- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.441
hep öle içerdimmm edammda bugnn evet fasla olduu hemen anladım zatii baksana
veda olamazzzz zaten ipemm kabul etmeyizdeböle diyrum da kendine ferman yazmadm marim :) hele bi o zaman gelsin belkim daha da beklerm ne bilem şimdilik öle geçti aklımdan .. dur bakalım nasip kısmet daha çok var o zamana kadar ne ola ne bite :))
benm çok karmaşam olduğu için hepsini de detaylı burada sizinle paylaştığm için herkesler halime samimiyetle üzüldü .. ben en yakınlarımla bile sıkıntılarımı yaşarken bişey anlatp da paylaşamadm.. çok zor şeyler bunlar konuşullmuyo .. burda dökmek başka canlı konuşmak başka .. o yüzden tüm süreci kardeşimden daha çok bilio burdaki kızçeler .. benm olsa herkes kendinin olmuş gibi sevncek gerçekten sankim adet olmam ble benle beraber sizleri de rahatlattı .. farklı düşünp farklı yazan varsa bilemem ama bu elektirği aldım ben de bazen, herkes çok samimi geldi bana da mesaj yazarken derdimi paylaşırken ... senden, ilhanazdan, mersahdan, melekimden, kutpensemden,basamdan, hancekimden, buryukumdan, psevmzmden, karamelimden,loorim, miamorem, esrarengz, ababy,zuhalim,edaaam,nikky aklıma gelen gelmeyen tüm kızçelerden Allah razı olsun, muradlarını versin inşallah :)) adt olmadğm zaman, en azından rahatlamam için ilgilenen bütün kızçeler beni biraz olsun o döenmde dinginleştirdi, gönül almak başka bişey, derdi dağıtmak çok başka .. gönülden teşekkürler .. ortam sanal da olsa bana iyi geldi, siz de görüyosunuz zaman içindeki değişimleri .. bizim mücadelemiz büyük .. Allahım bu yolda didinen bütün kullarına yardım etsin .. hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah Amin ..
veda konuşması giim oldu sanki beya
Hoşbuldum habibtemm yaaa,bi kahve yapmaya gittim 10 safa atmış bulana kadar canım çıktı:)))
Evet ya bir papatya manyağı olaraktan iyi olur diye düşündüm,küsmez teyzesi o bebeklik resmiydi zaten koca oğlan oldu:)))
Hoşgeldinnnnn bıtanemmm
buna bı careeee lazııııııımmmmmmmmmmmmmm
Hancekımmmmmmmmkahve yapmadınmı halaaa
hoşbulduk canım ama sen gidyon şimdioyy bebişin bekler git sen hadi cnm görüşürz
gneka düşüncelisin kızçem
teşekkrler canım :)) nazım morem be mersahımın da sureleri okudum canm sınavlarm yaklaştığı için önden bitirmeye çalışıcam ben inşallah okudukça sana yazarm zaten .. bu arada mersah da canoma okumuştu haberin oldumu acaba ? listeye iyi bakamadım da :26::26:
aynennn habıbtemmmmm halldıcezz ınsallah bı tasınablırsekkkk
pc donduuu bi bu eksiktiii
nıeee moreeee
Hoşbuldum habibtemm yaaa,bi kahve yapmaya gittim 10 safa atmış bulana kadar canım çıktı:)))
Evet ya bir papatya manyağı olaraktan iyi olur diye düşündüm,küsmez teyzesi o bebeklik resmiydi zaten koca oğlan oldu:)))
:44::44::44::44::44: ama neeee
Hancekımmmmmmmmkahve yapmadınmı halaaa
aman moremm dıkkatt ett zararlı 2 den fazlası
Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum dün hamiş oldğmu öğrendim :) bebeğim sanırım aralık ayında doğacak. yarın kesin bilgiler için doktora gideceğim. Allah isteyen herkese naaip etsin bebek sahibi olmayı.
veda olamazzzz zaten ipemm kabul etmeyizdeöyle ipem baska amacla yazan kisce olmadi bende hissetttim herkes icten yaziyo cünkü gercekten aileyle bilem paylasilmiyo hersey ben burda anlattiklarimin yarisini bilem aileme demedimmm burda icimizi döküyozzz:26:sende bizlere karsi hep samimiyetle yazdin bunu hissettim ben eminim diger kislarda hissetmistirr neyi paylasamayacazki kiscem tek amacimiz bi tanede olsa anne olma duygusunu yasamakkk amin cankusum rabbim nolur sevindir bizi artikkk her kelimemizden biri insallah yada amin kelimesiiii bunu nekadar istedigimiz bellii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?