Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosbuldukk canimmmm, valla antibiyotik cok bulanti yapiyor bide agritti midemi. ama yan tesirleri yaziyor zaten... napalim cekicez bunuda. tamda seviniyordum mideyi düzelttim diye. neyse hayirlisi olsun. tr tatilimde böyle olsun napalim...

sen yarın mı çıkıonn canım yolaaaa

insallah yasakhayalimmmm yaa

ben bisey sorucam bu benim dr hala alttan bakiyo bi kere anlatmistim ya hemde nasil yine ayni o sekilde bakiyo ne zaman ustten bakicak:26:

alla alla ne gerek varmis daha alttan bakmayabenimki tam 12.haftaya girince karindan bakmistii

yaw bu parmakla yyapmaya iyi alismissssbi bekle artikin gelcek termindede alttan bakarsa bu doktorda bi anormallik varrrrr

alla alla ne gerek varmis daha alttan bakmayabenimki tam 12.haftaya girince karindan bakmistii

yaw bu parmakla yyapmaya iyi alismissssbi bekle artikin gelcek termindede alttan bakarsa bu doktorda bi anormallik varrrrr

ne biliyim yaa deli yaaa kendimi kasmaktan acisindan degil huylaniyorum o parmak isi ne onu hala cozemedim cati midir nedir onami bakiyo deli kari

yokya hic sanmiyorum bakmicakk bana hep alttanmi bakicak yoksa

kizlar 10 dk geliyorummmm, bu adam evde oldugunda iki dakka oturamiyorum ben yaaaa. cocuk gibi acikiyor bisiler istiyor heppp- valla pesinde kosmaktan oturamadim evde iki hafta tatil bidee.. Allah bu tr de bir dk beni yalniz birakmaz cocuk gibi dibimde hep:)))

bencedeee çok ilgnççç göbecikten net görünürrr artıkınnnn :44::44::44::44:

doktor 10 dedi ama iki kutu var ve hesapladim 10 olmuyor.. ayrica günde 500 lükten 6 tablet aliyorum valla hayirlisi artik yasakcim... Allah a emanett.

miamorem doktorun ne dediyse hepicigini yap insalalh diger terminde bisey yok derrr

doktor 10 dedi ama iki kutu var ve hesapladim 10 olmuyor.. ayrica günde 500 lükten 6 tablet aliyorum valla hayirlisi artik yasakcim... Allah a emanett.

miamm su iciyomusun suuu ben icemiyodum simdi it gibi iciyorum valla doktor o kesenin daha buyuk olmasi gerekiyomus benimki biraz daha kucukmus bebek buyuk eger su icmezsen kese buyumez bebek hareket edemez dedi dayandim suya

benimkide acikmis valla

canlarımm ne çkıorummm duş felan alayımm daa akşama nikaha gitcemmmm

akşam görüşürüzzzz artıkınnnnn

kendinize ii bakınnnn

ne biliyim yaa deli yaaa kendimi kasmaktan acisindan degil huylaniyorum o parmak isi ne onu hala cozemedim cati midir nedir onami bakiyo deli kari

yokya hic sanmiyorum bakmicakk bana hep alttanmi bakicak yoksa

yok bakmaz loorim sen üzülme olurmu öyle seyybi bekleyelim bakalim diger kontrolu nasi yapacakkkkis catiya simcik bakilmaz galiba 35.haftadan sonra bakiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…