Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Oğlanın bebekliğiydi o resim :)))Şimdi baharda geldi heryer papatya ikimizinde ortak sevdiği çiçek olunca değiştireyim dedim bitanemmm içimiz açılsın

valla süper olduuuu hancekimm bende koydumm papatya ilee gülümseyen suratcımıııı

valla canım eşimde konuştugunda olmazsa valla ben giderim onlar kimki ben bi yatalak hasta olsam onlar degil benim anem bakar

canim biraz daha bekle sakin ol belki adetin sokuluyodur :26:

mersahımmmmm içme sen içmeee hem belim yumuşlar çatlıooo test yapsana ovu testiii

Anlattığından anladığım kadarıyla yerleşme kanaması dedikleri şey olmuş sende galiba,inşallah öyledir canım bikaçgün sonra test yap istersen hayırlı haberlerini ver bizede...Kötü şeyler getirme aklına

hoş geldın canımmm bata daha çok vamışşşş :44::44::44::44: ala ala bence git bi dr en iyi cevap onda sanki bata az kalsa tamam da şimdi daha çok erkenn :44::44::44:

Son düzenleme:
nazim midem fln bulanmiyo hic biseyim yok biliyosun hala oyleyim ama istegim yok cuvallarla meyve yerim ama yemek pek yiyemiyorum

çoba falan barim içç canımm öle hepte meyve olmas kiii yada peynir ekmek yee

valla canım eşimde konuştugunda olmazsa valla ben giderim onlar kimki ben bi yatalak hasta olsam onlar degil benim anem bakar
Canim sen kotu olma gitmem fln da deme sonra bi bahane uydur orda dur bence.
mersahımmmmm içme sen içmeee hem belim yumuşlar çatlıooo test yapsana ovu testiii

Ne ovu testi yaw yumos mu kalir simdiye

canım inşallah öyledir ama bat 25 26 nisan yani daha çok var gibi olurmuki böle bişey hatta daha pazar günü yumurtladım yani gelen sıvıdan tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…