Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım hoşgeldinn
hakkında hayırlısı inşallah bebeğin gelir tez zamanda sağlıkla gelirrr
canım bence kendini çokk dinleme psikolojik olarakda gecikiyor
benimde bu ay yine 2 gün gecikti

Anladm canım niyeti ederken nasıl yapım yanls bisey yapmak istemiyorum canm hadi hayrlısı olsun bakal :)

mesaal kiscem niyet ettim allahim canom adli arkadasimizin hayirli ve saglikli bi sekilde hamilelilliginin devam etmesi ve yawrusunu kucagina almasi nasip et der besmele cekip meryem suresini ik idefa okrsunn.duayi okumadan önce 12 kez estefurullah cek kiscemmm.. ikisini okuduktan sonra iki tanede tilavet secdesi yapacann bu kadar sonrada ya baan yada ilhananza özelden okudum diye mesaj atarsan sevinirizzzzz

kiscem simdi nedesek yanlis olabiliyo bunlar hamilelik belirtisinde olan seyler ama yinede batini bekle canim..gelmezse bi test yappp

Sekerrrrrrr burada hava harikaaaaaaa. Montsuz doladiyoruz ortalarda. Cam pencere acik hep:))))

ohh valla ne güzel canım burda da yağmur yağdı ve yağmur öncesi resmen toz götürdü yağmur yağarken çamur yağar gibiydi
evi bilem havalandıramadım azcık açtım o kadar dışarıda pis çünkü inşallah daha yağmur yağarda temizler götürür kızçemm

:84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hadi kızlar yetişi verin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MELEKimmmmmm.................yetişiverdim gariiiii..............................................
melekim ruyam nerde yaw horuzda var bugünkü ödülde aksam evciklerinizde kesip yerdinizzzz

herkese bi horoz
DUYDUM Duydum ......................oHHH ne mutlu bize garpuz yerine horoz yicez artıkın.................

canım hoşgeldinn
hakkında hayırlısı inşallah bebeğin gelir tez zamanda sağlıkla gelirrr
canım bence kendini çokk dinleme psikolojik olarakda gecikiyor
benimde bu ay yine 2 gün gecikti

Valla bunlar pek dinlemelik değil bariz şeyler. Heleki ayaklarımdan kan çekilmiş gibi buzzzz

MELEKimmmmmm.................yetişiverdim gariiiii..............................................

DUYDUM Duydum ......................oHHH ne mutlu bize garpuz yerine horoz yicez artıkın.................
iyi bari boğazımdan geçmicekti sensiz

ruyam hosgelsdin kiscem garpuz vazgecilmezimiz ama bu sefer ödülden kismayip yaninda bide canli horuz verecezzzzzzz

ruyam havai fisek senden nazar boncugudaaa

melekim garpuzu piyniri sen hazirliycan morem gelmedi cünküm daha

horuzlarda bendennn

Valla bunlar pek dinlemelik değil bariz şeyler. Heleki ayaklarımdan kan çekilmiş gibi buzzzz

canım o hamilelik belirtisimi oluyomuş benimde geçen ay öyleydi ama ne yazıkkıi adet oldum ve karar verdim
hiç kendimi dinlemiyorum artıkın zamana bıraktım rabbim meleğimi versin diye her gün dualar ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…