Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım öncelikle geçmiş olsun.. valla bu değerler testler öyle tuhaf ki benimde aklım almıyor... kimisinin belli oluyor kanda adetten önce kimisinin olmuyor... kimi adete birkaç gün kala idrar testi ile bile 2. çizgiyi görüyor ,kimisi adeti geçmesine rağmen göremiyor... o yüzden ne kesin olur ne de olmaz diyebiliriz.... adetin geçmesinden başka çare yok galiba..

çok sağol canım.inşallah erken olduğu için belli olmamıştır.en doğrusu beklemek galiba.
bu ay iğne oldum die eşim çok umutluydu.yoktur falan diodum hiç umutlandırmadm ama doktor gebelk yok deyince yıkıldı resmen.çok üzüldüm onu öle görünce((

seni cok iyi anlyiroum canim....zaten en cok eslerimize üzülüyoruz biz...
ama herseyde vardir bir hayir....sabirla beklyioruz canim....

canım üzülme nolur .. inşallah erken olduğu için çıkmamıştır ama kendini de fazla kaptırma olur mu.. ben 3 defa iğne oldum birinde 2 yumurtam vardı ynede kalamadm ( olmayınca olmuyo kendini şartlama sakın .. iğne olmak sadece bizi diğer normal kişilerin durumuna getiriyo .. böle düşünürsen onlar da 5-8 ay boyunca yum günlerini de takip edip denemelerine rağmen tutmamış oolabilio .. iğne bişeyin garantisi değil yani .. ama insan biraz daha umutlanıyo orası ayrı tabi .. ilkinde tutan da çok var 6 defa iğne denedm sonra bıraktm kendim kaldm diyende var .. hakkında hayırlısını dilerim canım ...

sabırla beklemeye çalışmalıyız haklısın Allahım yardımcımız olsun inşallah ...

üzülmek yok kendinizde çok umutlanmayın eşlerinizide umutlandırmayın...

eminim eşinden çok sen üzülmüşsündür.... benim batıma 2 gün kaldı ben ne kendimi ne eşimi hiç ümitlendirmiyorum hatta dün karın ağrım vardı regl yakındır ve eşime açık açık dedim ben hamile değilim zaten hissetmiyorum da haberin olsun canım dedimm.. güldü hamilesin demedim zaten tatlım,,Allah biliyor zamanını zaten dedi.. tabi biz daha önce kaybettiğimz için belki de böyleyiz bilmiyorum ama Rabbim biliyor zamanını vücunuzu dinleyip heveslenmeyin kızlar regl geçsin ondan sonra testler yapılsın emin olun... hayal kırıklığı her zaman zor çünkü............Allah sağlıkla ve hayırla geleceği zaman kavuştursun bebeklerimize hepimizi..........

moralin bozulmasınn ipemmm olsa derd doktorr korunun derdi sölerdiii

ipem öyle dediyse güveni yosan doktoruna takip etsin bakalimmm...öyle bebegi düserecek yerde degil demekkiii

adam prof iyi de bir insan, muayenelerin arasında namaz kılmayı ihmal etmiyo mesela .. Rabbim ne yazdıysa artık yasağm iyi kötü çekicez demekki ?? senin de önlemler alınmasına rağmen kaybın oldu tekrardan .. ne kadar doktora gidersek gidelim yazgıya göre gidiyo herşey .. ama biz şifamızı arıyoruz yine de na yapalım başka ???

yaw kislar bizmi cok istiyoz bu bebecikleri biz istedikce hep bi engel cikiyo rabbim hayirlisini versin vardir bi bildigi elbetttbenimde mesaal düsüklerden sonra olusan kücük miyomlarim var ama doktorum aldirmiyo rahim icinde degil diyo

keşke çıkmasa ama çıkıyo işte, hani biyere kadar ilerliyosun, yeni bişey çıkıyo, başa dönüyosun bu böle sürüp gidiyo ( demekki alınmasa da önemli değl yani.. bu durumda senin kafaya takmaman lazım onları bence ..

