- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.621
yok tatlim ben en son 8 subat sanirim.. daha esimle kardesiz:)) doktor yapmayin düsük riski olmasin ilk üc ay dedi. bizde tamam dedik. simdi mantar cikti artik tümden yasak:))) bende ne kasinti ne yanma hic bisi yok. akinti bile yok.... olmayabiliyormusda, sanirim düsük bir bakteri... el yüz havlularini eskisne oranla daha sik degistir. esininkileride...ic camasirlarinizi 60 dercede yika.. ve baska tuvaletlerde cok daha dikkatli ol. hamilelerin yakalanma riski cok daha fazla...
inş canım ama ben artık dayanamıyorum ve şu an ağlıyorum
yawwww su 2013 kasim annelerine girmicem doyrum yine girdimm... ölü bir topik orasi, hamielerin yasamya hali yokk:))) su mantar olayini anlatayimda tedbir aslinlar istedim cevap veren yokkkk...
allahım sınıyor işte..sınavı geçenlerden eylesin inşallah bizleri..gözyaşını bi halden anlayanlar bilecek bi de rabbin.. başka yolu yokk...inancım sonsuz ama bugün yine dayanamaz oldum adetim başlayınca.....
eşime zaten bişey diyemiyorum ki bu konuda erkekler çook alıngan bu konuda başkalarına bu konuda hiç bişey anlatamıyorum zaten tek dert ortağım sizsiniz
şükür canım inşallah Rabbim neyi nasip ettiyse
canım sakın isyana düşme bitanem böyle şeyleri aklına getirme, bu bi süreç Rabbimin izni ile bu süreci atlatacaksın,inançlı olmak tek dayanak, Allah sevdiklerini sık sık denermiş sabır lütfen, herkes anlıyormuş gibi yapar ama kimse anlamaz diye düşünürsün yeri geliyor eşi bile anlamıyor insanı..kırk kat yabancılar nerden anlasın diyeceksin öyle düşünme bu düşünceleri kafandan at inan hepimiz aynı süreçleri attlattık
ben ilk hamileliğimde yapmıştım :)
haklısın canım yazdıkların çook doğru ama işte yüreğime söz geçiremiyorum.......bende arada bakıyorum evet çok sakin:)
sende erkenci olanlardansın,erken yatınca öyle bende öyleyim insan kendini daha iyi hissediyor erken kalkınca
meleğim canım bak allahtan geliyor demek kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? der ne olur üzülme yazdıklarımı iyi oku ne olur
canım link atarmısın zahmet olmazsa
bende arada bakıyorum evet çok sakin:)
sende erkenci olanlardansın,erken yatınca öyle bende öyleyim insan kendini daha iyi hissediyor erken kalkınca
meleğim canım bak allahtan geliyor demek kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? der ne olur üzülme yazdıklarımı iyi oku ne olur
canım link atarmısın zahmet olmazsa
bende çıkcamm işlerime başlııym akşam nikaha gitcem daha kendimii toplucamben bi asagi inip camasirlara bakyim geliyorum...
sen beni bırakım başka topiciklere girisen bölee cevapsız kalıısnnnnn
biz sevyozz seni ondan hep burdayım benn bnurda değilsem teldeee
kuzummm ben baska topiklere falan gitmiyorumm. orada benim durumumda olan anne adaylari var hani belki bilmedigim bisi ögreniyirim diye arada bakiyom. zaten günde 10 sayfa bitiremiyorlar. simdi de mantar ile bilgi vereyim yazik dikat etsinler diye girdim:))))
napsınlar canımmmm onlrda haklııı biizm yükümüz yokkk çenemis düşüoooo
haklısın canım yazdıkların çook doğru ama işte yüreğime söz geçiremiyorum.......
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden............canım kuzum benim bende seni çoook iyi anlıyom benim arkadaşımla aynı anda klomen kullanmıştık onun tutup benim tutmamış o zaman çook aglamıştım kıskanclıktan degil yanlış anlamayın kendim için üzüldügüm içindi ne aglamıştım ama o günden sonrada allahım içime bi ferahlık verdi dilimde bile bebek kelimesi yoktu ama allahtan geldi bu rahatlık sonra en rahat oldugum zaman geldi bebegim. ve inan yine bebek için sogan suyu bal tarcın çörek otu yedim yemedim degil ama içim rahattı olursa olurdu yani sende rabbime sıgın kuran oku için ferahlıyacak bak gör
slm kızlar iyi hafta sonları hepinize
bişey sorcammm karamelimm sütlü çöreğpimmmm şimdi ben msk atoym meselaa özeldenn 10 dakka atamıorum arkasındaannn
sen rütbelisn ya sen de de olyomuuuu
güünnaydınnnn buradaa cankuşummmm
sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden............
allahım inş geç verir ama bi gün verir........
sonra görüşürüz şimdi çıkmak zorundayım
sanada günaydın cnm
yok bana şimdiye kadar olmadı :44:
ben rütbeli değilim cnm kk kartı bazı özelliklere sahip o kadar sen benden daha çok vakit geçiriyorsun o rütbe kelimesini sen hakediyorsun bence
oyy oyy hayatta kalamam o saate benne erkeniii bidenmm sabaha karşı 2 yi geçiodu burdan çıktıpımdaaaa
slm kızlar iyi hafta sonları hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?