- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.421
saoll eddammmm canımmmmm
lakin boşaaa uğraşıozzzz
ipem yyasinda ne var valla 40 dakiler doguruyoheel bi dur daha tüp ne düsünme bu yil sonuna kadar bi zaman ver kendine bu yumurtanin olusup catlamasi bile ne kadar güzel bi gelismeydi inslaalh dilegim bu ay olmasidirrrr inanki bi sen degil bu topikte herkes en az senin kadar sevinecekkk
edam seninde 4 kalpcige az kalmis evine bi tasin halederizzz
ewtttt ya bununnn ılerısı olmalı amaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iivetttt yasakım20.000 olyoooo
böle diyrum da kendine ferman yazmadm marim :) hele bi o zaman gelsin belkim daha da beklerm ne bilem şimdilik öle geçti aklımdan .. dur bakalım nasip kısmet daha çok var o zamana kadar ne ola ne bite :))
benm çok karmaşam olduğu için hepsini de detaylı burada sizinle paylaştığm için herkesler halime samimiyetle üzüldü .. ben en yakınlarımla bile sıkıntılarımı yaşarken bişey anlatp da paylaşamadm.. çok zor şeyler bunlar konuşullmuyo .. burda dökmek başka canlı konuşmak başka .. o yüzden tüm süreci kardeşimden daha çok bilio burdaki kızçeler .. benm olsa herkes kendinin olmuş gibi sevncek gerçekten sankim adet olmam ble benle beraber sizleri de rahatlattı .. farklı düşünp farklı yazan varsa bilemem ama bu elektirği aldım ben de bazen, herkes çok samimi geldi bana da mesaj yazarken derdimi paylaşırken ... senden, ilhanazdan, mersahdan, melekimden, kutpensemden,basamdan, hancekimden, buryukumdan, psevmzmden, karamelimden,loorim, miamorem, esrarengz, ababy,zuhalim,edaaam,nikky aklıma gelen gelmeyen tüm kızçelerden Allah razı olsun, muradlarını versin inşallah :)) adt olmadğm zaman, en azından rahatlamam için ilgilenen bütün kızçeler beni biraz olsun o döenmde dinginleştirdi, gönül almak başka bişey, derdi dağıtmak çok başka .. gönülden teşekkürler .. ortam sanal da olsa bana iyi geldi, siz de görüyosunuz zaman içindeki değişimleri .. bizim mücadelemiz büyük .. Allahım bu yolda didinen bütün kullarına yardım etsin .. hepimizi hayırlı sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın inşallah Amin ..
veda konuşması giim oldu sanki beya
canım ipem herazamn yanındayızz bitanemm beraber geççk bu günlerrr
aynennn habıbtemmmmm halldıcezz ınsallah bı tasınablırsekkkk
aaa cok ıcmısın moremm 2 den fazla kacırrmaa
Hosgeldim canim
ooy kıyamam ipemmeee uzann ipemm dinlennn canımmmm
canım ipem herazamn yanındayızz bitanemm beraber geççk bu günlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?