- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.781
hem surda 6 ay sonra inslaalh yalnizlik iyice bitecek kuzucugun senin herseyin oalcakk onun sayesinda parkta nede cok kisiyle tanisirsinnn yeni arkadaslarin oluurrr
son 6 ay insalalhhh
hosbuldukk canimmmm, valla antibiyotik cok bulanti yapiyor bide agritti midemi. ama yan tesirleri yaziyor zaten... napalim cekicez bunuda. tamda seviniyordum mideyi düzelttim diye. neyse hayirlisi olsun. tr tatilimde böyle olsun napalim...
insallah yasakhayalimmmm yaa
ben bisey sorucam bu benim dr hala alttan bakiyo bi kere anlatmistim ya hemde nasil yine ayni o sekilde bakiyo ne zaman ustten bakicak:26:
kac gün yutacan miamoremmm
alla alla ne gerek varmis daha alttan bakmayabenimki tam 12.haftaya girince karindan bakmistii
yaw bu parmakla yyapmaya iyi alismissssbi bekle artikin gelcek termindede alttan bakarsa bu doktorda bi anormallik varrrrr
alla alla ne gerek varmis daha alttan bakmayabenimki tam 12.haftaya girince karindan bakmistii
yaw bu parmakla yyapmaya iyi alismissssbi bekle artikin gelcek termindede alttan bakarsa bu doktorda bi anormallik varrrrr
doktor 10 dedi ama iki kutu var ve hesapladim 10 olmuyor.. ayrica günde 500 lükten 6 tablet aliyorum valla hayirlisi artik yasakcim... Allah a emanett.
doktor 10 dedi ama iki kutu var ve hesapladim 10 olmuyor.. ayrica günde 500 lükten 6 tablet aliyorum valla hayirlisi artik yasakcim... Allah a emanett.
kizlar 10 dk geliyorummmm, bu adam evde oldugunda iki dakka oturamiyorum ben yaaaa. cocuk gibi acikiyor bisiler istiyor heppp- valla pesinde kosmaktan oturamadim evde iki hafta tatil bidee.. Allah bu tr de bir dk beni yalniz birakmaz cocuk gibi dibimde hep:)))
ne biliyim yaa deli yaaa kendimi kasmaktan acisindan degil huylaniyorum o parmak isi ne onu hala cozemedim cati midir nedir onami bakiyo deli kari
yokya hic sanmiyorum bakmicakk bana hep alttanmi bakicak yoksa
canlarımm ne çkıorummm duş felan alayımm daa akşama nikaha gitcemmmm
akşam görüşürüzzzz artıkınnnnn
kendinize ii bakınnnn
canlarımm ne çkıorummm duş felan alayımm daa akşama nikaha gitcemmmm
akşam görüşürüzzzz artıkınnnnn
kendinize ii bakınnnn
yok bakmaz loorim sen üzülme olurmu öyle seyybi bekleyelim bakalim diger kontrolu nasi yapacakkk kis catiya simcik bakilmaz galiba 35.haftadan sonra bakiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?