Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

şükür bende iyiyim bugünude günaydın demeyi nasip etti,kuzum haftaya 2li teste çagırdılar igneleri vuruluyorum hergün aynı saatte,senin nezaman randevun

ohhh çok şükürrrr canımmmm

hep bölr ii gitcekkk Allahın izniyleeee

merhaba arkadaşlar ben sadiye siteye yeni üye oldum birileriyle konuşmaya ihtiyacım var 7 aylık evliyim 5 aydır bebiş istiyoruz ama olmuyor kafam çok karışık acaba normal mi sizce

hoş geldinn kızçemmmmm

tabki normalllll 7 ay nedirkiiiii

masa 3 tabak koy dedimm kızçem onu yapcaktıııı

kızlar yine olmadı yine hiç istemediğim halde geldi kırmızılar...
isyan etmek istemiyorum ama kimileri bi anlık zevk uğruna hamile kalıp sonra aldırsammı diye düşünürken neden ben diye düşünüp çook üzülüyorum....
her ay umut edip sonra yine olmadığını görmek çook yıkıyo beni
sabır ver allahım ne olur sabır

aramıza hoşgeldin canımmm :80:
bünyeden bünyeye değişiyo korkma... bende 5 aydır bekliyorum ama kısmett.. sitres yapma yeterki önemli olan o..

inaşşallhhh kızçemmm aferşnn sanaa bitanemmm böleee morall vercess hepppp

ooyy m elekimmmmmm

üzlmee bitanemm bak melekimde böle umutuszdu ama Allahtan iştee ,
rabbimm güldü bu ayy ona inş. sıradaki sensin bitanemmmm

üzüülmeee melemmmmm ne olurrrrr

herşeyin sıraı var demek taa doru zamn değill bitanemmm

rabbm o güzell kalbini bilyoo

sabredeceksin bilyooo inş.. en kısa zamandaaa kavuşcan kuzucunaaa .....,,

hep ii düşün biliorum zor ama neleri aştın bitanemmm buda geçceek ansısın gelcekkk

meleğinnnn innaıorum ben sende melekime şaşrdığın gibi şaşırcann

ohhh çok şükürrrr canımmmm

hep bölr ii gitcekkk Allahın izniyleeee
şükür canım inşallah Rabbim neyi nasip ettiyse
canım sakın isyana düşme bitanem böyle şeyleri aklına getirme, bu bi süreç Rabbimin izni ile bu süreci atlatacaksın,inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen, herkes anlıyormuş gibi yapar ama kimse anlamaz diye düşünürsün yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..kırk kat yabancılar nerden anlasın diyeceksin öyle düşünme bu düşünceleri kafandan at inan hepimiz aynı süreçleri attlattık
masa 3 tabak koy dedimm kızçem onu yapcaktıııı

ben ilk hamileliğimde yapmıştım :)

yawwww su 2013 kasim annelerine girmicem doyrum yine girdimm... ölü bir topik orasi, hamielerin yasamya hali yokk:))) su mantar olayini anlatayimda tedbir aslinlar istedim cevap veren yokkkk...

canım senin mantarın oldugundan beri ilişkinde acımı oluyo genelde mantar kaşıntı yapar ilişkidede çok kaşınır. ama rahim agzında yara olunca ilişki sırasında ilk girişte cok acı yapıyo benim öyle oldu ve canım cok yanardı hiç ilişkiye girmek istemezdim eşimden bile soguyordum resmen

inancım sonsuz ama bugün yine dayanamaz oldum adetim başlayınca.....
eşime zaten bişey diyemiyorum ki bu konuda erkekler çook alıngan bu konuda başkalarına bu konuda hiç bişey anlatamıyorum zaten tek dert ortağım sizsiniz

yok tatlim ben en son 8 subat sanirim.. daha esimle kardesiz:)) doktor yapmayin düsük riski olmasin ilk üc ay dedi. bizde tamam dedik. simdi mantar cikti artik tümden yasak:))) bende ne kasinti ne yanma hic bisi yok. akinti bile yok.... olmayabiliyormusda, sanirim düsük bir bakteri... el yüz havlularini eskisne oranla daha sik degistir. esininkileride...ic camasirlarinizi 60 dercede yika.. ve baska tuvaletlerde cok daha dikkatli ol. hamilelerin yakalanma riski cok daha fazla...

yawwww su 2013 kasim annelerine girmicem doyrum yine girdimm... ölü bir topik orasi, hamielerin yasamya hali yokk:))) su mantar olayini anlatayimda tedbir aslinlar istedim cevap veren yokkkk...
bende arada bakıyorum evet çok sakin:)
saoll bitanem saba erken kalktımmm az evi topladım derken tv başında uyumuşum genee
sende erkenci olanlardansın,erken yatınca öyle bende öyleyim insan kendini daha iyi hissediyor erken kalkınca
inş canım ama ben artık dayanamıyorum ve şu an ağlıyorum
meleğim canım bak allahtan geliyor demek kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? der ne olur üzülme yazdıklarımı iyi oku ne olur
ayricaaaaaa youtube da bir bebek annenin karninda nasil yaratiliyoru izleyin derim:))

canım link atarmısın zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…