Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Hoşbuldummmmm kızcemmm nasılsınn ne var ne yokk yaa 2 3 gundur yoktummm:26: haber falan varmıııı

hee hee bugün herkes bunu merak ediyor haliyle.... açıklamak da hep bana düştü.... biliyor musun bilmiyorum bende yeni öğrendim melek 1984 ve ecemm hamileymiş............... melek81,mersah ve benim bat hemen hemen aynı günlerdeydi meleğim regl oldu... mersahım olmadı test yaptı negatif 4 gündür beklemede............benim bat dündü regl olmadım bugün test yaptım bariz negatif sanırımmevsim değişikliği ya da farkına varmadan yapılan stres etkili bilemiyorum... yarın doktora gideceğim ben................ regl gecikmesi yaşamam normalde üzüldüm biraz böyle olunca....

hoşgeldinn edammm
napıyosun tatlım yoksn kaç gündür göremiyorum seniii

yoktumm bıtanemm yaa
bız yenı ev aldık yaa onunla ugrasıyorumm kaç gundur :26:
hıc fırsatımm olmadıı gırmeye bıtanemm yoksa hep aklımm burdaydı
ne oldu ne ettı dıye meraklandımm hepp
artık yenı eve tasınma vaktı geldı yaz geldııı kendı evımıze gecelım dedıkk evınde bıkaç bırseyı eksıktı onları halledık
yarında temızletıcm evii yarın da bı ton ısler var bakalım bıtanemm hayırlısı
ne var ne yok topıkte bebıs habercıklerı varmıı OLOR]

dileefem kızcemmm hosgeldınnn güülüümmm takla atmana ne hacettt dırekk dalablırsın aramızaa Hoşgelddinnnn bu aradaa sende mı bebişşş beklemektesınnn

hosbulduk canim zaten devAMLI baliklam daliyorumda goren yok beni

beim bebisim var 5 aylik ben size destek olmak icin burdayim kabul ederseniz

kizlar ya benim bu formda olmam dogrumu ?

Valla bende yeni atlattım onu... hayırlı uğurlu olsun canım evinizzz ama işi hiç bitmiyor insan her gün heveslenip başka birşeye kalkışıyor

ohh ohhh nekadar sevındımm yaa hamıs varmıss melekımle ecemm miii aa bu ecem yeni gelen kızcemiii anaa ne guzell yaaa allagım bızede nasıpp etsınnnn ınslahhhhhhh

canım senın regl de duzensızlık olmuyorsa bu neden oldukiii sanırım dedıgın gıbı mevsımsell olablır bırde strese baglıda olablırr doktora gorunmende yarar varr hayırlısı kız ınsallahh bebek vardııırr

hosbulduk canim aynen ya valla kizlar otomatik gibi:

hosbulduk canim zaten devAMLI baliklam daliyorumda goren yok beni

beim bebisim var 5 aylik ben size destek olmak icin burdayim kabul ederseniz

kizlar ya benim bu formda olmam dogrumu ?

çok hızlıyız geriye hiç dönüp okyamıyoruz maleseff tabi ki burada olup bize destek olmanı çok isterizzzzz

Valla bende yeni atlattım onu... hayırlı uğurlu olsun canım evinizzz ama işi hiç bitmiyor insan her gün heveslenip başka birşeye kalkışıyor

yaaa demiiii off bende heppp bunu dusunuyorummm napcamm bılemedmm evın ıcı bitonn karısık oluyorrr offf offf bi bitseydııı suu işşş kurtulsaydımmm ayyyy kaç gundur öldüm koşturmacadan

hoşgeldinn canım hayırlı uğurlu olsun eviniz içi bebiş dolsun inşallahhh
melek_1984 hamişmiş canım başka varmı tam bilmiyorum açıkçası kaçırmış olabilirim

kolay gelsin kızçemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…