Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Nasılsın loorim elma çekirdeğimiz nasıl???Ben kısa kolluyum duştan çıktım saçlarımda ıslak hava harika burada:)))Dün kapalıydı yağmur atıştırdı ama bugün harika:))))

gelsin artıkk beaaaa loorimm sıkıldımmm soğuktannnn

tatile gtmek isitorummmmm

hancekkimm valla hayat size guzel yaa burada bugun 7 derece ama ben usuyorum cok hafif gunes var yaz gelsin bende gitmek istiyorum dun gordun mu gobusu

nazimmm gelsin hemen gelsin yaa valla ozledim

hancekimm çokkk beaaaa totalde 20 küçğk fincan falan içyon sen ozamannn çok çokk
buarada kankinn kınası ist.damı olcakkk

hancekkimm valla hayat size guzel yaa burada bugun 7 derece ama ben usuyorum cok hafif gunes var yaz gelsin bende gitmek istiyorum dun gordun mu gobusu

sen nezaan gelcennnn kuşumm buraya annneler burdadı dimii

yok canim avusturya cok yakin ama napcan ekmegimizi burda kazaniyoruz bu memleket nezaman bizi kovarsa ozaman memleketime kavusurum

ben avusturalya die hatırladım beeaa yanlışmı hatırımda kalmışşş yoğsam karıştırdım m ı

Buraya geldi sayılır yaz gayet sıcak hava balkona çıktım sıcak esiyor resmen:)))Evet bitanemm ya maşallah dün gördüm ama telefon trafiğim çok fazlaydı yazdım sanıyordum yazmamışım sanırım:)))Allahım nazarlardan saklasın bitanemmmm,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanemmm

ohh masallah ne kalabaligiz gunaydinn
Hoşgeldin lorimmm

benim eşimde tam tersi hiç konuşmaz o bi köşede ben bi köşede öyle geçer vakit bende öyle çok konuşkan değilim eşimde :) bizim işimiz çok zor
sendemi konuşmuyosunn kız barim sen atak yap.. öle zaman geçmez yoksam beaa

okadar olsun nazım beaaa .. erkek dediğin azcıkın kıskanmalı karişini dimi ama
kız hem boşver konuşsunlar..yoksa sıkıntıdan patlarız beaaa.. hem bizde konuşuoz onlarda yuvarlanıp gideriz konuşa konuşa :99::99::99::99::99::99:
siz nasıl tanıştınız eşinle merak ettim şimdi ne bileyim kankamdı filan diyincee.. ??

off yapma hancegim ya yapilirmi bizeee sicak istiyorummm hemde bunaliyim sicaktan valla gik demiccemm cok sagol teyzesi darisi sizin basiniza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…