- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.881
canım o hamilelik belirtisimi oluyomuş benimde geçen ay öyleydi ama ne yazıkkıi adet oldum ve karar verdim
hiç kendimi dinlemiyorum artıkın zamana bıraktım rabbim meleğimi versin diye her gün dualar ediyorum
bilmiyorumki. Hafta sonu öğrenicez bakalım haber veririm:I
heterojenim devreye girrr
bilmiyorumki. Hafta sonu öğrenicez bakalım haber veririm:I
kis melekim napim simcik seni yaw toplu alinti yapma mesaja ihtiyavcimiz varrrr
hayalimmmm geldimm ama mevzuyu kaçırdım ben galibaa...canım bende faktör v leiden ve mthfr hetrozigotmuş protrombin normalmiş..ama netten okudum en çok faktör v leiden zararlarından bahsetmişler 500 gebenin birinde görülüyomuş zararıda..o kişi bizmiyiz yani....
batına kaç gün vardı canım
neden haftasonu
mutlaka uğra merak ederim
inşallah gelir bebişinnn
insalalh hayirli sonuclar alirsinnnnn kiscemmmm
kiscem zaten v leiden ve protrombin en zaralilari icindeee:26ai varmi yokmu peki:26:ah kiscem kader iste bizi buldu bu illet hastalik maleseff insalalh yenecezzzz
sey mesaja ihtiyacimiz varda 4000.sayfa yapamk icinn
kızçemm kan pıhtılaşması ile mi ilgili bunlarr :26::26:
4000 e on kala evet çok heycanlıyız...nice 4000 ler görelim inşallah mutlu sağlıklı veee Allah hepimizin karnına birer sağlıklı elma çekirdeklerimizi yerleştirsin inşallahhhhhhhhh........
4000 e on kala evet çok heycanlıyız...nice 4000 ler görelim inşallah mutlu sağlıklı veee Allah hepimizin karnına birer sağlıklı elma çekirdeklerimizi yerleştirsin inşallahhhhhhhhh........
denizli horozu isterim yalnız yasakım ona göre.................ruyam hosgelsdin kiscemgarpuz vazgecilmezimiz ama bu sefer ödülden kismayip yaninda bide canli horuz verecezzzzzzz
horozu duyunca ağzı sulandı kesin
ruyam havai fisek senden nazar boncugudaaa
melekim garpuzu piyniri sen hazirliycan morem gelmedi cünküm daha
horuzlarda bendennn
evet kutukutu pensemmmm:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?