- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.761
cook sagol nazim valla yapmis kadar oldunn hani o benim yakinimda sonucta o yuzden dedim zaten kimsem yok
hosgeldinn
istakoz gibi kizarma nazimm dikkat et
mesafeleerinn ne ölemi vaa kuuzmmmm
kargo iie 1 gün cükkk uzakımmmm
iinşşaallahhhhhh
saba gene ovu. testi yaptımm 2. çizgi çok slik çıktı sanırım erken yumurtlıırum ve kısa inş. mayayı kapmışımdırrrr
canımmmmmmmmmmmmmmmmm abllaammmmmmmmmmmmm gelldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aglaam loorim bak istedigin zaman annnene ucuyonnntelde hergün konusuyonnn bizde de burdayizzz
yok bebegimm benimm guzel kalpli arkadasimmo sitemin laylayaydi
evet yasakhayalim sagolunn canlar
hosgeldin miamorem nasil oldunn
yok bebegimm benimm guzel kalpli arkadasimmo sitemin laylayaydi
ahahahahahhaa... hosbuldummmm... benim memlekete tatil planlari yapiyorsunn, hancek kahve yapar artik sana. evi yakin onun denize:))
hem surda 6 ay sonra inslaalh yalnizlik iyice bitecek kuzucugun senin herseyin oalcakk onun sayesinda parkta nede cok kisiyle tanisirsinnn yeni arkadaslarin oluurrr
hosbuldukk canimmmm, valla antibiyotik cok bulanti yapiyor bide agritti midemi. ama yan tesirleri yaziyor zaten... napalim cekicez bunuda. tamda seviniyordum mideyi düzelttim diye. neyse hayirlisi olsun. tr tatilimde böyle olsun napalim...
hosbuldukk canimmmm, valla antibiyotik cok bulanti yapiyor bide agritti midemi. ama yan tesirleri yaziyor zaten... napalim cekicez bunuda. tamda seviniyordum mideyi düzelttim diye. neyse hayirlisi olsun. tr tatilimde böyle olsun napalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?