Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ne dediii canımm var mıı haberr meleğimizz 10+3 olmuşş
allahın iziniyle biişycik olmass

haber yokda bu gittiğim başkaydı bana şey dedi;ben olsam bu iğneleri vermem kanıtlanmamış pıhtılaşma bebeği öldürüyor diye birşeyde olmayabilir iğnesiz dedi şaşırdım kaldım....

haber yokda bu gittiğim başkaydı bana şey dedi;ben olsam bu iğneleri vermem kanıtlanmamış pıhtılaşma bebeği öldürüyor diye birşeyde olmayabilir iğnesiz dedi şaşırdım kaldım....

ölemiii iğnenizde olabilirmiişş yaniii
ama hep verioalrr banada doktor demişti eğer oalsı bir hamilik olur ve pıhtılaşma varsa iğne desteğii alacaksnız dediii
ala ala bı ilgiçç oldu şimdiii :44::44::44::44:

biraz daha iyiyim duygusallıktan uzaklaşmaya çalışıyorum işte Rabbimin vardır bir bildiği ... hadi ne zaman senin adet tarihin sevindir bizi topiğimizin neşesii...

benimm neşem sizsiniz bitanemmmm

sizz ii olunda ben hepp ii olurunnn

ben taa çok varr moreee ay sonuu tamm sonuçlarımı alcam zamna gelyooo

artık ya şeerruu ya merruu kısmettt

ya işte hepsi başka birşey söylüyor ama vurulacam tabiki inşallah çıkmaz kuzucum sende
hoşbuldum canımm nasılsın naurin...

canım teşekkürler iyiyim sen nasıl oldun?

benimm neşem sizsiniz bitanemmmm

sizz ii olunda ben hepp ii olurunnn

ben taa çok varr moreee ay sonuu tamm sonuçlarımı alcam zamna gelyooo

artık ya şeerruu ya merruu kısmettt

hakkımızda hayırlısı canım benim herşey güzel olcak inşallah..hayırlı güzel sonuçlarını duyurursun inşallah bize..bana doktor üç ay korunma vermişti bugün korunmayı bırak dedi bakalım hayırlısı....

ya işte hepsi başka birşey söylüyor ama vurulacam tabiki inşallah çıkmaz kuzucum sende

canım teşekkürler iyiyim sen nasıl oldun?

kısmettt canımmmm atrtık ne çıkarsaaa kabulum böle belirsizlikle yaşamak istemiorumm benn

hayırlsı olsunn kuzumm bende bu ay ovulasyon testi falan yapyommm

hata bugün çift çizigiye ulşatımmm inş.. baklaımm bu ay ne olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…