- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.461
Hoşbuldumm edamm nasılsın toparlanabildinmi iyice tam ne zaman taşınıyorsunuz???
veda olamazzzz zaten ipemm kabul etmeyizdeöyle ipem baska amacla yazan kisce olmadi bende hissetttim herkes icten yaziyo cünkü gercekten aileyle bilem paylasilmiyo hersey ben burda anlattiklarimin yarisini bilem aileme demedimmm burda icimizi döküyozzz:26:sende bizlere karsi hep samimiyetle yazdin bunu hissettim ben eminim diger kislarda hissetmistirr neyi paylasamayacazki kiscem tek amacimiz bi tanede olsa anne olma duygusunu yasamakkk amin cankusum rabbim nolur sevindir bizi artikkk her kelimemizden biri insallah yada amin kelimesiiii bunu nekadar istedigimiz bellii
Hoşbuldumm edamm nasılsın toparlanabildinmi iyice tam ne zaman taşınıyorsunuz???
kimleri görüyorummm yasak hayalım yakaladım seni nasılsın özledim valla seni
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum dün hamiş oldğmu öğrendim :) bebeğim sanırım aralık ayında doğacak. yarın kesin bilgiler için doktora gideceğim. Allah isteyen herkese naaip etsin bebek sahibi olmayı.
Geldim edammm geldiiim ilk geldiğimdeki cevaplarınızı bulmaya çalışıyordum:))))
hancekimmm kupayla içyoooo
evvelAllah inancımız tam yasakım .. dediğin gibi bizler evlatcıklarımızın zamanını bekliyoruz.. olacak inşallah inanıyoruz ama zamanını bekliyoruz işte .. sabır ve tevkülle bekliyoruz inşallah .. Allahım dermansız dert, amansız hastalık vermesin.. evlerden ırak ...
kimleri görüyorummm yasak hayalım yakaladım seni nasılsın özledim valla seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?