Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım o hamilelik belirtisimi oluyomuş benimde geçen ay öyleydi ama ne yazıkkıi adet oldum ve karar verdim
hiç kendimi dinlemiyorum artıkın zamana bıraktım rabbim meleğimi versin diye her gün dualar ediyorum

bilmiyorumki. Hafta sonu öğrenicez bakalım haber veririm:I

kiscem zaten v leiden ve protrombin en zaralilari icindeee:26ai varmi yokmu peki:26:ah kiscem kader iste bizi buldu bu illet hastalik maleseff insalalh yenecezzzz

sey mesaja ihtiyacimiz varda 4000.sayfa yapamk icinn

4000 e on kala evet çok heycanlıyız...nice 4000 ler görelim inşallah mutlu sağlıklı veee Allah hepimizin karnına birer sağlıklı elma çekirdeklerimizi yerleştirsin inşallahhhhhhhhh........

4000 e on kala evet çok heycanlıyız...nice 4000 ler görelim inşallah mutlu sağlıklı veee Allah hepimizin karnına birer sağlıklı elma çekirdeklerimizi yerleştirsin inşallahhhhhhhhh........

amin cankusum 5000 bine kadar göbecikelr bebisle dolsunnn

ruyam hosgelsdin kiscem garpuz vazgecilmezimiz ama bu sefer ödülden kismayip yaninda bide canli horuz verecezzzzzzz
denizli horozu isterim yalnız yasakım ona göre.................
horozu duyunca ağzı sulandı kesin
melekim öyle met etinki horozu gerçekten de öyle oldu yani...............
ruyam havai fisek senden nazar boncugudaaa

melekim garpuzu piyniri sen hazirliycan morem gelmedi cünküm daha

horuzlarda bendennn

anlaşıldı komutanım.............. yalınız şimcik acele etmeyin benim 5 dakkalık işim var ............

miamorem anlat baakalimmm

hava nasil oralarda üsüyormusun kar yagiyo saclarima biliyormusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…