Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

daha çok erkennnn bitanemmm 28 de sat mışş hemen bile ymuşlar çatlasaa rahme üşmesii 10 günü geçerrr :44::44::44::44: bat 26 nisan çokk vaa dahaaa :44:
ama inş. öledirrrr

arkadaşlar ben kaçar daha yemek falan yok herkeze hayırlı günler fırsat buldukça girerim bi daha ne zaman okuncak dua ona göre kırmızılar gelene kadar okuyabilirm

Canim sen kotu olma gitmem fln da deme sonra bi bahane uydur orda dur bence.

Ne ovu testi yaw yumos mu kalir simdiye

yaww kuşum belli mi oluu beni m ark.ım adete 3 kala hamile kadıı geç çatlamışş oo ay

canım inşallah öyledir ama bat 25 26 nisan yani daha çok var gibi olurmuki böle bişey hatta daha pazar günü yumurtladım yani gelen sıvıdan tahmin ediyorum

:44::44::44::44: yok canımm bende ondan değill az evvelde yazdımmm spermin yumurtayı döllemesi 10 günn :26::26::26::26: azcıkk kalan kan vardır o gelmiştirr ama inş.. bebişin habercisidirrr

ölemiii yawww Allaha şükür ben kayınvalide vs yönünden çok şanslııymmm

iyiki sen sanlsisin canim...ben öyle birilerine denk geldimkiii....kimselerin cani acimasin bu yönde...

canim bizdede ayni sorun var, napacaksin gidecen oturmaya diye, sonra aradimi ben burda kalacam bugün dicen... :)
en kolayi.. 24 saat onlarda kalamasinki, sende annene hasretsin.
bari sana is yaptirmasinlar???

_AhNeOz_: bendede oluyor aynisi canim, hic korkma, oda yumurtlaman anlamina geliyormus...adetin ortalarinda geliyor, böyle yumurta akinida geliyor degilmi?

arkadaşlar ben kaçar daha yemek falan yok herkeze hayırlı günler fırsat buldukça girerim bi daha ne zaman okuncak dua ona göre kırmızılar gelene kadar okuyabilirm

canım perşembe mersahıma okucas ona başlaya bilisinnn

Allah kabul etsinnnnn

rabbim hayırlı evlat versin dicesss tez vakkitee dcess

:44::44::44::44: yok canımm bende ondan değill az evvelde yazdımmm spermin yumurtayı döllemesi 10 günn :26::26::26::26: azcıkk kalan kan vardır o gelmiştirr ama inş.. bebişin habercisidirrr

hayatım kan değilki kahve rengi bişey ve çok az inşallah canım inşalla bebektir ama ben bu ay hiç dikkat etmiyorum düzenli ilişki dışında rabbim isteyen herkese versin tez vakitte amin...

hayatım kan değilki kahve rengi bişey ve çok az inşallah canım inşalla bebektir ama ben bu ay hiç dikkat etmiyorum düzenli ilişki dışında rabbim isteyen herkese versin tez vakitte amin...

aminn bitanemmmmm ama bak ark.da demiş yumurtala dönemi bazı hanımlarda oluo öle lekelerrr ,
inş. bebeğinin müjdesi olsunnn

canım bende ilk kez geldi ve sancım var yunurta akı gibi olan akıntı pazar sabahı gelmişti buda bugün geldi mende ister istemez endişelendim bi an ilkkez olunca

yasakım kapayamadıı teliiii

kızçelerm ben kaçtımmm dualarımı okuuym gelirimmmmm

görüşüzzzz 1-2 saatee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…