- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.841
sizde de erişim engeli çıktımı kızlarr
canım yaw eşimin babasına laf anlatamazsınki hiç ordan girer burdan çıkar o lafda ne kadarda haklı olsanda kendine cevirir ama bu sefer öyle olmayacak ben onlar için degil kendi ailem için gidecem valla ben hiç kinçi degilimdir ama bi insandan da sogarsam bi daha asla onun yüzüne bakmam bu adamın gidişide ona benziyo
tamam canım
Ben geldiiiimmm,bu seferde yemek molası:)))
hoş gelidinnn kuşummmm
kiscem kusura bakma teldeyimmcevap yazamiyom hosgeldin buarada
kiscem kusura bakma teldeyimmcevap yazamiyom hosgeldin buarada
hoşş geldinnn hancekimmmmm
bu işler bitmesss bugnnnn
hosbulduk canim....
Nikeyy kiz sen yurtdisindami kaliyordunda simdi ordasin? yanliz niye gittin?
hep ayni sorunlar biliormusun...bende senin gibiyim gidersem kayinpederin evinde kalacam ...bizde gitmiyoruz bu sene...sorun cikmasin diye :)
Benimde orda babaannem filan var, orda cok rahat ederim, kafami dinlerim, ama öbür taraftada (kayinvalidede, is görürürüm, hep hizmet beklerler benden)
yok kızçemmm sen güzellikle anlattt onlr anan baban olmu hiç yahıuuhadi akraban neyim olsa tamam daa ailen beaa bu konuda baskı yapmaya hakkı yok kimseninnn
hosbulduk canim....
Nikeyy kiz sen yurtdisindami kaliyordunda simdi ordasin? yanliz niye gittin?
hep ayni sorunlar biliormusun...bende senin gibiyim gidersem kayinpederin evinde kalacam ...bizde gitmiyoruz bu sene...sorun cikmasin diye :)
Benimde orda babaannem filan var, orda cok rahat ederim, kafami dinlerim, ama öbür taraftada (kayinvalidede, is görürürüm, hep hizmet beklerler benden)
Vallahi nazım yaaa bencede bitmeyecek:)))Hoşbuldum bitanemmm
Ben geldiiiimmm,bu seferde yemek molası:)))
hoşş geldinnn hancekimmmmm
bu işler bitmesss bugnnnn
Tekrar buradayim selamun aleykum herkese öptüm yanaciklarinizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?