Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tam gun fln belli diil galiba soz veremem ama isterim gorusmek

canım bende ilk kez geldi ve sancım var yunurta akı gibi olan akıntı pazar sabahı gelmişti buda bugün geldi mende ister istemez endişelendim bi an ilkkez olunca

evet haklisin, ama bende her ay olur canim...adetin düzenlimi?
Sancin olur normal yumurtluyorsun...akinti bir kac gün gelir oda normal..sonradan kesilir...

kızlarrr ben geldim çok kızgınım şu anda ama size haber vereyim dedim yine.. saat 10.30 da bu yana hastanede sürünüyorum sonuç koca bi 0......özel hastanede kendi doktoruma randevu bulamadığım için devlete gitmiştim,,daha önce çevremden duyduğum bi doktordu......doktor ameliyattaydı gecikti neyse geldi muayene oldum yani ultrasonla ..doktoru sevmedim klasik devlet hastnesi doktoru ilgisiz.. kist ile ilgili hiç birşey görünmüyor gayet temiz yumurtalıkların dedi ama yumurtalıklar biraz büyük gibi görünüyor sanki dedi bi isim söyledi bilmem ne yumurtalık türü ama anımsamıyorum o belki gecikme yapmıştır dedi..bu tip yumurtalıklarda olur dedi.. bende hayatımda ilk kez gecikme yaşıyorum kürtaj sonrası dışında ne evlilikten önce ne sonra hiç böyle birşey olmadı dedim...o hala o konuda tekrar edip durdu... üstelik böyle bi durumu ilk kez duydum yumurtalıklarımla alakalı bu nasıl bi şey bilmiyorum o yüzden şimdilik onun için üzülmüyorum..... fsh ve beta hcg istedi...duruma göre adet söktürücü veririz dedi... neyse kan verdim öğleden sonra alın dediler..2 gibi.... 3 ekadar sonuçlar çıkmadı saat 3te biyokimya ve hormon testlerinin sonuçları gecikecek hastalar beklemesin demişler bunu aşağı yukarı dolanarak zar zor öğrendim............ kısacası sonucu alamadım.. doktor yarın sabah ameliyatta,,öğleden sonra okulda derste olacak !!!!!!!!!!!!!!!!
yarın bi ara sonucu alacağım sadece... az çok yorumlayabilirim altı üstü 2 değer hala regl olmazsam da cuma-cumartesi kendi doktoruma gideceğim...sağlık ocağında sabah test yaptırsaydım eminim çok daha rahat olurdum şu anda...........bazen bildiğinden şaşmamak gerek galiba... hamilelik filan değil şu anda düşündüğüm sadece neden olamadığım en iyisi kendi doktorum olacak bu işte en azından geçirdiğim süreci biliyor... üstelik adet söktürücü hemen kullanılır mı bilemedim hiç kullanmadım bi zararı olur mu beklemek mi doğru acaba

Son düzenleme:

Selam canim sonuc peki tam olarak

canım geçmiş olsun ya doktorlar çokk ilgisiz gerçekten sorma bende sonucumu aldım zar zor doktoru araya araya buldumm
herşey normal herşey normal dedi gönderdi beniii

canım yaa yorucu oluyo işte bu işler malesef ben uzun süredir uğraştğm içn alıştım ( özel hastane de biraz daha iyi ama yine de işte kan verme günlerini takip et vs vs doktor yoğunsa yine anca sen sorarsan cevaplıyo detaylı kendiliğinden yardımcı olma yine yok ( üzülme zuhalcim sen bence çok takysun kafana .. düzensizlik olmuodu die, ondan gecikiyo .. bu kadarlık gecikmeye çok fazla stres yapmazsan yakında gelir adetin canım benm ben bunu çok uzun süre çektğim için anlıyorum seni ama keşke elimden bişey gelse

Tam gun fln belli diil galiba soz veremem ama isterim gorusmek

03 haziran haftası .. hafta içinde bir gün ve avrupa yakasında yapıcaklar muhtemelen canım .. güzel olur tabi müsait olanlar için farklı bir tecrübe ve değişiklik :))

Son düzenleme:

Zuhalim bende bu drlar yuzunden ne ozele nede devlete gitmek istemiyorum. ama regl de hala gelmedi sol kasigim ara ara ariyo napcam bilemedum.dr herzaman bisi yok diyip yolluyo zaten.

ister istemez afalladım canım acaba kürtaj sonrası böyle bi düzensizlik mi oluşaak dedim rahatlarım diye gittim sözde sinir küpü oldum döndüm... bu doktora tekrar sonuç gösterir miyim bilmiyorum sadece hastanede bulurssam o anda sorarım ama ilaç filan almayacağımm.. en iyisi beklemek biraz daha gelmezse kendi doktoruma gider rahatlarım adam psikolog gibi zaten... aslında normalde rahat bi tipimdir ben ama üzüldüm bi anda gecikme olunca neyse vardır herşeyde bi hayır kafama takmamalıyımmm haklısın tatlım

canım geçmiş olsun ya doktorlar çokk ilgisiz gerçekten sorma bende sonucumu aldım zar zor doktoru araya araya buldumm
Tatlim nasilsin senin de mi regl gelmedi

Ewt severim arkadas toplantilarini

kızçemm tam iyi denk geldim açtım zaten hastaneden geliyorum doktor beni postaladı resmen
ama neyseki ipekim döktürmüş hamarat kızçem

afiyet olsun canım herşey sizler için

Zuhalim bende bu drlar yuzunden ne ozele nede devlete gitmek istemiyorum. ama regl de hala gelmedi sol kasigim ara ara ariyo napcam bilemedum.dr herzaman bisi yok diyip yolluyo zaten.

mersahım etkisinde mi kalysunuz acaba bişeylerin burda okuyunca filan psikoloji stres mevsim herşey etkilio bu mereti ( benm önceden beri bazenleri olur da hiç olmayanların da birkaç gün sekmesi oluo demekki ?? mersah sen geçen ay soğan filan bişeyelr de yapmıştın erken de gelmişti normaldir belki ?? braz bekle canım bebe yoksa gelir gelmezse gidersin olur mu nereye kadar ertelicen ???

haklısın canım... doktor ne hikmetse hep ameliyatta zaten... kendi doktoruma kızıyordum adam yoğun filan diyee amann yok o en iyisiymiş..

Kafana takma canim herseyde vardir hayır hic ummadigin anda hamis kalacaksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…