- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.661
loorim survivora bakiyonmu sen
ben cok seviyom bakiyomda bugün yine survivor varrr
yasakhayalim 30 una vermis nisanin ama benim 30unda kursum basliyo onu 29una almamaz gerekicek
benim kocis bugun erkenciydi 9.30 da kalktim
bakmazmiyiz ailecek bakiyoruz seviyoruz
onu bi gün öne aldirin o zamannsende baya erken kalkmisinn
loorimde seviyomussstopikte galiba bi benle morem seviyo simcik bide sen oldunn
bi yildir bu ani bekliyodumm
oyle bi alarm sesi ayarlamisti odum koptu yani sicrayarak kalktimm
hoşbulduk canım çok kötüyüm yine erkenden geldi kırmızılar soğandan mı ne anlamadım
hoşbulduk canım çok kötüyüm yine erkenden geldi kırmızılar soğandan mı ne anlamadım
kıyamam ben sana kötü oluyordur cnm haklısın yaz bitir bekle süre dolsun kk bu duruma çözüm bulsa iyi olucak
kolay gelsin bende çıkıcam işleri bitireyim duruma göre değerlendiririz zamanı
inşallah bir sayfada kür gördüm şimdi onu yapıyorum BAKALIM BU AY NE OLUCAK
loorim kursun eve yakinmiibide kactan kaca kadarrrr sürecek kurs
ben her yil izliyorum yasakhayalim seviyoruz demekki
kızlar bide sorum olucak size benm adetim 23 günde bir oluyor nette ovulasyon testi yapıyorum bana adetim bittikten 2 gün sonra yumurtlaman diyor acaba doğru mu yoksa adetimin 14. 15.günleri değilmi yardım edebilirmisiniz
sadiye canim hosgeldinilk önce sunu söylüm nete inanma ben bi k ay baktim hic alaksi olmayan günü gösterdii ovulasyon günü diye ona uyarsan hamile kalamayabilirsinn senin reglin 23 günde bir ise 14 veya 15 .gün yumurtlama olmaz ..cünkü o dedigin günler genellikle 28 günde bir regl görenler icin gecerli oluyo..en güzeli senin siklusun kisaymis reglin biter bitmez gün asiri iliski yasayinn.. en az 10 gün boyunca..yada en garantisi netten uygub fiata kislar ovulasyon testi aliyo ondan all kesin kacirmiyosun ovulasyon günlerini... bide söyle bi yöntem var mesala kesin her ay 23 günde bir regl görüyosan bekledigin kkesin rekl tarihinden 14 gün geri say hangi gün 14.günü gösteriyosa o zaman ovulasyonun olacak demektirrr
kolay gelsin moremm
hani kiscem asagida yoksunn
bende loorimm acun ilk survivora basladi bende bakmaya basladimm
heyecandedikodu kavga dövüs macera aclik action ask hepicigi burda daah ne istiycezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?