Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Üzme canımmm kendini seni üzen tüm dış seslere tıka kulaklarını duyma onları,seni çok iyi anlıyorum ben neredeyse 1 senedir dinliyorum onları ve düşünmüyoruz henüz diyorum.Yoksa soruları kesilmeyecek biliyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hayatım üzme kendini,stres yapıp üzülürsen gelmezmiş bebişin.Relax ol düşünmemeye çalış en başta kafan rahat olsun stres yapıp üzme kendini yıpratma herşeyin hayırlısı...Burada arkadaşlar kürler yapıyorlar önümüzdeki ay hayırlısıyla bende başlayacağım regl başladığı ilk gün civanperçemi ve aslan pencesi çaylarını içeceğim,bu sayede hamile kaşan arkadaşımız var topikte birde yumurtlama günlerini bilip takip ediyorsan eğer silkeletme yöntemi var bide denemek istersen tabii:)))

Hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle canımm

Hahahaaa ayyy ne güldüm nazım benide kaz kovalamıştı tıslaya tıslaya aklıma geldi şimdi:)))

kabus gibi dimi hancekimmm beni 5 yılımmmm böle geçti şimdide et yemiorummmm

benide küücükkeen tr de horoz kovalamisti mahallaede kücük bi bakkal vardi oraya gidiyodum hepteyzenin horozuda cok fenaymis eve kadar kovalamisti beni tabi bagirtim tüm mahalaleyi sarmistiii

aminnnn.inşallah
öncelikle allah sabır versin alyaemircim...
çevreyi taktıkça işimiz daha da zorlaşıyo.
bu sürede sabırlı ve rahat olmak 1. kural.

Oooow temizlikdaşım nasılsın???Hayırdır bişeyinmi var kızlar sorunca merak ettim bende neyin var kuzzum???

slm kızlar nasılsınız ne var neyok? bu gün yine yoğun bir gün geçirdim.nöbetçiydim kızlar..şimdi de sizlere bir bakayım dedim.sizinle konuşmadan uyuyamıyorum artık:) bu arada benim yine akla ihtiyacım var.hani ben regl dönemimdeyim ya şimdi hala dr a gidemedim yarın 5. günü gitsem işe yararmı? testler için falan çok mu geç kaldım.. yada beşinci günümde alttan bakmak istemez değilmi?

inşallahhhh hancekimm rabbim ne verise hayırlsını versin inş...

morem hicte gitmek istemiyom gecende gitmemistim simcik ayip olurrrcayda cimeem napacam simcik ordabari survivoru acsaydiaklim starda ve sizde kalacakkkerken gelemezsem gece bi geliri bakarimm:26:

pekii komşuya selam de benden morem iki kaşının ortasından öpmüş de anla oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…