- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.101
evet canim herseyde vardir bir hayir....
evet kizz gec cikiyorum aksamlarida cok yorgun oluyorum....ama dedigim gibi herseyde vardir bir hayir canim
duymadım kuşumm demir eksikliği çıktığınımelekim göremiyom seniiibak haberinde yok seni az gördüm ne hale geldim simcik demir eksikligide cikti sesciign ve güzel yüzcüklerin lasim bana
evciklerine gidecek calisiyo kisce melekimmmkis seni görsek kacarmiyiz yemeciklerimiz pisecekk herifcikler beklerrr
utandırma beni kıscem yawya ben ya benherifcigim sansli degilmii ama bide senin herifcigin cok sansli irkek olsam seni alirdim
yaaa yasakım dediğim kadar var deme anlamamış saf kısçelerkiscem senin listendeki hani yalanci kisce varya baktim onun konularina
ana ne öylebu kesin kisce degil kizan haklisin valla hele kapali ic camasiri bi konu acmisya vay anam vay kislari konusturmus ögrenecegini ögrenmis yaw bide cevap vermisler süphelenmedenn sen hangisi giydin demis kocan ne sansli agzinin tadini biliyon ne yazmis bu kislar hicmi anlamamis gerci uyaranlar olmus ama kizan konusturmus yinede
kis melekimm ben birakirmiyim bu kizani pesindeyimm
yazdım kıssscemmelekim yazmiycanmi biseylerr gidiyomdabi sesini duysaydimm
sen nörünmelekimnörün noldu
gitme amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagidiyommelekimde nuarinimde sustuu hoscakalin kiscelerrr arkamdan yazin bari biseylerrrrr
Rabbim yakın zamanda sana sağlıklı bi evlat nasip etsin hakkını veremem senin çok fazla yardımcı oldun bana sen bu süreçte elbet tutunacak buna inanıyorumsen bana ayrica bi umutsun kiscemmm sen aklima geldikce cok seviniyorumm belki benim bebislerimde bi gün iyice tutunur diye
gidiyommelekimde nuarinimde sustuu hoscakalin kiscelerrr arkamdan yazin bari biseylerrrrr
duymadım kuşumm demir eksikliği çıktığınısen üzülme sen iyi ol yeterki 7 24 hiç ayrılmam ben kk dan devamlı serenat yaparım sana
utandırma beni kıscem yaw
sende beceriklisin kıscemhergün ayrı bi yemek yapıyon herifciğine
yaaa yasakım dediğim kadar var deme anlamamış saf kısçelerben ilk gördüğümde anladım
ben yorumda yazdım sen erkeksindiye sonrada banlandı zaten
kızceleri konuşturmuşsapık şey
yazdım kıssscem
sen nörün
çıkma kıscem nereye geçmiş olsun canım kan hapıyla geçer inş bide kan üzümü ye bolcahih melekim geldi cikmadannndemir icin hap kullanacam 4 ay melekim simcik iyi oldum sesciklerini duydumya doru cok becerikliyimmm ayy neka sansli herifcigimmm
melekim bu tam sapik he one öyle yaw bide cevap vermislerr..kpapli kislar ic camasir bölümündeki koydugu resim ne öyle abovvv ben bakmaya utandimm böyle baktim resme gözümü kapattim elimle ama yarim kapatip baktim yinede bu bence baska nickle yine kk dadirr birakmam artikin onu vay kizan vayy
Rabbim yakın zamanda sana sağlıklı bi evlat nasip etsin hakkını veremem senin çok fazla yardımcı oldun bana sen bu süreçte elbet tutunacak buna inanıyorum
çıkma kıscem nereye geçmiş olsun canım kan hapıyla geçer inş bide kan üzümü ye bolca
kesin geziyodur yine kk da bende peşindeyimkızanın
bide utanmaz beni ziyaret etmiş
bende utandım:83::83 fotolara bakarken
geçende biri konu açtı ama hemen kpandı erkekmiş sapıkça bi konu
demir eksikliği kansızlık aynı oluyo benim bilidiğim ve kan üzümü çook iyi geliyomelekim demir eksikligi kansizlikmi oluyoyaw sen benide cagir sapik konu acan olursa gelirim hemenn senide ziyaret etmis ama iyi olmus bak senden bende takip ediyomm senin güzel sescikli ve güzel yüzcüklü oldugnu hemen anlamis sankim ona birakacamda allallaaaa seni kimsecikler elciklerimden alamaz belkim bi herifcigin alir onada bisey diyememmm napimmm
demir eksikliği kansızlık aynı oluyo benim bilidiğim ve kan üzümü çook iyi geliyo
bendedeoluyo bazen demir hapı kullanıyorum geçiyo
bide bende b12 eksikliği vardı uzun müddet iğne oldum
yasakım şey dicem:18::18::18:
dünkü kutlamada horuzuniçin sağol benimki kesti te yicez bugün yemekte
melekim haklisin demin okudum googlede öyleymisssbak görüyonmu bide kansizligim varmis hele tirnagim saclarim cansizlasmisti iyiceee elim ayagim buz gibiydi bundanmissss b 12 kan pihtilasmasi olanalrda cok rastlaniyo özellikle mhrf te olanlarda.. afiyet seker sifa olsunn icinide doldursaydinn biz dün yedik hemenn
evet canım siyah biraz iricene bide çekirdeklimelekim bu kan üzümü siyah kuru üzüm oluyo demionuda alim yiyim hapinida kullanacam yarindan itibarenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?