bizim sinavlarimiz cok büüyük ipek kiscem bunu cok iyi anladim ben

yaa düşünsene akşam bir ümit gittim, bi de üstelik kendiliğinden çatlamış yumurta ne güzel .. ama bu sefer böle bişey çıkıyo .. hevesim kusağımda düğüm düğüm kaldı .. ama ben boşverdim bu sefer artk gerçekten daha boşveriyorum herşeyi .. ne yapabilirim ki sonuçta ben ??? bi hormon yükselir .. bi kist çıakr .. bi adet gelmez .. olmadı polip çıkar .. demekki olacağın önüne geçilemiyo.. ne kadar dikkat ediyorum, kontrol altındayım da desen, sorun olacaksa oluyo.. doktor, iğne, ilaç mani değil .. Allahım şifamızı versin inşallah ...

hastanedeki kızlar hep ezberledi beni artık .. haftada bir veya iki gün sabah kalk işe gel, işten çık eve git, işten çık hastaneye git, ordan tekrar eve dön .. böle koştura koştura geçiyo işte günlerim .. Allahım yardımcımız olsun, günahlarımızı affetsin, bizi evlatsız bırakmasın inşallah..

hepsi geççekk ipemmm bunlarrınnn sen hep ii düşünn bi bakmışınn hepsi kötü bi anı kalmşşş geçmiş gitmişşşş

Amiin o günleri görmeyi artık çok istiyorum nazım yaa.. bazen dayanmak zor gerçekten ...

hayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..

zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???
amiin ipekim uçan kuşum duydum yumoşun çatlamış inş bu ay gelir mucizen

hayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..

zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???

Günaydın iyiyim şükür keyfim yerinde hamile gibi hissetmiyorum hafif karın ağrısı da başladı regl bekliyorum artık sen nasılsın tatlımm??

günaydın kızlarrrr... :80::80::80::80::80::80::80:
zuhalim şartlandırma kendini beaaa.. nasip de geççç... biliosun eğer her belirti gerçek çıksaydı ben bu ay kesin hamileydimmm

günaydın kızlarrrr... :80::80::80::80::80::80::80:
zuhalim şartlandırma kendini beaaa.. nasip de geççç... biliosun eğer her belirti gerçek çıksaydı ben bu ay kesin hamileydimmm

yok yavrumm şartlandırma değil de az çok anlıyorum o yüzden regl olacağım diyorum.... olmazsa da süpriz olur.... belirtiler ufak tefek var canım ama adet ile hamilelik çok benziyor tek birşey dışında göğüsler... hafif dolgunluk adet öncesi ama uçlarda koyulaşma,damarlarda belirginleşme ve gerilme şişkinlik hamilelik........ bende bu yok... yorgunluk da yok... sadece bel ağrısı =) dünden bu yana karın ağrısı o yüzden diyorum canım.....nasip tabi tatlım... dua ediyoruz hepimiz ama ben bekleyebilirim bu ay olsun diye takılmadımm tatlımm..

Son düzenleme:

kızlar sanırım en zor olanda eşlerimizin o üzüldüğü anı görmek....
Rabbim bizlere sabır, en kısa zamandada göbişlerimize bebişlerimizi versin inşallah....

buaradaaa hayırlı cumalar kızçelerimmmmm
Rabbimin hergünü hayırlıdır.. gözümüzü sağlıkla sıhhatle açtığımız her gün hayırlıdır bizler için ama hayırlardan hayırlı olan bu mübarek cuma günü hüssü hürmetine Rabbim olmayan bekleyen herkeze en kısa zamanda hayırlarla bebişlerini versin.. hamişlerimizede sahlıkla sıhhatle bi avazda kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh ...
aminnnnn ...

iyi barim sevindimmmm... ozaman hayırlısı dielim tatlımm

amiin ipekim uçan kuşum duydum yumoşun çatlamış inş bu ay gelir mucizen

çatlamış ama biraz tedirgin oldum melek ya kafam karışık açıkçası ( polip varmş rahimde .. şimdi hiçbişey düşünemyrum inan

Günaydın iyiyim şükür keyfim yerinde hamile gibi hissetmiyorum hafif karın ağrısı da başladı regl bekliyorum artık sen nasılsın tatlımm??

ben de keyifsizim biraz işte, idare edyrum şu polip çıkmasaydı heralde ayaklarım yere basmazdı bugn (
hayırlısı olsun hep dediğin gibi sağlıkla olcağı zaman olsun inşallah ..

AMiin inşallah cnaım ...

canım sen polipe taakılma doktorun fazla önemi yok demiş sanırım hem allahım vercem dedimi o engeli kaldırır aradan bak şükret haline bu anın gelmesini bile beklemedin mi günlerce....
sende acıbadememi gidiyodun doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…