- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.081
merhaba hanımlar...
26 yaşındayım, 5 yıldır evliyim ve bu yıl bir bebişimiz olsun istiyoruz Allah nasip ederse. Şimdi heyecanlı bir bekleyişteyiz, hiç bu kadar hassas ve heyecanlı olacağımı tahmin etmezdim. Bir de sabırsızlık var tabii... Topiğin başlığı bana çok yakın geldiğinden yazmak istedim :)
ağzın bal yesin inşallah canım dua et bizlere de hamişlerin duası kabul olurmuş selinim
etmem mi canım sizde bana edin hayırlısıyla sağlıcakla kucağıma alayım
allah razı olsun bitanem sağolokurummm melekimmmmlafı bilem olmazzz
çıkmak zorundaydım canım oyüzden erken koydum garpuzu ama oda çıkmamış aslında benim ilk koyduğumda vardınereye gittin az önce melekim..............
canım üşütmüşsündür bence:26::26:kızlarrr selamlarrr
2 gündür özelliklede bugün yumurtalıklarımda feci ağrı var ve şiş karnımda feci şiş sanki adet olcakmışım gibi ama daha feci ayakta duramıyorum.hiç size böyle oldumu yada bu neyin nesi yaaaa
kisciklarim bana müsade yemek yiycemdee
kız toprağım tek gelinsen ve kaynanacığın seviyorsa seni öperim ellerinden onun
bende tek gelinim herkesler sever ama kayınvalideciğim sever gözüküp bıraksalar çay kaşığındaki suyla boğar beni...oğluna aşırı düşkün oğluda ona düşkün olsa amenna dicem ama :)
aayyy nazımm vallamı kızçemm ne güldümm kısss
hadi kızçelerim ben kaçtımm öptüm hepinizii
inşallah canım benim rabbim sağlıkla kavuştursun bebişini
napimm kızçemm hayatımın ilk 5 yılı okula 2 mahalle öteden giderek geçtii sırf korkumdannn uzatıodum yoluuu
Hahahaaa ayyy ne güldüm nazım benide kaz kovalamıştı tıslaya tıslaya aklıma geldi şimdi:)))
bebeğimi 3,5 aylıkken düşürdüm, henüz üzerinden 6 ay geçti, 4 aydır korunmuyoruz ama bana asır gibi geldi bu zaman.... özellikle insanların ''yokmu birşey'' demesinden çook sıkıldım... rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
bebeğimi 3,5 aylıkken düşürdüm, henüz üzerinden 6 ay geçti, 4 aydır korunmuyoruz ama bana asır gibi geldi bu zaman.... özellikle insanların ''yokmu birşey'' demesinden çook sıkıldım... rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
slm canlar..nörüyonuzzz?
4.000 i yaptınız mıııııııııııııııııııııı((
kabus gibi dimi hancekimmm beni 5 yılımmmm böle geçti şimdide et yemiorummmm
slm canlar..nörüyonuzzz?
4.000 i yaptınız mıııııııııııııııııııııı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?