- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.901
Anlattığından anladığım kadarıyla yerleşme kanaması dedikleri şey olmuş sende galiba,inşallah öyledir canım bikaçgün sonra test yap istersen hayırlı haberlerini ver bizede...Kötü şeyler getirme aklına
ooyyyyy ona dayamannn iştee öperse ben ısıırımmmm
maşşallahhh efemeeee
Canim sen kotu olma gitmem fln da deme sonra bi bahane uydur orda dur bence.
Ne ovu testi yaw yumos mu kalir simdiye
evet tatlim o yazdigini yeni fark ettim acaba yerlesme kanamasimi :26:
corba daha iyi fikir sankiahh ahh annem diyo burada olsaydin seni bakardim
canım inşallah öyledir ama bat 25 26 nisan yani daha çok var gibi olurmuki böle bişey hatta daha pazar günü yumurtladım yani gelen sıvıdan tahmin ediyorum
ölemiii yawww Allaha şükür ben kayınvalide vs yönünden çok şanslııymmm
işte bende öyle diyorum yaw senede bi gidiyoruz annemde kalmayacaksam niye gidim ben bi yemek yiyemiyorum zaten annem bana bakacak biraz kv de kaldıgımda dahada bişey yiyemem off kafayı yiyecem yaw demi ben başkasında degil kendi annemgilde kalacam ne geri kafalı insanlar ya
canım ben şehir dışındayım ailem çankırıda ben antalyada ama inan kafayı yiyecem ben rahat oldugum yerde kalmak istiyorum tamam hep orda kalayım demiyom ki yarı annemgilde yarıda orda
arkadaşlar ben kaçar daha yemek falan yok herkeze hayırlı günler fırsat buldukça girerim bi daha ne zaman okuncak dua ona göre kırmızılar gelene kadar okuyabilirm
Darısı hepinize insallah
Efe ye bir an once kardes bekliyoruz hayirlisiyla sizden inşallah sizin bebislere abilik yapacak
:44::44::44::44: yok canımm bende ondan değill az evvelde yazdımmm spermin yumurtayı döllemesi 10 günn :26::26::26::26: azcıkk kalan kan vardır o gelmiştirr ama inş.. bebişin habercisidirrr
cano canlar ben simdilik gidiyorum aşkam gelerimgörüşürüüzzz
hayatım kan değilki kahve rengi bişey ve çok az inşallah canım inşalla bebektir ama ben bu ay hiç dikkat etmiyorum düzenli ilişki dışında rabbim isteyen herkese versin tez vakitte amin...
iyiki sen sanlsisin canim...ben öyle birilerine denk geldimkiii....kimselerin cani acimasin bu yönde...
canim bizdede ayni sorun var, napacaksin gidecen oturmaya diye, sonra aradimi ben burda kalacam bugün dicen... :)
en kolayi.. 24 saat onlarda kalamasinki, sende annene hasretsin.
bari sana is yaptirmasinlar???
_AhNeOz_: bendede oluyor aynisi canim, hic korkma, oda yumurtlaman anlamina geliyormus...adetin ortalarinda geliyor, böyle yumurta akinida geliyor degilmi?
Merhaba canim bebisin mi varDarısı hepinize insallah
Efe ye bir an once kardes bekliyoruz hayirlisiyla sizden inşallah sizin bebislere abilik yapacak
yaww kuşum belli mi oluu beni m ark.ım adete 3 kala hamile kadıı geç çatlamışş oo ay
canım perşembe mersahıma okucas ona başlaya bilisinnn
Allah kabul etsinnnnn
rabbim hayırlı evlat versin dicesss tez vakkitee dcess
aminn bitanemmmmm ama bak ark.da demiş yumurtala dönemi bazı hanımlarda oluo öle lekelerrr,
inş. bebeğinin müjdesi olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?