Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakım nerdesin

melekim senmisinnnnuyumadinmi sennyosam sahte melekimmisinn yosam süpürge binisine asik oldugum melekimmisinnkiscem öglen burdaydim sonram tiroid doktoruna gititm kanimi verdim sonucu bi hafta sonra alacamm..sonram eve geldim buraya girdim ciktim yemek yedim simcik yeni geldimmmm ama uykum varrr

benim ya hani süpürgeme binişime sacımı savuruşuma sesciklerime aşık olduğun melekinbakma öyle güzel gözcüklerini sevdiğim
bende çıkacam da uykum var bi bakmadan gidemedim kk tiryakisi oldum ben ya
hayırlı sonuçlar çıksın inş canım

doruymus benim melekimmissin cok bilgi verdin cünkümmmiyi ettin seni görmemistim bugünnnn

saol insallah melekimmmmhadi beraber cikalimm allaha emanet ol iyi gecelerrrrr uykucuklarini iyi all yarin görüsürüzzz

doruymus benim melekimmissin cok bilgi verdin cünkümmmiyi ettin seni görmemistim bugünnnn

saol insallah melekimmmmhadi beraber cikalimm allaha emanet ol iyi gecelerrrrr uykucuklarini iyi all yarin görüsürüzzz

öptüm canım sende allaha emanet ol

nazımm hancekimee okudum Allah kabul etsin inşallah,,listeye ekleyebilirsin

herkese hayırlı cumalar

hayırlı cumalar..

Hayırlı cumalar.................

günaydın canımm hayırlı cumalar..

günaydınnnnn kızlarrr hayırlı cumalarrrrrrrrr

edaammmmmm günaydın... hayırlı cumalar tatlımm

kızlarrrr dün gece yine kötüleştim acile gittik.
doktor gebelik şüphesi varsa röntgen falan çekemeyiz dedlr.
önce betaya bakalım dedi.yoksa filmi çekeriz dedi.ve malesef 2.9 çıktı((
ama ben bir hafta önce iğne oldum.ertesi gün veya öteki gün hamile kaldım desem bile bugün 7. gün.reglime de 7 gün var.kanda belli olurmu yaa??????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…