- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.101
bebeğimi 3,5 aylıkken düşürdüm, henüz üzerinden 6 ay geçti, 4 aydır korunmuyoruz ama bana asır gibi geldi bu zaman.... özellikle insanların ''yokmu birşey'' demesinden çook sıkıldım... rabbim en kısa zamanda hepimize bu güzel duyguyu tatmayı nasip eder inşallah
Hahahaaa ayyy ne güldüm nazım benide kaz kovalamıştı tıslaya tıslaya aklıma geldi şimdi:)))
kabus gibi dimi hancekimmm beni 5 yılımmmm böle geçti şimdide et yemiorummmm
bi bakim dedim simcik gidecem komsu cagirdidaaa
Habibtemmm mesajlarını silde giiiit
bi bakim dedim simcik gidecem komsu cagirdidaaa
aminnnn.inşallah
öncelikle allah sabır versin alyaemircim...
çevreyi taktıkça işimiz daha da zorlaşıyo.
bu sürede sabırlı ve rahat olmak 1. kural.
et yenmezmi moremmm
ama ama ama bizzzz
ya survivorrrr
yemiorumm ysakımmm ondan yaralarım düzelmiooooteniim beyazzz
et yenmezmi moremmm
Üzme canımmm kendini seni üzen tüm dış seslere tıka kulaklarını duyma onları,seni çok iyi anlıyorum ben neredeyse 1 senedir dinliyorum onları ve düşünmüyoruz henüz diyorum.Yoksa soruları kesilmeyecek biliyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hayatım üzme kendini,stres yapıp üzülürsen gelmezmiş bebişin.Relax ol düşünmemeye çalış en başta kafan rahat olsun stres yapıp üzme kendini yıpratma herşeyin hayırlısı...Burada arkadaşlar kürler yapıyorlar önümüzdeki ay hayırlısıyla bende başlayacağım regl başladığı ilk gün civanperçemi ve aslan pencesi çaylarını içeceğim,bu sayede hamile kaşan arkadaşımız var topikte birde yumurtlama günlerini bilip takip ediyorsan eğer silkeletme yöntemi var bide denemek istersen tabii:)))
Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle canımm
Yenmez habibtem yaaaaa
morem hicte gitmek istemiyomgecende gitmemistim simcik ayip olurrr cayda cimeem napacam simcik orda bari survivoru acsaydi aklim starda ve sizde kalacakkk erken gelemezsem gece bi geliri bakarimm:26:
hoşş geldinnnn buryukummm nasılsınn bidenemm vamı ağrın sıızn :26::26::26::26:
morem o zaman senin b 12 vitamin eksikliginde vardir o zamamn oda düsüklere neden oluyo galiba onun tabletini kullan simdiden
Hastasin sennnnnn:)) ondan alacagin vitamin hic bir yerde yok. Hamile kaldiginda ne olacak??
evet olabiliiiifolikasitteki yetmesmkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?