Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende tanışamadım ecem le sanırım yeni..... valla benim normalde düzensizlik olmaz ama bilemedim çok minik bi kist oluşmuştu önceki hamilelikte dr. hiç bi zararı yok dedi ona yoruyorum o yüzden dr. a gideceğim zaten.... valla hamile gibi hissetmiyorum canım o yüzden ona yormuyorum olursa süpriz olur... nasip..

canlarım çıkıyorum ben mesai bitti... yola koyulma vakti öpüyorum hepinizi bi değişiklik olursa bende regl olma gibi yazarıımm hemen

hosbulduk canim zaten devAMLI baliklam daliyorumda goren yok beni

beim bebisim var 5 aylik ben size destek olmak icin burdayim kabul ederseniz

kizlar ya benim bu formda olmam dogrumu ?

oyyyyhh kurbann olurummm onaaa yaa hosgeldınn bıtanemmm saolll bıze verdııgn destekler ıcınnn tabıkı dogruuu neden olmasınnn herzaman bekleriiizzz bitanemmm ne demekkk bebegıın kız mı erkek miii ? allagım bebegıne uzun omurler saglıklar versınnn ınsallahh sen annesın dua et bıze senın dualrında kabul olurr bızde bebek istiyorz butun kızlarla birbirimize karsılıksız dualar okuyoruzz buyrun gel hrezaman aklında suphe olmasınnnn

yaa evet bu ilaç düzene sokuyo en azından düzenli yumurtlama olabilyo ve deneme yapılabiliyo başkaca yararı var mı bilmyrum .. banada önceden bi doktor vermişti ama şimdiki vermiyo nedense ?? bunların daptıkları belli olmuyoki anacım ???

oyle canim ya sagolun hepinizin kalbi melek gibiii

hoşgeldin neka güzel nikin var canım ben efe ismini çok severm

inşallah önemlii birşeyin yoktumm bitanemmm allagım yardımcın olsunn ınsallahh ama sen yınede doktora git hafıfe alma canımcımm alalh saglık versın sonrada bebegımızı versinn

birsey degil canim herzaman dualarim sizlerle olcak insalah..
benim bi erkek evladim var 5 aylik bugun asi oldu teyzeesi huysuz biraz bugun ondan

nörün edamm hosgeldin garpuza yetistin nerdeydin yoktun

habibtemmm yawww kaç gündür yeni evin işleriyle ugrasıyorumm bi kaç eksik işlerimiz vardı yapılacak gececegımız zaman yaparız dedık ole kalmıstı onları halledıkk esımle kaç gundur hıc fırsatım olmadıı gırmeye ancak gelebldım yarın da evi temizletecez cok yogunum bu sıralar ondan sonradan bakalım naspse tasınmayı dusunuyorz

sen napıyorsunn balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…