- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.721
ohh ohhh nekadar sevındımm yaa hamıs varmıss melekımle ecemm miii aa bu ecem yeni gelen kızcemiii anaa ne guzell yaaa allagım bızede nasıpp etsınnnn ınslahhhhhhh
canım senın regl de duzensızlık olmuyorsa bu neden oldukiii sanırım dedıgın gıbı mevsımsell olablır bırde strese baglıda olablırr doktora gorunmende yarar varr hayırlısı kız ınsallahh bebek vardııırr
kisciklar iyi daha 4000 olmamiskolacan etmeye gelmistimmm
çok hızlıyız geriye hiç dönüp okyamıyoruz malesefftabi ki burada olup bize destek olmanı çok isterizzzzz
saol kiscemgarpuz yedinizmi diye bakmistim bizim tam sayilarda garpuz ziyafetimiz olurda her zaman mmsimcikte 4000.sayfaya az kaldiya
hosbulduk canim zaten devAMLI baliklam daliyorumda goren yok beni
beim bebisim var 5 aylik ben size destek olmak icin burdayim kabul ederseniz
kizlar ya benim bu formda olmam dogrumu ?
saol kiscemgarpuz yedinizmi diye bakmistim bizim tam sayilarda garpuz ziyafetimiz olurda her zaman mmsimcikte 4000.sayfaya az kaldiya
drum bahsetmişti ipekim biz pkolularda progesteron hormonu düşük oluyor yumurtlama doğru düzgün gelismediği icin onu yükseltiyormuş bu ilacı kullandığı ay hamile kalan pkolu hastalarım var demişti yengemde 10 senedir ugrasıyordu bunu kullandığı ay hamile kaldı ne aşılamalar tüp bebekler fayda etmezken...deneyim diyorum
oyle canim ya sagolun hepinizin kalbi melek gibiii
oyle canim ya sagolun hepinizin kalbi melek gibiii
hosgeldınnnnnnn gülümmmmmm
bende tanışamadım ecem le sanırım yeni..... valla benim normalde düzensizlik olmaz ama bilemedim çok minik bi kist oluşmuştu önceki hamilelikte dr. hiç bi zararı yok dedi ona yoruyorum o yüzden dr. a gideceğim zaten.... valla hamile gibi hissetmiyorum canım o yüzden ona yormuyorum olursa süpriz olur... nasip..
oyyyyhh kurbann olurummm onaaa yaa hosgeldınn bıtanemmm saolll bıze verdııgn destekler ıcınnn tabıkı dogruuu neden olmasınnn herzaman bekleriiizzz bitanemmm ne demekkk bebegıın kız mı erkek miii ? allagım bebegıne uzun omurler saglıklar versınnn ınsallahh sen annesın dua et bıze senın dualrında kabul olurr bızde bebek istiyorz butun kızlarla birbirimize karsılıksız dualar okuyoruzz buyrun gel hrezaman aklında suphe olmasınnnn
karpuz yoktur simdi
bence horoz keselim 4000.sayfaya
herzaman burdA SIzinle olcam mujdeli haberlerinizi bekliyorum canlarim rabbim 3 er 4 er versin insallah
herzaman burdA SIzinle olcam mujdeli haberlerinizi bekliyorum canlarim rabbim 3 er 4 er versin insallah
canlarım çıkıyorum ben mesai bitti... yola koyulma vakti öpüyorum hepinizi bi değişiklik olursa bende regl olma gibi yazarıımm hemen
canlarım çıkıyorum ben mesai bitti... yola koyulma vakti öpüyorum hepinizi bi değişiklik olursa bende regl olma gibi yazarıımm hemen
nörün edammhosgeldin garpuza yetistin nerdeydin yoktun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?