Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

heee heee yerim seniiii..................................ben A diyorum kesin A

dua listesindemiydi alla alla bak ben unutmuusm ya onuuevet hamile keske bizede bi haber veresydi sevinirdik onun icinnn

evet yasakımm olsunnn onlar ii olsunn hamiş olsun da varsın biz geç sevinelimmmmm

İpegim senin dr noldu gidecektin

ya gittim mersahım olaylar hepten karıştı .. yumurta çatlamıştı kendiliğinden ama rahimde ufak bi polip de göründü .. polip de aslında alınması gerekebilen bişeymiş .. ama doktor hiç öle bişey demedi .. bu şuanda önemli değil dedi, deneyin dedi .. karışık durumlar işte her zamanki gibi malesef ... artık herşeyi espriyle geçiştirmeye çalışyrum .. prolaktin de yüksekti zaten stresten iyice yükselmesin diye herşeyi kafamdan çıkarmaya çalışıyorum napym .. ama acı tecrübeler yaşamam inşallah ...

Kızlar heppinize selamlar

ben biraz fazla yoğun ve uykuluyum, özleyenlerim olduysa herşey gayet güzel yolunda Allaha şükür...

var mı güzel haberleri olan?

hosgeldin pazartesimmmmkiscem melek 1984 ve ecemm kisceler hamileee

Son düzenleme:
hiçç olumuuu mersahım aşk olsunnnn
bal şimdide eedaam yokkk piyasadaaa bnerde acepp hafta sonu oda yok idi

hiç olurmu örtmenm öslemesmiyimmm ben sensiz naparımm

örtmenim habibtem kis olurmu kac kere lafini ettik nerde diyeeeehosgeldin gecmis olsun annecigin hastaymis galiba yanlis okumadiysam kiscemmm
Bende sizi cok ozledim canlar
Saol canim Annem karni cok ariyodu. kum dokuyomus galiba test fln yapildi yarin belli olcak.
Yaw bu ay kendimi regle hazirladim uzulmicem die oda gelmiyo

Kızlar heppinize selamlar

ben biraz fazla yoğun ve uykuluyum, özleyenlerim olduysa herşey gayet güzel yolunda Allaha şükür...

var mı güzel haberleri olan?

HOŞGELDİN canımm.. valla batı geçen 3 kişiyiz melek regl oldu.........mersah ve ben test yaptık ikimizde bariz negatif ama ortada regl de yok..mevsimlerden sapıttı galiba......... ama nazımm söyledi ecem ve melek 1984 hamişş

Son düzenleme:
Saol canim Annem karni cok ariyodu. kum dokuyomus galiba test fln yapildi yarin belli olcak.

gelmedimi mersahimmm daha alla allakanda hic baktirmadinmi

İyi yumos catladiysa regl duzene girmis demekki en azindan iyi bi gelisme polip ne bilmiyom ama insallah hersey duzelecek tatlim

mevsimden dirr mersahım benimde olyo hatta bu ay olabülüüü

rabbbim arttırsınn inş.. ipem dediği gibi nisan yağmurları gibii bereketli olsunnnn

İyi yumos catladiysa regl duzene girmis demekki en azindan iyi bi gelisme polip ne bilmiyom ama insallah hersey duzelecek tatlim

o da önemli bişey canım aslında ciddi olumsuzluk ama şimdilik doktora itimat ettik napalım .. dedm ki çatlamış diosunuz bu durumda hamilelik olmazsa adet olmam lazm değdilmi dedm .. kesinlikle olucaksınız bu sefer olmazsa çok ilginç bi durum olur dedi .. görücez bakalım ne olucak hayırlısı inşallah .. ben de referandum yapyrum 15 gün sonraki akıbetimi kızçelere soryrum

Baktirmadim yasagim dr sensin ama loorimi de goremedim randevu alamafim
Gecen ay 21. Gun geldi onceki ay 4 gun fln gec geldi bu ay 4. De olmam lazimdi olmuyom karisti galiba hersey

hiç belirtin vamı mersahımmmm

Ben cevap veremedim ama A diyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…