Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Canim hemen bi gun gecmekle gitme dra ben gecikti diye gittim onceki ay bisi yok dedi yolladi. kurtajdan sonra olabilir dert etme hemen

Selam betül hemen karamsalliga düşme yeni yeni korunmayi birakmissin allahin izniyle anne olursun insallah.

Son düzenleme:
Canim hemen bi gun gecmekle gitme dra ben gecikti diye gittim onceki ay bisi yok dedi yolladi. kurtajdan sonra olabilir dert etme hemen

ilaç verirse almayacağım merşahım,söktürücü filan inşallah gerek kalmasın tabi... gitmişken nasılsa kan testide yapar hormon testi de muhtemelen... bende hamileliğimde çok küçük bi kist oluşmuş çok önemsiz dendi benim korkum acaba ondan mı oldu diye bu ay ağrı yaptı kasıklarda ... kürtajdan sonra 57. günde adet oldum ben hayatımdaki tek gecikmem.. ama geçen ay tam 28. günde geldi.. bu ay böyle olunca acaba kist mi büyüdü diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.... rahatlarım en azından.... regl olunca da kendi doktoruma gideceğim adetin 3. günü gel demişti nisanda.........................

hoş geldinn betülümmmmm
inş.. tez vakkiye gelii bebişinnnn

Hosgeldin canim,2 ay birsey degil ki hi sikma kendini,6 ayda istersen doktora kontrole gidersin ama 1 yila kadar olmamasi normal yani,biz 6 aydir deniyoruz henuz sonuc yok hepimizin hakkinda hayirlisi olsun,seni oyle iyi anliyorum ki her ay beklemek
10 gun gecikti benim bu ay,test negatif cildiracak gibiyim:)

hoşgeldin canım hızlı ilerleyen bir topik her zaman gel beklerizz .tuhaf olayı anlayamadım canım ama 2 ay henüz yüz asmak için çok erken bir zaman..... Rabbim en kısa zamanda kavuştursun inşallah bebeğinee

hoşgeldin betülcüm daha iki ay olmuş canım karamsar olma bekle canım inşalah kısa zamanda gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…