- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.341
kızlarrrr dün gece yine kötüleştim acile gittik.
doktorgebelikşüphesi varsa röntgen falan çekemeyiz dedlr.
önce betaya bakalım dedi.yoksa filmi çekeriz dedi.ve malesef 2.9 çıktı((
ama ben bir hafta önce iğne oldum.ertesi gün veya öteki gün hamile kaldım desem bile bugün 7. gün.reglime de 7 gün var.kanda belli olurmu yaa??????
canım öncelikle geçmiş olsun.. valla bu değerler testler öyle tuhaf ki benimde aklım almıyor... kimisinin belli oluyor kanda adetten önce kimisinin olmuyor... kimi adete birkaç gün kala idrar testi ile bile 2. çizgiyi görüyor ,kimisi adeti geçmesine rağmen göremiyor... o yüzden ne kesin olur ne de olmaz diyebiliriz.... adetin geçmesinden başka çare yok galiba..
çok sağol canım.inşallah erken olduğu için belli olmamıştır.en doğrusu beklemek galiba.
bu ay iğne oldum die eşim çok umutluydu.yoktur falan diodum hiç umutlandırmadm ama doktor gebelk yok deyince yıkıldı resmen.çok üzüldüm onu öle görünce((
çok sağol canım.inşallah erken olduğu için belli olmamıştır.en doğrusu beklemek galiba.
bu ay iğne oldum die eşim çok umutluydu.yoktur falan diodum hiç umutlandırmadm ama doktor gebelk yok deyince yıkıldı resmen.çok üzüldüm onu öle görünce((
seni cok iyi anlyiroum canim....zaten en cok eslerimize üzülüyoruz biz...
ama herseyde vardir bir hayir....sabirla beklyioruz canim....
moralin bozulmasınn ipemmm olsa derd doktorr korunun derdi sölerdiii
ipem öyle dediyse güveni yosan doktoruna takip etsin bakalimmm...öyle bebegi düserecek yerde degil demekkiii
yaw kislar bizmi cok istiyoz bu bebecikleri biz istedikce hep bi engel cikiyo rabbim hayirlisini versin vardir bi bildigi elbetttbenimde mesaal düsüklerden sonra olusan kücük miyomlarim var ama doktorum aldirmiyo rahim icinde degil diyo
bizim sinavlarimiz cok büüyük ipek kiscem bunu cok iyi anladim ben
bugün doktora giderkende konusuyorom kendi kendime rabbim kimsenin emmeklerini bosa cikarma diyee artik doktorlar evimiz oldu nerdeyse bebek icin gitmedigim bölüm kalmayacakkkksende öyle nerdeyse günde bir doktor kapisina kosuyoz bende yoruluyorum artikk
hepsi geççekk ipemmm bunlarrınnnsen hep ii düşünn bi bakmışınn hepsi kötü bi anı kalmşşş geçmiş gitmişşşş
hayırlı cumalar kızlar
amiin ipekim uçan kuşumhayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..
zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???
hayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..
zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???
günaydın kızlarrrr... :80::80::80::80::80::80::80:
zuhalim şartlandırma kendini beaaa.. nasip de geççç... biliosun eğer her belirti gerçek çıksaydı ben bu ay kesin hamileydimmm
yok yavrumm şartlandırma değil de az çok anlıyorum o yüzden regl olacağım diyorum.... olmazsa da süpriz olur.... belirtiler ufak tefek var canım ama adet ile hamilelik çok benziyor tek birşey dışında göğüsler... hafif dolgunluk adet öncesi ama uçlarda koyulaşma,damarlarda belirginleşme ve gerilme şişkinlik hamilelik........ bende bu yok... yorgunluk da yok... sadece bel ağrısı =) dünden bu yana karın ağrısı o yüzden diyorum canım.....nasip tabi tatlım... dua ediyoruz hepimiz ama ben bekleyebilirim bu ay olsun diye takılmadımm tatlımm..
melekim aaaaaaburda da karşılaştık senlen.......... .......
amiin ipekim uçan kuşumduydum yumoşun çatlamış inş bu ay gelir mucizen
Günaydın iyiyim şükür keyfim yerinde hamile gibi hissetmiyorum hafif karın ağrısı da başladı regl bekliyorum artıksen nasılsın tatlımm??
buaradaaa hayırlı cumalar kızçelerimmmmm
Rabbimin hergünü hayırlıdır.. gözümüzü sağlıkla sıhhatle açtığımız her gün hayırlıdır bizler için ama hayırlardan hayırlı olan bu mübarek cuma günü hüssü hürmetine Rabbim olmayan bekleyen herkeze en kısa zamanda hayırlarla bebişlerini versin.. hamişlerimizede sahlıkla sıhhatle bi avazda kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh ...
aminnnnn ...
çatlamış ama biraz tedirgin oldum melek ya kafam karışık açıkçası( polip varmş rahimde .. şimdi hiçbişey düşünemyrum inan
ben de keyifsizim biraz işte, idare edyrum şu polip çıkmasaydı heralde ayaklarım yere basmazdı bugn(
hayırlısı olsun hep dediğin gibi sağlıkla olcağı zaman olsun inşallah ..
AMiin inşallah cnaım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?