- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.801
ee bu neye bakiyo yadigeride ayni yapicak kesin gor bak
benimkide ilk hafta yapmisti baskada yapmamisti bide normal yillk kontrollarimda yaparr baska yapmazzgaliba rahimde kitle gibi seyler sertlik ne gibi biseyler varmi diye bakiyolarrrr bide karina bastiriyo doktor orda biraz sanci oluyo ya bidaha sana yaparsa bu kadin cildirmis derim parmak parmak nereye kadarrrr
sen yarın mı çıkıonn canım yolaaaa
benimkide ilk hafta yapmisti baskada yapmamisti bide normal yillk kontrollarimda yaparr baska yapmazzgaliba rahimde kitle gibi seyler sertlik ne gibi biseyler varmi diye bakiyolarrrr bide karina bastiriyo doktor orda biraz sanci oluyo ya bidaha sana yaparsa bu kadin cildirmis derim parmak parmak nereye kadarrrr
ne yicennnn? ne yaptin?
miamore sende mi düşük yapmıştın canım..
yok canim miamoremin ilk bebisi sükür hic düsügü ne yokk
yaaa benim doktor da alttan bakiyor halaaaa. ama parmak yada bisey kullanmiyor. sadece ultrason ile bakiyr..hic incelemedi öyleee.
Allah yaşatmasın canım kimseye sevindim herkesler kaçmış bugün...bahar geldiği belli olmuş..:)
slm kızlarr nasılsınız naparsınız bayagadır gelemiyorum ben
cnm pek keyfim yoktu çıktım netten mantıklı geldi şimdi gene geldim teşekkür ederim deniycem senin bebişin var mı
herkeslere merhaba nerde herkess....
napim cnm ya tam hız calışıyorum homotolojide kan testlerim yapıldı yine vitamin ve kan eksikligi cıktıhosgeldin ajdamgelmiyodun doruu burayada baksana arasira naptin hic haberimde yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?