- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.901
çekme saçımı yaaw
denizli horozunu yasakım senin için hazırlamıştır bilemdenizli horozu isterim yalnız yasakım ona göre.................
melekim öyle met etinki horozu gerçekten de öyle oldu yani...............
anlaşıldı komutanım..............yalınız şimcik acele etmeyin benim 5 dakkalık işim var ............
denizli horozu isterim yalnız yasakım ona göre.................
melekim öyle met etinki horozu gerçekten de öyle oldu yani...............
anlaşıldı komutanım..............yalınız şimcik acele etmeyin benim 5 dakkalık işim var ............
amin cankusum 5000 bine kadar göbecikelr bebisle dolsunnn
çekme saçımı yaaw
denizli horozunu yasakım senin için hazırlamıştır bilem
kiscem zaten v leiden ve protrombin en zaralilari icindeee:26ai varmi yokmu peki:26:ah kiscem kader iste bizi buldu bu illet hastalik maleseff insalalh yenecezzzz
sey mesaja ihtiyacimiz varda 4000.sayfa yapamk icinn
ayyyyyy inşallah bizde oluruz onların içinde
yasakım ya hancekim hiç görünmüyo nerde bu kızçe
ona okunduğundan haberi varmı kaç kaldı ona :26::26::26::26:
horozu biz yiyemeyiiiizzz hayalimmmm bırak kızlar yesinn biz protein alamayız fazlaaaaa:)))))
morem mesajla bildiriyo sonuclari kiscemmm mesala canoma okuyoz oda yokk mesajla bildirriri morem napsinn
arkadaşlar merhaba bende 5 aydan sonra sadece üç ay ilaç kullanarak hamile kaldım.bazen anlatınca insanlar garipsiyor ne çabuk diye.ama açıkçası ben beş ayda yıprandıysam senelerce isteyenler nasıl sabrediyor diye hep düşündüm zor hemde çok zor ama hep dua ediyorum hepimize.iyiki burası var ben 5 ayda çok şey öğrendim bu siteden
heterojenim bu horuz kacmaz kiscemm bikerecik yiyelimmm
arkadaşlar merhaba bende 5 aydan sonra sadece üç ay ilaç kullanarak hamile kaldım.bazen anlatınca insanlar garipsiyor ne çabuk diye.ama açıkçası ben beş ayda yıprandıysam senelerce isteyenler nasıl sabrediyor diye hep düşündüm zor hemde çok zor ama hep dua ediyorum hepimize.iyiki burası var ben 5 ayda çok şey öğrendim bu siteden
ha iyi bari kızçem ya bende haberleri yoksa nolacak dediydimm bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?