- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.641
inşallah öyledir canım sabretmeye çalışıyorum zaten .. şuan ne istemem gerektiğini bile bilmyrum .. Allahım hayırlısını versin .. ne kadar karmaşık olduğumu biliyosun zaten, şimdi sana soruyorum, 15 gün sonra ipeke ne gelir ? referandum yapcam bilene çikolata ısmarlıcam
a: bebiş
b: adet
c: kist
d: hormon
e : hiçbiri
dua listesindemiydi alla alla bak ben unutmuusm ya onuuevet hamile keske bizede bi haber veresydi sevinirdik onun icinnn
İpegim senin dr noldu gidecektin
Kızlar heppinize selamlar
ben biraz fazla yoğun ve uykuluyum, özleyenlerim olduysa herşey gayet güzel yolunda Allaha şükür...
var mı güzel haberleri olan?
hiçç olumuuu mersahım aşk olsunnnn
bal şimdide eedaam yokkk piyasadaaabnerde acepp hafta sonu oda yok idi
hiç olurmu örtmenm öslemesmiyimmm ben sensiz naparımm
Bende sizi cok ozledim canlarörtmenim habibtem kis olurmu kac kere lafini ettik nerde diyeeeehosgeldin gecmis olsun annecigin hastaymis galiba yanlis okumadiysam kiscemmm
ben biraz fazla yoğun ve uykuluyum, özleyenlerim olduysa herşey gayet güzel yolunda Allaha şükür...
heee heee yerim seniiii..................................ben A diyorum kesin A
yerim senin anketiniiinsallah ilk secenegim a diyorumm inslalh inslalahhh insallahhh eger hayirlisi bu ay degilse b olsun inslalah diyorum ipemmm
inşallahhh A şıkkı oluu ipemmmm
Bende sizi cok ozledim canlar
Saol canim Annem karni cok ariyodu. kum dokuyomus galiba test fln yapildi yarin belli olcak.
Yaw bu ay kendimi regle hazirladim uzulmicem die oda gelmiyo
hosgeldin pazartrsimmmmkiscem melek 1984 ve ecemm kisceler hamileee
ya gittim mersahım olaylar hepten karıştı .. yumurta çatlamıştı kendiliğinden ama rahimde ufak bi polip de göründü .. polip de aslında alınması gerekebilen bişeymiş .. ama doktor hiç öle bişey demedi .. bu şuanda önemli değil dedi, deneyin dedi .. karışık durumlar işte her zamanki gibi malesef ... artık herşeyi espriyle geçiştirmeye çalışyrum .. prolaktin de yüksekti zaten stresten iyice yükselmesin diye herşeyi kafamdan çıkarmaya çalışıyorum napym .. ama acı tecrübeler yaşamam inşallah ...
Bende sizi cok ozledim canlar
Saol canim Annem karni cok ariyodu. kum dokuyomus galiba test fln yapildi yarin belli olcak.
Yaw bu ay kendimi regle hazirladim uzulmicem die oda gelmiyo
HOŞGELDİN canımm.. valla batı geçen 3 kişiyiz melek regl oldu.........mersah ve ben test yaptık ikimizde bariz negatif ama ortada regl de yok..mevsimlerden sapıttı galiba......... ama nazımm söyledi ecem ve melek 1984 hamişş
ne güzel canım benm
hem güzel hem mantıklı sevdm bunu
oyy bu kızçe çok tatlı yaa
İyi yumos catladiysa regl duzene girmis demekki en azindan iyi bi gelisme polip ne bilmiyom ama insallah hersey duzelecek tatlim
gelmedimi mersahimmm daha alla allakanda hic baktirmadinmi
müsadenizle kislar ben kactim artikinn islerim var aksama garpuz vaa
Baktirmadim yasagim dr sensin ama loorimi de goremedim randevu alamafim
Gecen ay 21. Gun geldi onceki ay 4 gun fln gec geldi bu ay 4. De olmam lazimdi olmuyom karisti galiba hersey
o da önemli bişey canım aslında ciddi olumsuzluk ama şimdilik doktora itimat ettik napalım .. dedm ki çatlamış diosunuz bu durumda hamilelik olmazsa adet olmam lazm değdilmi dedm .. kesinlikle olucaksınız bu sefer olmazsa çok ilginç bi durum olur dedi .. görücez bakalım ne olucak hayırlısı inşallah .. ben de referandum yapyrum 15 gün sonraki akıbetimi kızçelere soryrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?