Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

morem yaw dün mustafa elendi survivorda duygu kisceyi yine kaldi cok sinirlendim oldumu simcik hic bizim halk kavga edeni seviyo he

melekim göremiyom seniiibak haberinde yok seni az gördüm ne hale geldim simcik demir eksikligide ciktisesciign ve güzel yüzcüklerin lasim bana
duymadım kuşumm demir eksikliği çıktığını sen üzülme sen iyi ol yeterki 7 24 hiç ayrılmam ben kk dan devamlı serenat yaparım sana
evciklerine gidecek calisiyo kisce melekimmmkis seni görsek kacarmiyiz yemeciklerimiz pisecekk herifcikler beklerrr

ya ben ya ben herifcigim sansli degilmiiama bide senin herifcigin cok sansli irkek olsam seni alirdim
utandırma beni kıscem yaw
sende beceriklisin kıscem hergün ayrı bi yemek yapıyon herifciğine
yaaa yasakım dediğim kadar var deme anlamamış saf kısçeler ben ilk gördüğümde anladım

ben yorumda yazdım sen erkeksin diye sonrada banlandı zaten
kızceleri konuşturmuş sapık şey

gidiyom melekimde nuarinimde sustuuhoscakalin kiscelerrr arkamdan yazin bari biseylerrrrr

sen bana ayrica bi umutsun kiscemmm sen aklima geldikce cok seviniyorumm belki benim bebislerimde bi gün iyice tutunur diye
Rabbim yakın zamanda sana sağlıklı bi evlat nasip etsin hakkını veremem senin çok fazla yardımcı oldun bana sen bu süreçte elbet tutunacak buna inanıyorum
gidiyom melekimde nuarinimde sustuuhoscakalin kiscelerrr arkamdan yazin bari biseylerrrrr

Son düzenleme:

hih melekim geldi cikmadannndemir icin hap kullanacam 4 ay melekim simcik iyi oldum sesciklerini duydumyadoru cok becerikliyimmm ayy neka sansli herifcigimmm

melekim bu tam sapik he one öyle yaw bide cevap vermislerr..kpapli kislar ic camasir bölümündeki koydugu resim ne öyle abovvvben bakmaya utandimm böyle baktim resmegözümü kapattim elimle ama yarim kapatip baktim yinedebu bence baska nickle yine kk dadirrbirakmam artikin onu vay kizan vayy

çıkma kıscem nereye geçmiş olsun canım kan hapıyla geçer inş bide kan üzümü ye bolca
kesin geziyodur yine kk da bende peşindeyim kızanın
bide utanmaz beni ziyaret etmiş
bende utandım :83::83 fotolara bakarken

geçende biri konu açtı ama hemen kpandı erkekmiş sapıkça bi konu

Rabbim yakın zamanda sana sağlıklı bi evlat nasip etsin hakkını veremem senin çok fazla yardımcı oldun bana sen bu süreçte elbet tutunacak buna inanıyorum

ne hakkim olduki kiscem sadece bildiklerimi söyledimmm insalalh nuarinimm seni ve pihtili kislarin bebek sahibi oldugunu görünce cok seviniyorum

bak arkamdan nasida böyleyapiyo yerim senii

melekim demir eksikligi kansizlikmi oluyoyaw sen benide cagir sapik konu acan olursa gelirim hemennsenide ziyaret etmis ama iyi olmus bak senden bende takip ediyommsenin güzel sescikli ve güzel yüzcüklü oldugnu hemen anlamis sankim ona birakacamda allallaaaaseni kimsecikler elciklerimden alamaz belkim bi herifcigin alir onada bisey diyememmm napimmm

kisciklarim yine sustubende cikim bari

bak simcik böyle deyince hemen konusuyolarrr

arkamdan konusun bari iyi kiscedir ne deyinnn

Son düzenleme:
demir eksikliği kansızlık aynı oluyo benim bilidiğim ve kan üzümü çook iyi geliyo
bendedeoluyo bazen demir hapı kullanıyorum geçiyo
bide bende b12 eksikliği vardı uzun müddet iğne oldum

yasakım şey dicem:18::18::18:
dünkü kutlamada horuzun için sağol benimki kesti te yicez bugün yemekte

melekim haklisin demin okudum googlede öyleymisssbak görüyonmu bide kansizligim varmis hele tirnagim saclarim cansizlasmisti iyiceee elim ayagim buz gibiydibundanmissssb 12 kan pihtilasmasi olanalrda cok rastlaniyo özellikle mhrf te olanlarda..afiyet seker sifa olsunn icinide doldursaydinn biz dün yedik hemenn

melekim bu kan üzümü siyah kuru üzüm oluyo demionuda alim yiyim hapinida kullanacam yarindan itibarenn

kıscem bu yaşta ne çook uğraşıyoz valla yok pıhtılaşma yok kansızlık yok tüp bebek allahım inş bu sınavdan mutlu sonla çıkarır bizi
dün tam 4000. sayfa gelmeden çıkmak zorunda kaldım ama bu aaaşama yicez horozunu teşekkür ettim 5000. sayfadada koç isterim artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…