Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlısı olsunnn canımmm arayıp değerler normalmı değilmi die öğrenemiomuusnn :26::26::26: inş. gerek kalmazzz bişeye

canım valla net üzerinden baktığıma göre çok normal.. ipeğimde elindeki test sonuçlarından baktı ona görede normal. kendi doktoruma randevu aldım yarın için diğer hormonlara baktıracağım artık çok rahatladım.. valla bazen başka doktor iyi de böyle gerzeklere denk gelince yok yere kafa yordumm
ben okuyamadımm hayrola kızçemmm hamilemisin yoksammm

yok kuşum beta 0 beklemiyordum zatn fsh de normal çok büyük ihtimalle ama kendi doktoruma gidip diğer testleri yaptıracağım onun önereceği ilacı kullanıp adet olacağım artık.... tabi en önemlsi inşallah bu mevsim vs gibi birşeydir ve bir daha hiççç tekrar etmezzzzzzzzzz

evettt canımm malesefff ölee bası doktorlarr çok ilgsiz ben böle denk geleneleri 182 den şikayet etyom ilgisiz diee
bakalımm kendi doktorun ne dicekk inş... ilaçsız olurr kğrtajdan sonra ilkes oldu dimi bölee

tatlımm hoşgeldin... bebiş nasıl ??? en son keseyi görmüştün ??

hoşbuldum canım... bebiş iyi çok şükür... 3 ünde gittim çok küçücük de olsa kendisini gördük kalbinin attığını gördük binlerce kez şükürler olsun... satıma göre 8 haftalıktı ama ultrasonda 6+3 günlük çıktı o gün kalp atışı hafif görünüyor dedi dr geç döllenme ıolmuş olabilir dedi biraz tedirgin olmuştum ama çoğu kişi küçüktürk ondandır dedi... haftaya tekrar gidicem inşaallah herşey normal seyrinde gidiyordur inşaallah

sen nasılsın canım

beni yanlis anliyosunki:2::2:

esim izin alsaydi zaten bebekle gitcektim

pot mi kiriyorum ben yaww

ayyy yokk kızçemmm nie yanlış anliyımm yok yok bebemm öle şeyyy

yok öle ben şükür gbiielerinden dedimmm

kusuruma bakmaa cankışummmmm :26::26::26::26::26:

Gunaydin kizlar,herkese guzel bir gun dilerim:)
Gecikeli 12 gun oldu ve ben tirlattim artik sanirim,Cuma gunu doktor,bakalim ne dicek:)

hoş geldinnn kuşummmmm

git bakalım ne dicekkk kızçemm hayırlsıı olsunnn

ala ala ben çayını bilyomdaa hapını duymadım benn kuşum m ondan şaşırdımmm :26::26::26::26:

canim hap yazdi cünkü dediki onu satinde alirsan daha etkili, satinda almasan etkisi yokmus..o yüzden cagi icmek biraz zor olurdu, saati saatine icmek...hap kulaniyorum agnus castus diye...birde folik asiti yazdi bana....

bakalim yedinci ayda bir daha randevum var ondan sonra kan degerlerim birdaha konusulacak tedaviye baslanacakmis...
birde östrodialu yüksek olan kadinlarin gebe kalmasi mümkün degilmi, cünkü yumurtlamiyorlarmis, bu hayit hap düzene girdiriyormus ve yumurtlamana yardimci oluyormus

çookkk şükrrrr bebemmm Allahıma şükrrr rabbimmm koruusn ikinizideee

evettt canımm malesefff ölee bası doktorlarr çok ilgsiz ben böle denk geleneleri 182 den şikayet etyom ilgisiz diee
bakalımm kendi doktorun ne dicekk inş... ilaçsız olurr kğrtajdan sonra ilkes oldu dimi bölee

kürtajdan hemen sonra adet olamamıştım ben ama onda hiç stres olmadım çünkü çok normaldi hormonlarım ancak yerine oturdu estradiol yüksekti o düştü vs....9 şubatta adet oldum ondan sonra tam 28 gün sonra 9 martta... kürtaj sonrası dışındaki ilk gecikmem bu.. ne evlenmeden önce ne sonra o yüzden takıldım ister istemez ama mevsime filan yoruyorum.. tabi diğer testleride yapsın doktor yapar zaten.. herşey normalse beklerim muhtemelen yüksek olan birşeyler varsa ilaç mecburen umarım ilk ve son olurr tatlımm bi daha yaşamam... yani yaşayayım da tam 9 ay geciksin,,sonra da bebeğim gelsinn

Son düzenleme:
inşallah canımmm önemli bişi değildir havalardandır merak etme sen... herkezin oluyo bu havalarda..

Günaydııın canımm biz iyiyiz sen nasılsın??Bebişini gördünmü ultrasonda??
ben aynı canım çalışmalara devam.. beklioruz...
görmemmiiiii bıdık yaa :)) tam doğum pozisyonuna girmiş Allahım inşallah kendiminkinide görmeyi nasip etsin...

Gunaydin kizlar,herkese guzel bir gun dilerim:)
Gecikeli 12 gun oldu ve ben tirlattim artik sanirim,Cuma gunu doktor,bakalim ne dicek:)
hadi canım inşallah hamişsindirrr

anladımmm canımm hayırlsı olsunnnn bende çayını aldımmm duruo öleee baklaımm önümüzdeki aya onu içerimm bendee her aya bir kür lasımmmm artıkkk

innşşalhhhhhhhhhhhhhhh zuhalimmmmmmmmmmmm

bencede mevsimsel gibi gelio yaww çünkü öle stres yamadınn sıkıntı yapmadın birden böle oldu bakalım inş.. değerler normal çıkar ve dedğin gibi bu ilk ve son olurr canımmmm

AAAA kızçemmm sen hamilemiydinnnnn :44::44::44::44:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…