- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.781
hos bulduk canim
Kim nere geliyo
mersahımm loorim haziranın 2 siden isty. gelyomuşş hancekimde haziranın 1 de
ayarlıcass buluşcassssist.kızçeleriii
kisciklarim hani tiroid icin endokrinolojiye gitmistim ya mektup atmis icinde recete vaa demir eksikligi cikmis onun icin hap yazmis 3 ayliktiroidden haber yok aradim telde mesgul hep neyse ulasirim yarin birgüne aslimda kan pihtilasma teslerinde demir eksikliginden süphelenmistim kadin doktoruma sordum bu ne diye önemli degil kanda bi vitamin eksik diye gecistirmisti adam neka iyimis bu adami birakmimda hormoncuklarima hep baksin barime zaten kendide gecen haftada demisti kadin doktorlari yogun oldugundan ilgilenemiyo sen gel bana hamilleikte nede hormoncuklarini hep kontrol altinda tutum demisti saolsun
bulusun bakalim kiscelerrr
morem nörün nasislsinnay ne tatli avatarin vaa
mersahımm loorim haziranın 2 siden isty. gelyomuşş hancekimde haziranın 1 de
ayarlıcass buluşcassssist.kızçeleriii
kisciklarim hani tiroid icin endokrinolojiye gitmistim ya mektup atmis icinde recete vaa demir eksikligi cikmis onun icin hap yazmis 3 ayliktiroidden haber yok aradim telde mesgul hep neyse ulasirim yarin birgüne aslimda kan pihtilasma teslerinde demir eksikliginden süphelenmistim kadin doktoruma sordum bu ne diye önemli degil kanda bi vitamin eksik diye gecistirmisti adam neka iyimis bu adami birakmimda hormoncuklarima hep baksin barime zaten kendide gecen haftada demisti kadin doktorlari yogun oldugundan ilgilenemiyo sen gel bana hamilleikte nede hormoncuklarini hep kontrol altinda tutum demisti saolsun
ne kadar guzel
Yasagim demir eksikligi onemli bisi miymisinsallah hemencecik duzelir hepsi
yaa aslında bende de olab ilirrrr
ben et yemem meyve az yerimmmm
olabiliret yemeyenlerde cok oluyomussss bi endokrinolojiye gitsene morem
süperrr yasakımmmmmbak nekadar ilgiliiii bırakma sen bunu tiroid sonuçlalrı belkim daha çıkmamıştırr yasakımm hadi hayırlısı ii olcakk bu doktorrr
yaa aslında bende de olab ilirrrr
ben et yemem meyve az yerimmmm
doru cikmamisss herhalde moremm iyi bi doktor morem birakmam artikinnn
mersahımm beaa senin kırmıızılar geldimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?