- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.741
aynen havada guzel olur gidelim kahve fln icelimm
Görüşelim hayatımmmm mutlaka en olmadı bi kahve içelim 40 yıl hatırımız olsun:))))
Evet nazımmm ayın 1inde nikah vaaaaarrr..Sonrasındada 1 hafta tatil:)))Beraber döneriz diye konuşuyoruz 6 sında..8inde burda düğün var
kizlar ben cikiyorum gidiyim dus aliyim sonra yine buraya damlarim
yeter valla bu kadar bak bildim iste
oluu yada elimize alıırıkkkk
yaa süper olcakk hancekimm günü güzel haberi bu oldu
kizlar ben cikiyorum gidiyim dus aliyim sonra yine buraya damlarim
yawww hancekim süpeer olurrr hepimize ortak biyerde buluruzzz ben heryere gelrimmm sorun yokkk
Haziranda tabiki güzel olur yaaa inşallah tabiki yinede Allahın işine karışmak gibi olmasın
Ayyyyy bende kalkayım artık ev kalktı oynuyor ben buradayım bırakamıyorum sizi:))))Nerde kalmıştımmmm diyerekten devam edeyim ben en iyisi:)))
Bende kankamla gelirim:)))O götürür beni heryere sağolsun
biz ekiden beri tanışıozzz canımmmm sadece arkadaştıkk zaman geçincee baktıkkk bizi bizden başkası anlamıoo sonra baktımm arkadaşlık bitti aşk geldiii
Ayyyyy bende kalkayım artık ev kalktı oynuyor ben buradayım bırakamıyorum sizi:))))Nerde kalmıştımmmm diyerekten devam edeyim ben en iyisi:)))
Bende kankamla gelirim:)))O götürür beni heryere sağolsun
başlaaa kuşumm anca biterrr akşamaa kadaa
bende kalkcam dualarımı okucammm
nerde olucak nkah caınım ??
Ayyy bende bitireyim evimin işinide bende okuyayım dualarımı nazııımmm benim kendimden kalan kaç taneydi nazım???Canoma okuyacağım hariç??Olmadı önce canomunkileri okuyup kendiminkilere başlarım
canım bunları yapıyorum ama wepcam kamerasından yükledigim için galiba kabul etmiyo gecersiz dosya diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?