bende ölemi yapsam moree böle 1 hafta kala arasam sorsammı

canım yaptırdıgın yeri internet sitesi yok mu orda sonuçların çıkıp çıkmadıgı gösteriliyor...

aa süper nazlım ya kaçırma bu bikaç günü

acıtmıyorda morarmalar oluyor canım ya göbeğim mor şuan, göbeğim sertleşince bacağıma koluma falan geçecem...

inş... canımm bakalım olacağı varsa oluu yaww napemm artıkk çokta ölee sıkıntı yapmak içimden gelmioo artıkkk

sen kenndin mi vuruon iğnelerinii

görüşürz canım..

canım yaptırdıgın yeri internet sitesi yok mu orda sonuçların çıkıp çıkmadıgı gösteriliyor...

cerrahpaşada yaptırdımmm nuarinim hiç dikkat etmedimm valla orda vamı diee :44::44::44:
bide temmuzdaa kocişle beraber çağırdlarr ben 3düşük oldu dedim ya inceleme yapcaklamışşş

inş... canımm bakalım olacağı varsa oluu yaww napemm artıkk çokta ölee sıkıntı yapmak içimden gelmioo artıkkk

sen kenndin mi vuruon iğnelerinii

kendim vuruluyorum bazen annem vuruyor bazen sağlık ocağına gidiyorum hangisi denk gelirse

değneğin yok ama çook iyi bi kalbin var canım inan bana tüm kalbinle dua etmen yeter bizim için

Allahımm kabul etsinnn melekimmm sizin kabiniz yanında benim ki nekii
rabbimmm hepimize versinn inş... herşeyinn hayırlsıı
buarada nezamn gitcen tüp bebek içinnn

cerrahpaşada yaptırdımmm nuarinim hiç dikkat etmedimm valla orda vamı diee :44::44::44:
bide temmuzdaa kocişle beraber çağırdlarr ben 3düşük oldu dedim ya inceleme yapcaklamışşş

kromozonlara bakacaklardır ondada canım. internet sitesine gir bak hemen ben öyle bakıyordum hep

kendim vuruluyorum bazen annem vuruyor bazen sağlık ocağına gidiyorum hangisi denk gelirse

hadi yaa o da imişş canımmm inşş.. kuzucuğumuz Allaha emanett
fotosu vamı yakında bi göremedikkk melepimiziii

Allahımm kabul etsinnn melekimmm sizin kabiniz yanında benim ki nekii
rabbimmm hepimize versinn inş... herşeyinn hayırlsıı
buarada nezamn gitcen tüp bebek içinnn

inş canım ..........
daha gidemicez gibi biliyosun bu işler maddiyat istiyo

kromozonlara bakacaklardır ondada canım. internet sitesine gir bak hemen ben öyle bakıyordum hep

evet kramozan yazmış arkasına kartınn ozaman benn şimdi baksam bişey yoktur daha çıkmazz zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…