- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.641
haa aladımm canımmmmm
yok bende böle iimmm ama ben atamıorumm 10 dakkada 1 an ca
kızçelerim bende kalkıorummmm evi topluuuymdaa akşama kadar kendimde topluuymmmm
aşadayımmm geneee adara yazarımmmm
kızçelerim bende kalkıorummmm evi topluuuymdaa akşama kadar kendimde topluuymmmm
kizlarrrr cikayim camasirlara bakayim, bir tas corba yapayim sulu biseyler yemis olayimmmmm:))) öpüyorummmmm
aramıza hoşgeldin canımmm :80:
bünyeden bünyeye değişiyo korkma... bende 5 aydır bekliyorum ama kısmett.. sitres yapma yeterkiönemli olan o..
kızlar bide sorum olucak size benm adetim 23 günde bir oluyor nette ovulasyon testi yapıyorum bana adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlaman diyor acaba doğru mu yoksa adetimin 14. 15.günleri değilmi yardım edebilirmisiniz
kızlar bide sorum olucak size benm adetim 23 günde bir oluyor nette ovulasyon testi yapıyorum bana adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlaman diyor acaba doğru mu yoksa adetimin 14. 15.günleri değilmi yardım edebilirmisiniz
kızlar yine olmadı yine hiç istemediğim halde geldi kırmızılar...
isyan etmek istemiyorum ama kimileri bi anlık zevk uğruna hamile kalıp sonra aldırsammı diye düşünürken neden ben diye düşünüp çook üzülüyorum....
her ay umut edip sonra yine olmadığını görmek çook yıkıyo beni
sabır ver allahım ne olur sabır
inş canım ama ben artık dayanamıyorum ve şu an ağlıyorum
yasakhayalim erkencisin bugun
loorim olaylarin arasinda o gün soramayi bilem unuttum senin diger doktor terminin ne zamann
loorim doruaslinda daha erken kalktimda camasir ne katladim bende gelisme var moremin sayesinde sen nezaman kalktin
kızlar yine olmadı yine hiç istemediğim halde geldi kırmızılar...
isyan etmek istemiyorum ama kimileri bi anlık zevk uğruna hamile kalıp sonra aldırsammı diye düşünürken neden ben diye düşünüp çook üzülüyorum....
her ay umut edip sonra yine olmadığını görmek çook yıkıyo beni
sabır ver allahım ne olur sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?