Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçelerim bende kalkıorummmm evi topluuuymdaa akşama kadar kendimde topluuymmmm

aşadayımmm geneee adara yazarımmmm

kızlar bide sorum olucak size benm adetim 23 günde bir oluyor nette ovulasyon testi yapıyorum bana adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlaman diyor acaba doğru mu yoksa adetimin 14. 15.günleri değilmi yardım edebilirmisiniz

kızlar bide sorum olucak size benm adetim 23 günde bir oluyor nette ovulasyon testi yapıyorum bana adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlaman diyor acaba doğru mu yoksa adetimin 14. 15.günleri değilmi yardım edebilirmisiniz

sadiye canim hosgeldin ilk önce sunu söylüm nete inanma ben bi k ay baktim hic alaksi olmayan günü gösterdii ovulasyon günü diye ona uyarsan hamile kalamayabilirsinnsenin reglin 23 günde bir ise 14 veya 15 .gün yumurtlama olmaz ..cünkü o dedigin günler genellikle 28 günde bir regl görenler icin gecerli oluyo..en güzeli senin siklusun kisaymis reglin biter bitmez gün asiri iliski yasayinn.. en az 10 gün boyunca..yada en garantisi netten uygub fiata kislar ovulasyon testi aliyo ondan all kesin kacirmiyosun ovulasyon günlerini...bide söyle bi yöntem var mesala kesin her ay 23 günde bir regl görüyosan bekledigin kkesin rekl tarihinden 14 gün geri say hangi gün 14.günü gösteriyosa o zaman ovulasyonun olacak demektirrr

kis sadiye gel nerdesin yazdim bi oku

aglama güzel melek kiscemmcanimsin benimm..insallah olacakk güzel kaplli kiscemm rabbim bi güzel insanada anne olmayi layik görecekk

loorim olaylarin arasinda o gün soramayi bilem unuttum senin diger doktor terminin ne zamann

loorim survivora bakiyonmu sen

ben cok seviyom bakiyomda bugün yine survivor varrr

loorim olaylarin arasinda o gün soramayi bilem unuttum senin diger doktor terminin ne zamann

loorim doru aslinda daha erken kalktimda camasir ne katladim bende gelisme var moremin sayesindesen nezaman kalktin

yasakhayalim 30 una vermis nisanin ama benim 30unda kursum basliyo onu 29una almamaz gerekicek

benim kocis bugun erkenciydi 9.30 da kalktim

aynıyım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…