- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.601
şükür bende iyiyim bugünude günaydın demeyi nasip etti,kuzum haftaya 2li teste çagırdılar igneleri vuruluyorum hergün aynı saatte,senin nezaman randevun
:80::80::80::80::80:kızçeleriiiimmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn
Nihayet hafta sonu geldiiii.... Herkerzin güzel bi hafta sonu geçirmesi dileğiylee....
merhaba arkadaşlar ben sadiye siteye yeni üye oldum birileriyle konuşmaya ihtiyacım var 7 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor kafam çok karışık acaba normal mi sizce
Ecemmmm tebrik ederim canımmmmm
ya eşine nasıl müjde verdin merak ettim..uyuyomuş ya sen test yaparken ... ay kızçemmmm gelde nasıl müjde verdiğinide söle bizeee...
buarada Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
bizlerede dua et canım.. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah....
aramıza hoşgeldin canımmm :80:
bünyeden bünyeye değişiyo korkma... bende 5 aydır bekliyorum ama kısmett.. sitres yapma yeterkiönemli olan o..
günaydın canım...herkese günaydinnnnnnnn...
günaydın bitanem sağol sananadagüünnayydddınnn nuarinimmm ii hafta sonları bidenemmmm
herkese günaydinnnnnnnn...
canımm melekim şimdi okudum hamile olduğunu bu bi mucize öyle sevindim ki adına....
hem çok şaşkınım hemde çook sevinçliyim ki senin sevincini hiç düşünemiyorum .....
bende bu sabah yine regl olmuşum oysa sabaha kadar bebeklerledolu rüya gördüm ve hepsini olmayan bebeğime yormuştum...
allahımdan tek dileğim bize ve tüm isteyenlere yaşatsın artık bu duyguyu ...
kızlar yine olmadı yine hiç istemediğim halde geldi kırmızılar...
isyan etmek istemiyorum ama kimileri bi anlık zevk uğruna hamile kalıp sonra aldırsammı diye düşünürken neden ben diye düşünüp çook üzülüyorum....
her ay umut edip sonra yine olmadığını görmek çook yıkıyo beni
sabır ver allahım ne olur sabır
inş canım ama ben artık dayanamıyorum ve şu an ağlıyorumooyy m elekimmmmmm
üzlmee bitanemm bak melekimde böle umutuszdu ama Allahtan iştee ,
rabbimm güldü bu ayy ona inş. sıradaki sensin bitanemmmm
günaydın canım...
günaydın bitanem sağol sananada
günnayyydıınnnnnnnnnnnnn miamoremmmm kuşummmmmmm
şükür canım inşallah Rabbim neyi nasip ettiyseohhh çok şükürrrr canımmmm
hep bölr ii gitcekkk Allahın izniyleeee
canım sakın isyana düşme bitanem böyle şeyleri aklına getirme, bu bi süreç Rabbimin izni ile bu süreci atlatacaksın,inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen, herkes anlıyormuş gibi yapar ama kimse anlamaz diye düşünürsün yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..kırk kat yabancılar nerden anlasın diyeceksin öyle düşünme bu düşünceleri kafandan at inan hepimiz aynı süreçleri attlattıkkızlar yine olmadı yine hiç istemediğim halde geldi kırmızılar...
isyan etmek istemiyorum ama kimileri bi anlık zevk uğruna hamile kalıp sonra aldırsammı diye düşünürken neden ben diye düşünüp çook üzülüyorum....
her ay umut edip sonra yine olmadığını görmek çook yıkıyo beni
sabır ver allahım ne olur sabır
masa 3 tabak koy dedimm kızçem onu yapcaktıııı
yawwww su 2013 kasim annelerine girmicem doyrum yine girdimm... ölü bir topik orasi, hamielerin yasamya hali yokk:))) su mantar olayini anlatayimda tedbir aslinlar istedim cevap veren yokkkk...
inancım sonsuz ama bugün yine dayanamaz oldum adetim başlayınca.....şükür canım inşallah Rabbim neyi nasip ettiyse
canım sakın isyana düşme bitanem böyle şeyleri aklına getirme, bu bi süreç Rabbimin izni ile bu süreci atlatacaksın,inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen, herkes anlıyormuş gibi yapar ama kimse anlamaz diye düşünürsün yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..kırk kat yabancılar nerden anlasın diyeceksin öyle düşünme bu düşünceleri kafandan at inan hepimiz aynı süreçleri attlattık
ben ilk hamileliğimde yapmıştım :)
canım senin mantarın oldugundan beri ilişkinde acımı oluyo genelde mantar kaşıntı yapar ilişkidede çok kaşınır. ama rahim agzında yara olunca ilişki sırasında ilk girişte cok acı yapıyo benim öyle oldu ve canım cok yanardı hiç ilişkiye girmek istemezdim eşimden bile soguyordum resmen
bende arada bakıyorum evet çok sakin:)yawwww su 2013 kasim annelerine girmicem doyrum yine girdimm... ölü bir topik orasi, hamielerin yasamya hali yokk:))) su mantar olayini anlatayimda tedbir aslinlar istedim cevap veren yokkkk...
sende erkenci olanlardansın,erken yatınca öyle bende öyleyim insan kendini daha iyi hissediyor erken kalkıncasaoll bitanem saba erken kalktımmm az evi topladım derken tv başında uyumuşum genee
meleğim canım bak allahtan geliyor demek kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? der ne olur üzülme yazdıklarımı iyi oku ne olurinş canım ama ben artık dayanamıyorum ve şu an ağlıyorum
ayricaaaaaa youtube da bir bebek annenin karninda nasil yaratiliyoru izleyin derim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?