- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.701
hoş geldinnn kuşummmmm
git bakalım ne dicekkk kızçemm hayırlsıı olsunnn
çok soğal nazım çoook şükür çook amin canım Allah razı olsun sen nasılsın
Hosbuldukk canimm,tesekkur ederim:)
Ya umidim yok artik,gecen haftasonu kan testi negatif cikti ama yine de tabii doktorun bakmasi ii olcak,rahatlarim en azindan:)
AAAA kızçemmm sen hamilemiydinnnnn:44::44::44::44:
kızlar adetime 7 gün var daha ama 2 gün önce baya fazla beyaz akıntım oldu ve 2 gün sürdü bugün ise biraz daha sarımtırak bi akıntı var daha çok erken biliyorum ama acaba belirti olabilir mi?
yaşayanlar yada böle bi durum başına gelenler yardımcı olabilir mi ?
kızlar adetime 7 gün var daha ama 2 gün önce baya fazla beyaz akıntım oldu ve 2 gün sürdü bugün ise biraz daha sarımtırak bi akıntı var daha çok erken biliyorum ama acaba belirti olabilir mi?
nazımmmmmmmm kızçemmm hamiş olsam haberin olur beaaa.. gerçi tüm dünya duyar herhalde
yok hopeforum hamişti geçen özelden bana ultrasıon görüntüsünü yollamıştı.. ondan dedimm bıdık die... hem kızçem orda Allah kendiminkinide görmeme nasip etsin die yazmıştımmgörmedin sanırsam :26:
teşekkur ederim zaten yok rahatım adetimi beklemeyi düşünüyorum adetim bi kaç gün geçmedende test yapmakta istemiyorum ama genede insan kafasında acaba diyoCanim insallah hamissindir,benim de basima buna benzer birsey geldi gerci biraz farkli.
Adet olduktan 2 hafta sonra yasadim bu durumu,18 -19 Martta oldu ve ben hala olmadim,12 gun gecikti.
Bence biraz daha bekle 1 hafta 10 gun baktin adetin hala gelmiyor,test yaparsin.
haaaaaaaaa bende şaşrıdımm garippp bi mutluluk yaşadımmmmtühh beaa ama inş.... tez vakkite alcam haberini kıızçemmm inş....
esrarengiziimm sen nirr avatar koymuon bakkemmmm
Nazımmm inşallahhhsen bana ben sana vercez o güzel müjdeleri ben kapten inanıyorummm
teşekkür ederim kızlar inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun kucaklarınızı amin içisırada benim kucağımı amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?