Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Görüşelim hayatımmmm mutlaka en olmadı bi kahve içelim 40 yıl hatırımız olsun:))))

yawww hancekim süpeer olurrr hepimize ortak biyerde buluruzzz ben heryere gelrimmm sorun yokkk

Evet nazımmm ayın 1inde nikah vaaaaarrr..Sonrasındada 1 hafta tatil:)))Beraber döneriz diye konuşuyoruz 6 sında..8inde burda düğün var

yaa süper olcakk hancekimm günü güzel haberi bu oldu

Haziranda tabiki güzel olur yaaa inşallah tabiki yinede Allahın işine karışmak gibi olmasın

inşallahh yawwww bende burdayım ozaman belkim ayın sonu gibi bulgaristana gidebiliirmmmm

Ayyyyy bende kalkayım artık ev kalktı oynuyor ben buradayım bırakamıyorum sizi:))))Nerde kalmıştımmmm diyerekten devam edeyim ben en iyisi:)))

başlaaa kuşumm anca biterrr akşamaa kadaa
bende kalkcam dualarımı okucammm

biz ekiden beri tanışıozzz canımmmm sadece arkadaştıkk zaman geçincee baktıkkk bizi bizden başkası anlamıoo sonra baktımm arkadaşlık bitti aşk geldiii

nazııımmm Allah bi ömür böle mutlu etsin ozaman sizi

Ayyyyy bende kalkayım artık ev kalktı oynuyor ben buradayım bırakamıyorum sizi:))))Nerde kalmıştımmmm diyerekten devam edeyim ben en iyisi:)))

hançekimm lorimm görüşürüz.. gene gelinn
buarada bende işe yoğunlaşsam ii olcak sanırım bi ton ewrak birikti ben burda çene yapıorumm :99::99::99::99::99::99:

başlaaa kuşumm anca biterrr akşamaa kadaa
bende kalkcam dualarımı okucammm

Ayyy bende bitireyim evimin işinide bende okuyayım dualarımı nazııımmm benim kendimden kalan kaç taneydi nazım???Canoma okuyacağım hariç??Olmadı önce canomunkileri okuyup kendiminkilere başlarım

haziranın 1-2 hafta sonun a gelyoooo
kızçeleri çalışıo hafta içiiii ipemmmmmm :44::44::44::44:
bi ayar çekcenn artıkkk haaa olmamsıııı :18::18::18::18:

Ayyy bende bitireyim evimin işinide bende okuyayım dualarımı nazııımmm benim kendimden kalan kaç taneydi nazım???Canoma okuyacağım hariç??Olmadı önce canomunkileri okuyup kendiminkilere başlarım

12 bidenemmmm :26::26::26::26::26:
senin okucan sonra şükür namazı kılcann 2 rekatt unutmaa olumuu

canım bunları yapıyorum ama wepcam kamerasından yükledigim için galiba kabul etmiyo gecersiz dosya diyo

haa jpeg olarak kaydetmen gerekio kızçem ozaman onu tekrar
telden çekip yükleyebiliisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…