Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ee bu neye bakiyo ya digeride ayni yapicak kesin gor bak

benimkide ilk hafta yapmisti baskada yapmamisti bide normal yillk kontrollarimda yaparr baska yapmazz galiba rahimde kitle gibi seyler sertlik ne gibi biseyler varmi diye bakiyolarrrrbide karina bastiriyo doktor orda biraz sanci oluyo yabidaha sana yaparsa bu kadin cildirmis derim parmak parmak nereye kadarrrr

aynen karnimada bastiriyo valla deli bu kari yaa iyyyy nefret ettim kendimden

hadi sen kocisi yedir yasakhayalim bende cikarim simdi

yaaa benim doktor da alttan bakiyor halaaaa. ama parmak yada bisey kullanmiyor. sadece ultrason ile bakiyr..hic incelemedi öyleee.

yaaa benim doktor da alttan bakiyor halaaaa. ama parmak yada bisey kullanmiyor. sadece ultrason ile bakiyr..hic incelemedi öyleee.

seninki normal kiscem daha 3 aylik olmadinnher halde 12.haftadan itibaren karindan bakarrrloorimki halen parmakla muayene ediyomus ana erkek parmakla etmesin yaw biz kadindan ne hallere giriyozzutaniyoz bide

cnm pek keyfim yoktu çıktım netten mantıklı geldi şimdi gene geldim teşekkür ederim deniycem senin bebişin var mı

cnm pek keyfim yoktu çıktım netten mantıklı geldi şimdi gene geldim teşekkür ederim deniycem senin bebişin var mı

hayirdir sadiyemmm inslalh önemli bisey degildirryok kiscem nerde düsüklerim var ama bebis yok kan pihtilasma sorunuyla mücadele ediyomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…