- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.861
Kızlar selam epeydir buraya uğramıyordum. Benim bi sorunum var. Şimdi benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.
Anladm canım niyeti ederken nasıl yapım yanls bisey yapmak istemiyorum canm hadi hayrlısı olsun bakal :)
Kızlar selam epeydir buraya uğramıyordum. Benim bi sorunum var. Şimdi benim BAT ım cumartesi günü 5 günüm kaldı yani. Sizce 4 gündür devam eden kasık ağrısı normal midir? Sağ da da oldu solda da. Ama şimdi sanki ortaya geldi gibi. Sanki vajinamdan bişi çıkacakmış gibi oluyor. Bi fikri olan var mı? Bu arada biraz göğüs hassasiyeti de hissediyorum. Ve ayaklarım ceset gibi bumbuz oluyor vücudum sıcak olmasına rağmen.
Sekerrrrrrr burada hava harikaaaaaaa. Montsuz doladiyoruz ortalarda. Cam pencere acik hep:))))
:84::84::84::84::84::84::84:
:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
hadi kızlar yetişi verin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
DUYDUM Duydummelekim ruyam nerde yaw horuzda var bugünkü ödülde aksam evciklerinizde kesip yerdinizzzz
herkese bi horoz
ahanda ruyam göründüufukta moremde gelseydi
canım hoşgeldinn
hakkında hayırlısı inşallah bebeğin gelir tez zamanda sağlıkla gelirrr
canım bence kendini çokk dinleme psikolojik olarakda gecikiyor
benimde bu ay yine 2 gün gecikti
iyi bari boğazımdan geçmicekti sensizMELEKimmmmmm.................yetişiverdim gariiiii..............................................
DUYDUM Duydum......................oHHH ne mutlu bize garpuz yerine horoz yicez artıkın.................
MELEKimmmmmm.................yetişiverdim gariiiii..............................................
DUYDUM Duydum......................oHHH ne mutlu bize garpuz yerine horoz yicez artıkın.................
horuzu duydu tabii
Valla bunlar pek dinlemelik değil bariz şeyler. Heleki ayaklarımdan kan çekilmiş gibi buzzzz
Naza haber verdimmmm
horuzu duydu tabii
ruyam hosgelsdin kiscemgarpuz vazgecilmezimiz ama bu sefer ödülden kismayip yaninda bide canli horuz verecezzzzzzz
emrinize hazırım komutanımruyam havai fisek senden nazar boncugudaaa
melekim garpuzu piyniri sen hazirliycan morem gelmedi cünküm daha
horuzlarda bendennn
ayy iyi ettin miamoremm onsuz olmaz ah diger kislarada bi gelseydiii
emrinize hazırım komutanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?