Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

veda olamazzzz zaten ipemm kabul etmeyizdeöyle ipem baska amacla yazan kisce olmadi bende hissetttim herkes icten yaziyo cünkü gercekten aileyle bilem paylasilmiyo hersey ben burda anlattiklarimin yarisini bilem aileme demedimmmburda icimizi döküyozzz:26:sende bizlere karsi hep samimiyetle yazdin bunu hissettim ben eminim diger kislarda hissetmistirrneyi paylasamayacazki kiscem tek amacimiz bi tanede olsa anne olma duygusunu yasamakkkamin cankusum rabbim nolur sevindir bizi artikkk her kelimemizden biri insallah yada amin kelimesiiiibunu nekadar istedigimiz bellii

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum dün hamiş oldğmu öğrendim :) bebeğim sanırım aralık ayında doğacak. yarın kesin bilgiler için doktora gideceğim. Allah isteyen herkese naaip etsin bebek sahibi olmayı.

görüdümmm ipemmm tamamm kızçemm yarın mersahımn listesi yapcam yasrımmmm

Allah kabul etsin inş...

aynennn habıbtemmmmm halldıcezz ınsallah bı tasınablırsekkkk

pc donduuu bi bu eksiktiii

cokta geciktin kiscem biz mesaj pesindeyizdeana kara oglanin kücüklügümüydü o baba oldumuu bebesini kucagina aldimii

hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin insalalhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…