- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.121
hoşbulduk gülümm.iyiyim şükür bugün.sen nasılsın?
ya regle az kaldı die mi bilmiyorum ama hiç böle olmazdı
göğüs uçlarım acıyo çok
morem onu doktorana bi süle saana bence ekstradan tablet lasimm unutma bunuufolikasitin icindeki yetmeyebilir saana cünkü et yok tavuk balik kiymadami yokkk
kızlarr ne slmımı aldınız nede cvp yazdınız küstüm sizee
kızlarr ne slmımı aldınız nede cvp yazdınız küstüm sizee
Hoşgeldinn canım,çamaşır toplamaya çıkmıştım görmedim yani nasılsın?Hoşgeldin topiğimize ben 2-3 gündür girememiştim topiğe yenisin galiba hoşgeldin aramıza filologumkızlarr ne slmımı aldınız nede cvp yazdınız küstüm sizee
balık yiiyorum arada okadaaa
sendemi yemionnn cankuşummm
olmaz morem sen unutma doktoruna bi sor et ne hic yemiyorum b 12 eksikligim olabilir buda düsük ne yaptirimi diye bi sor..senin hapa ihtiyacin var hemide yüksek doz b 12 hapinaaayaw hem unutkanlik alzeimer lik bu nedenle oluyo ya yemeye calis ya hapini kullan moremmm
hosgeldin yawrukuusmmmyaptik
sen nasi oldunnn:26:
Ben 4 ayaklıları yiyemiyorum nazım yaaa
Hastayım galiba:))Hele bi hamile olayımda o zaman isterim herhalde arkadaşlarım bana öyle beddua ediyorlar hamile kalınca kırmızı ete,sarımsağa,soğana aşer inşallah diyorlar:)))Hayırlısı bakalım:)))Hastasin sennnnnn:)) ondan alacagin vitamin hic bir yerde yok. Hamile kaldiginda ne olacak??
ülemi ben ta yenibalık yemeye başladımmm
Hastayım galiba:))Hele bi hamile olayımda o zaman isterim herhalde arkadaşlarım bana öyle beddua ediyorlar hamile kalınca kırmızı ete,sarımsağa,soğana aşer inşallah diyorlar:)))Hayırlısı bakalım:)))
Oooow temizlikdaşım nasılsın???Hayırdır bişeyinmi var kızlar sorunca merak ettim bende neyin var kuzzum???
Ben bayılırım tavukla balığa sadece kırmızı et yiyemiyorum maalesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?