- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.881
Oğlanın bebekliğiydi o resim :)))Şimdi baharda geldi heryer papatya ikimizinde ortak sevdiği çiçek olunca değiştireyim dedim bitanemmm içimiz açılsın
Nikyim yaziyodum cevap site gitti
Bence esin konusmali arayi o bulmali sonucta onun ailesi nazi gecer. sen git babana bi bahane bulursun gelmek isterdim ama.... diye guzelce doktur bisi diyemezler.
Benim kardesde kucuk 15 yasinda abam da yok alicam simdi
Nazim engelliyolar mi bizi
Ole deme zannet miyom. bu ay catlamadi galiba yumos cunku sivilce cikti hep ondan da regl gelmedi
ole bakma nazim korktum
İciyom ya herbiseyi masallah teneke gibiyim
Yiğitefem öpseydi ozaman neolurdu teyzesioohhhhhh içimm bi hoş olduuuöpüldüm
Slm kizlar ben bisey sorcam benim sat 28 martti bat buyuk olasilikla 26 nisan bu gun benden afedersiniz peceteye silince fark ettigim kahve rengi lekelenme oldu yanliz cok az ve kasiklarim ve belim feci agriyor daha once hic boyle olmamistim korktum ne yalan soyleyim Dr gitsemmi ki acaba ters biseyler olmus olabilirmi sanki adet olacakmis gibi sislik ve agri var kasiklarimda boyle biseyle karsilasan varmi
hoşşş bulduuuummm nasılsınızzz bugun ennn güzelll günlerrr hepimiziiinn olsuuunnnoy didemimm geldiiiiiiiiiiiii
hoş geldinn kuşummmmmm
Nikyim yaziyodum cevap site gitti
Bence esin konusmali arayi o bulmali sonucta onun ailesi nazi gecer. sen git babana bi bahane bulursun gelmek isterdim ama.... diye guzelce doktur bisi diyemezler.
Benim kardesde kucuk 15 yasinda abam da yok alicam simdi
Nazim engelliyolar mi bizi
Ole deme zannet miyom. bu ay catlamadi galiba yumos cunku sivilce cikti hep ondan da regl gelmedi
ole bakma nazim korktum
İciyom ya herbiseyi masallah teneke gibiyim
Slm kizlar ben bisey sorcam benim sat 28 martti bat buyuk olasilikla 26 nisan bu gun benden afedersiniz peceteye silince fark ettigim kahve rengi lekelenme oldu yanliz cok az ve kasiklarim ve belim feci agriyor daha once hic boyle olmamistim korktum ne yalan soyleyim Dr gitsemmi ki acaba ters biseyler olmus olabilirmi sanki adet olacakmis gibi sislik ve agri var kasiklarimda boyle biseyle karsilasan varmi
valla süper olduuuu hancekimm bende koydumm papatya ilee gülümseyen suratcımıııı
AMİN canım rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin kalbimizdeki isteğimize biran önce kavuşturmayı nasip etsin inşallah
nazim midem fln bulanmiyo hic biseyim yok biliyosun hala oyleyim ama istegim yok cuvallarla meyve yerim ama yemek pek yiyemiyorum
canim biraz daha bekle sakin ol belki adetin sokuluyodur :26:
Yiğitefem öpseydi ozaman neolurdu teyzesi
Canim sen kotu olma gitmem fln da deme sonra bi bahane uydur orda dur bence.valla canım eşimde konuştugunda olmazsa valla ben giderim onlar kimki ben bi yatalak hasta olsam onlar degil benim anem bakar
mersahımmmmm içme sen içmeee hem belim yumuşlar çatlıooo test yapsana ovu testiii
tamamda hayatım ben zaten mart de adet oldum ve düzenlide oldum şimdiki adetede daha var
hoşşş bulduuuummm nasılsınızzz bugun ennn güzelll günlerrr hepimiziiinn olsuuunnn
çoba falan barim içç canımm öle hepte meyve olmas kiiiyada peynir ekmek yee
Anlattığından anladığım kadarıyla yerleşme kanaması dedikleri şey olmuş sende galiba,inşallah öyledir canım bikaçgün sonra test yap istersen hayırlı haberlerini ver bizede...Kötü şeyler getirme aklına
hoşşş bulduuuummm nasılsınızzz bugun ennn güzelll günlerrr hepimiziiinn olsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?