- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.681
aynen bende senin gibi anlıyorum kuşum o yüzden hamile değilim diyorum... ama ben yarın doktora gideceğim gecikmeye hiç alışkın değilim ona üzüldüm... acaba kürtajdan sonra böyle ara ara da olsa düzensizlik mi olacak yoksa o küçücük dediğimiz kist mi büyüdü yoksa mevsimler mi... bende stres yapmadım canım hamile olmadığımı anladım o yüzden regl bekliyordumm.. inşallah uzamamaz daha fazla.....
güzel bi topik olmuş bu ben yeni görüyorum ama olsun :) allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş..bende 2 yıldır evliyim başımdan tuhaf bi olay geçti 2 aydır korunmuyoruz ama hala bi gelişme yokumarım allahım tez zamanda verir böyle her ay umutlanmak sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü çünkü
anlatırım ama kafanı kesinlikle takmıcaksın, bende çok fazla aksilik biraraya geliyo beni baz alma yani ..geçen defa 54 gün gecikmem oldu benm( klomen ve çatlama iğnesi kullanmıştım, hesapta yum çatlamıştı .. ama sonra kist olmuş kist geciktiryo zaten .. dr adet görüceksinz rahim öle görnyo dedi ama olmadım .. prolaktin de yükseklmişti o da düzensizleştirir çok uzadı snra dr söktürücü verdi içtim ve galiba 8-9 gün sonra olabildim canım .. seninki basit bir gecikmedir burada kızlar yazar genelde birkaç gün en fazla bir hafta içinde olurlar senin de oledir.. stres yapıp kendini iyice geciktirmezsen bişeycik olmaz rahat ol yani :))
tsk ederim canimmm ilgin icin,yok takmiyorum ,aslina bakarsan kafayi takmaya 1 haftayi gecince basladim:) simdi tekrar rolantiye verdim kendimi,adet gelicekse gelsin bekliyorum:)(
Cuma doktora gidicem zaten,halen olmamissam sokturucu isteyecegim.
ayyy canım benim utamdım vallahiii bilmiyomuşum ben p.s. nin not demek olduğunuuuuuu
bende seni seviyorum canım benimmm
Canim hemen bi gun gecmekle gitme dra ben gecikti diye gittim onceki ay bisi yok dedi yolladi. kurtajdan sonra olabilir dert etme hemen
canımmm kusura bakma ya elektrikler gitti birden şak diye
bende dedim kızçem nereye gittiyse yok diye bende yazamayınca içim içimi yiyo yaa
Canimmmmm uzulme bazen nedensiz gecikebiliyor.
güzel bi topik olmuş bu ben yeni görüyorum ama olsun :) allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inş..bende 2 yıldır evliyim başımdan tuhaf bi olay geçti 2 aydır korunmuyoruz ama hala bi gelişme yokumarım allahım tez zamanda verir böyle her ay umutlanmak sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü çünkü
Canimmmmm uzulme bazen nedensiz gecikebiliyor.
Kizlar bende sizin icin dua edyorum..
Allahim anne olmak isteyen herkese nasip etsin
olsun canımm bende evi topluommmm
Neden kimse benle konuşmuyor yaw
konuşmaz olur muyuz valla fazla hızlı gidiyoruz arada kaynıyor malesef yazılar... hoşgeldin canımm...Neden kimse benle konuşmuyor yaw
konuşmaz olur muyuz valla fazla hızlı gidiyoruz arada kaynıyor malesef yazılar... hoşgeldin canımm...
hoşgeldinnn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?