Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok kızçemmm sen güzellikle anlattt onlr anan baban olmu hiç yahıuu hadi akraban neyim olsa tamam daa ailen beaa bu konuda baskı yapmaya hakkı yok kimseninnn

hoş gelidinnn kuşummmm

hosbulduk canim....

Nikeyy kiz sen yurtdisindami kaliyordunda simdi ordasin? yanliz niye gittin?
hep ayni sorunlar biliormusun...bende senin gibiyim gidersem kayinpederin evinde kalacam ...bizde gitmiyoruz bu sene...sorun cikmasin diye :)
Benimde orda babaannem filan var, orda cok rahat ederim, kafami dinlerim, ama öbür taraftada (kayinvalidede, is görürürüm, hep hizmet beklerler benden)

ölemiii yawww Allaha şükür ben kayınvalide vs yönünden çok şanslııymmm

yok kızçemmm sen güzellikle anlattt onlr anan baban olmu hiç yahıuu hadi akraban neyim olsa tamam daa ailen beaa bu konuda baskı yapmaya hakkı yok kimseninnn

işte bende öyle diyorum yaw senede bi gidiyoruz annemde kalmayacaksam niye gidim ben bi yemek yiyemiyorum zaten annem bana bakacak biraz kv de kaldıgımda dahada bişey yiyemem off kafayı yiyecem yaw demi ben başkasında degil kendi annemgilde kalacam ne geri kafalı insanlar ya

canım ben şehir dışındayım ailem çankırıda ben antalyada ama inan kafayı yiyecem ben rahat oldugum yerde kalmak istiyorum tamam hep orda kalayım demiyom ki yarı annemgilde yarıda orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…