- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.141
huzur sokağına bende bakıyom arada ama cuma akşamı arka sokaklarcikamiyom moremm hep sevdiklerim orda bide carsambalari pis yediliye bakiyom.. cuma atvde huzur sokagim vaatrt ye vakit kalmiyo büüyk kanallardannn
oooo 10000de ozaman deve olmalışimdiden hazırla deveyi
morem okudugun dualarin kabul olsunn insalalhh kiscemmmm
gittim yaa mecbur çıkış yaptım sonra yine geldim ama kıslar kaybolmuş sonrada herifim aldı pc yi bende dizi izledim tabi ancak özetine baktım sonrada hemencik uymuşum kocişide yatırdım zorla ama ben gözümü yumunca kaçmış yanımdan
şimdiden hazırla koçu 5000.sayfaya ancak bi koç yakışır zaten
bende yasakımmmm vallaaa burnumda tüttünnn bugünnnn gelemedimdeee
çok özledimmmm senii bende çıkcammm şimdi kocişe yemek koycammm sonra buluşalımm burdaaa çokk ösledim bugün sen iii
artikin öyle olacak tabe kolay sayfaalr yapilmiyoister hemen kesin ister kurban bayramina kadar besleyin o zaman kesinnn
yaww melekim kesmesek hayvancılarııı yasık deil mii
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
biz kurbana saklıyalım malum kurbanda fiyatlar çook uçuk oluyo
hadi senin için affettim ama ağzımınyaww melekim kesmesek hayvancılarııı yasık deil mii
inş yasakım bi bakarmışsın aradan çook uzun yıllar geçmiş hepimiz nineler olmuşuz hala bu topikte yazışırmışız ayy neka güzel bi hayalmelekim en güzeli 6000 de olacak topikte boy boy tosunlar bi düüsnseneee hangi topikte vaa böyle biseyyy
ama biizm icin onlar vaa morem dinimizinde emri kurbanda kurban kesmekk
hadi senin için affettim ama ağzımınsuyu akıyo ne olcak
inş yasakım bi bakarmışsın aradan çook uzun yıllar geçmiş hepimiz nineler olmuşuz hala bu topikte yazışırmışız ayy neka güzel bi hayal
hemide tosuncuklar angusmudur angutmudur nedir ondan olmayacakkyerli malimizdan olacak ona göre ruyama haber verrr sonram duymadim demesinnn
nabıyon beyaaaaaaaaa
yasakım sen stardan hiç çıkamıyon mu ne
cikamiyom moremm hep sevdiklerim orda bide carsambalari pis yediliye bakiyom.. cuma atvde huzur sokagim vaatrt ye vakit kalmiyo büüyk kanallardannn
bencedeolur melekimm neden olmasinnn ama topik adi degismeli bu nineler cildirmislar derler yosam hangi ay olursa olsun bebislerimiz gelsin olursaneneerrr hangi ay olursa olsun burdalar diye yazmaliyizzzz
hemen habersalcam şimcik kısceme çekim sacından gelsin yetişsin
huzur sokağına bende bakıyom arada ama cuma akşamı arka sokaklarvar benimki onu kaçırmaz çoğu zaman
bencedebu nineler sapıtmış derler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?