- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.701
Nasılsın loorim elma çekirdeğimiz nasıl???Ben kısa kolluyum duştan çıktım saçlarımda ıslak hava harika burada:)))Dün kapalıydı yağmur atıştırdı ama bugün harika:))))
gelsin artıkk beaaaa loorimm sıkıldımmm soğuktannnn
tatile gtmek isitorummmmm
sen avusturalya dadın dimii canımmmm
İstanbuldaki kankam kına için malzeme almaya gittide ben kahve içiyorum diyince oda cafeye oturdu kahve içtik telefonda konuşa konuşa:)))Doğal olarak laf lafı açtı:)))Eeee tabiki nazımmm ondan başkasında içemiyorum ben kahvemi maalesef kesmiyor 3-4 tane içmektense onda içiyorum:)))
bende turkiyeyimi ozledim:2::2::2::2:
siz bu isin ustasisiniz anlarsiniz tabiii13::13::13
hancekkimm valla hayat size guzel yaa burada bugun 7 derece ama ben usuyorum cok hafif gunes varyaz gelsin bende gitmek istiyorum dun gordun mu gobusu
nazimmm gelsin hemen gelsin yaa valla ozledim
yok canim avusturya cok yakin ama napcan ekmegimizi burda kazaniyoruz bu memleket nezaman bizi kovarsa ozaman memleketime kavusurum
yok canim avusturya cok yakin ama napcan ekmegimizi burda kazaniyoruz bu memleket nezaman bizi kovarsa ozaman memleketime kavusurum
sen nezaan gelcennnn kuşumm buraya annneler burdadı dimii
sendemi yabanellerdesin yaww
avatarın oldu işte senin beb,şmi yosam ???
hancekkimm valla hayat size guzel yaa burada bugun 7 derece ama ben usuyorum cok hafif gunes varyaz gelsin bende gitmek istiyorum dun gordun mu gobusu
nazimmm gelsin hemen gelsin yaa valla ozledim
2 haziranda insallah oradayimm nazimmm
Hoşgeldin lorimmmohh masallah ne kalabaligizgunaydinn
sendemi konuşmuyosunnbenim eşimde tam tersi hiç konuşmaz o bi köşede ben bi köşede öyle geçer vakit bende öyle çok konuşkan değilim eşimde :) bizim işimiz çok zor
bende çok seviorummmmm bitanemm hatta eşim benim kankimdi yanii
kankilikten eşliğe yükseldiiiherşeyimizi bilirizzz
alışığım ben onaa bende çok konuşıurumm görüşlğüü gibi ama o sinirlenincee hiç durmaz
normalde de laf çıkmazz
ama Allah razı olsunn hakkını ödeyemem kocişiminnn çok ii dir azcıkm kıskanç okada
2 haziranda insallah oradayimm nazimmm
Buraya geldi sayılır yaz gayet sıcak hava balkona çıktım sıcak esiyor resmen:)))Evet bitanemm ya maşallah dün gördüm ama telefon trafiğim çok fazlaydı yazdım sanıyordum yazmamışım sanırım:)))Allahım nazarlardan saklasın bitanemmmm,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm
evet teyzesi benim evladim
yaaa gurbet iste neyapacan cnm
sen neredesin canim :26:
oohh süerr kızçemmmm ayarlayaım istş kızçelerr görüşelimm ozamannaaa
Bende İstanbuldayım 2 hazirandaaaaaa
avusturya cnm yoksa sendemi burdasin:26:
iki sehrin arasinda ucurumlar var cnm nasil karistirirsin senben avusturalya die hatırladım beeaa yanlışmı hatırımda kalmışşş yoğsam karıştırdım m ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?