Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

geçmiş olsunnnn canımmmm :26::26::26::26:
daha çok ta yenii iğne olalıı ama zatennn sperm yumurtayı döllemesi 10 günü buluyor canımm görnmeye bilirrr :26::26::26::26:

doru doiosunn zuhalimmmm :26::26::26::26:

buarada mersahım hiç gelmemiş napptı acep dün batııı

hayırlı cumalar melekim .. mubarek günler hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin .. bizi evlatsız bırakmasın inşallah .. Amin ..

zuhalim hoşbuldum, günaydın canım nasılsın ???

aminnnnn ipemmmm inşallahhhhh

bende onu merak ediyorum dün bişeyler yazmıştır dedim ama bulamadım geçmişte batla ilgili bişey :/

karamelimm dün dayanamayım test yaptıı ama negatiftii
ama daha kırmızılar gelmedi dii :26::26::26::26::26:

Günaydın iyiyim şükür keyfim yerinde hamile gibi hissetmiyorum hafif karın ağrısı da başladı regl bekliyorum artık sen nasılsın tatlımm??

inş... bu sefer hisselerin seniiii yanıldırrr bitanemmmm

günaydın kızlarrrr... :80::80::80::80::80::80::80:
zuhalim şartlandırma kendini beaaa.. nasip de geççç... biliosun eğer her belirti gerçek çıksaydı ben bu ay kesin hamileydimmm

günnayydınnnnn kızçemmmm hayırlı cumalarrrr

ipemmm sen o kadar takılmaa beaa onlaraaa hem doktorun çok ciddi olaydı uyarmazmıydı seniii

karamelimm dün dayanamayım test yaptıı ama negatiftii
ama daha kırmızılar gelmedi dii :26::26::26::26::26:

ama daha erkendi yaaa
eğer gelmediyse kan yaptırır böylece daha net haber alırız ayyy hayırlısıyla gelmeseeee
çok takmıyor gibi oluyor insan ama her seferinde hayal kırıklığı oluyor
merşah cnm sen geldiğinde burda olmazsam diye söylüyorum ne olursa olsun hayırlısı olsun cnm bak bahar geldi herşey yenileniyor bizde yenilenicez çiçeklerimizin açmasıda yakındır

okudum canm geneli aldırmış bunu dr bana şimdilik bişeye gerek yok dedi .. ben bu akşam soğan kürüne başlıcam .. bilmyrum artk canm yaa hayırlısı olsun hakkımda ne diyim .. bu ay sonu ne olucak bakalım ??hamile kalmak tabiki isterim .. kötü bişey olsun tabiki istemem ... ben şmdi bilemyrum ki benm için doğru olan nedir ??

inş..canımm herşeyin hayrılsı tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…