- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #37.381
kızlarrrr dün gece yine kötüleştim acile gittik.
doktor gebelik şüphesi varsa röntgen falan çekemeyiz dedlr.
önce betaya bakalım dedi.yoksa filmi çekeriz dedi.ve malesef 2.9 çıktı((
ama ben bir hafta önce iğne oldum.ertesi gün veya öteki gün hamile kaldım desem bile bugün 7. gün.reglime de 7 gün var.kanda belli olurmu yaa??????
canım öncelikle geçmiş olsun.. valla bu değerler testler öyle tuhaf ki benimde aklım almıyor... kimisinin belli oluyor kanda adetten önce kimisinin olmuyor... kimi adete birkaç gün kala idrar testi ile bile 2. çizgiyi görüyor ,kimisi adeti geçmesine rağmen göremiyor... o yüzden ne kesin olur ne de olmaz diyebiliriz.... adetin geçmesinden başka çare yok galiba..
hayırlı cumalar olsun herkese
doru doiosunn zuhalimmmm :26::26::26::26:
buarada mersahım hiç gelmemiş napptı acep dün batııı
hayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..
zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???
bende onu merak ediyorum dün bişeyler yazmıştır dedim ama bulamadım geçmişte batla ilgili bişey :/
Günaydın iyiyim şükür keyfim yerinde hamile gibi hissetmiyorum hafif karın ağrısı da başladı regl bekliyorum artıksen nasılsın tatlımm??
günaydın kızlarrrr... :80::80::80::80::80::80::80:
zuhalim şartlandırma kendini beaaa.. nasip de geççç... biliosun eğer her belirti gerçek çıksaydı ben bu ay kesin hamileydimmm
melekim aaaaaaburda da karşılaştık senlen.......... .......
çatlamış ama biraz tedirgin oldum melek ya kafam karışık açıkçası( polip varmş rahimde .. şimdi hiçbişey düşünemyrum inan
ben de keyifsizim biraz işte, idare edyrum şu polip çıkmasaydı heralde ayaklarım yere basmazdı bugn(
hayırlısı olsun hep dediğin gibi sağlıkla olcağı zaman olsun inşallah ..
AMiin inşallah cnaım ...
karamelimm dün dayanamayım test yaptııama negatiftii
ama daha kırmızılar gelmedi dii :26::26::26::26::26:
canım geçmişi çok okuyamadım şimdi gördüm geçmiş olsun forumda şöyle bi konu var... ama benim bildiğim polipler büyümediği sürece zaralı şeyler değil
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...polip-olan-polip-tedavisi-olanlar-yardim.html
hoşgeldin nazımmmm :80::80::80::80::80:günnayydınnnnn kızçemmmm hayırlı cumalarrrr
canım geçmişi çok okuyamadım şimdi gördüm geçmiş olsun forumda şöyle bi konu var... ama benim bildiğim polipler büyümediği sürece zaralı şeyler değil
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...polip-olan-polip-tedavisi-olanlar-yardim.html
ben birazdan çıkıcam merşah öğlen gelir belki o zaman yazar inşallahhayırlı bir haberle gelir...
ama daha erkendi yaaa
eğer gelmediyse kan yaptırır böylece daha net haber alırız ayyy hayırlısıyla gelmeseeee
çok takmıyor gibi oluyor insan ama her seferinde hayal kırıklığı oluyor
merşah cnm sen geldiğinde burda olmazsam diye söylüyorum ne olursa olsun hayırlısı olsun cnm bak bahar geldi herşey yenileniyor bizde yenilenicez çiçeklerimizin açmasıda yakındır
hoşgeldin nazımmmm :80::80::80::80::80:
keyifler nasılll ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?