Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çok soğal nazım çoook şükür çook amin canım Allah razı olsun sen nasılsın

iiym kuşumm Allaha şükürrr şimdii ii haberleri aldımm çok çok mutlu oldumm biiz habersizz bırakmayınn olumuu
merak ettyozz sizii

Hosbuldukk canimm,tesekkur ederim:)

Ya umidim yok artik,gecen haftasonu kan testi negatif cikti ama yine de tabii doktorun bakmasi ii olcak,rahatlarim en azindan:)

kuşummmm çok doğruu git sen muhakkak bakk zuhalimde geçikti hemen başladı araştımaya senin baya bi olduuu

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
[/td]
[td]*** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] duygudeni [/td]

[td]
2
[/td]
[td]okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] civcivciv [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

kızlar adetime 7 gün var daha ama 2 gün önce baya fazla beyaz akıntım oldu ve 2 gün sürdü bugün ise biraz daha sarımtırak bi akıntı var daha çok erken biliyorum ama acaba belirti olabilir mi?
yaşayanlar yada böle bi durum başına gelenler yardımcı olabilir mi ?

AAAA kızçemmm sen hamilemiydinnnnn :44::44::44::44:​

nazımmmmmmmm kızçemmm hamiş olsam haberin olur beaaa.. gerçi tüm dünya duyar herhalde
yok hopeforum hamişti geçen özelden bana ultrasıon görüntüsünü yollamıştı.. ondan dedimm bıdık die... hem kızçem orda Allah kendiminkinide görmeme nasip etsin die yazmıştımm görmedin sanırsam :26:

Canim insallah hamissindir,benim de basima buna benzer birsey geldi gerci biraz farkli.
Adet olduktan 2 hafta sonra yasadim bu durumu,18 -19 Martta oldu ve ben hala olmadim,12 gun gecikti.
Bence biraz daha bekle 1 hafta 10 gun baktin adetin hala gelmiyor,test yaparsin.

kızçemmm inş.... bebeğine soralımmmm gebelik öncesi bir akıntı oluyor ama addeten öncede oluyorr inş... senin bebeiştendirrr az kalmışşşş 1 hafta daha sık dişini bitanemmm

hadi inşallah hamişsindir canımm

haaaaaaaaa bende şaşrıdımm garippp bi mutluluk yaşadımmmm tühh beaa ama inş.... tez vakkite alcam haberini kıızçemmm inş....

teşekkur ederim zaten yok rahatım adetimi beklemeyi düşünüyorum adetim bi kaç gün geçmedende test yapmakta istemiyorum ama genede insan kafasında acaba diyo

esrarengiziimm sen nirr avatar koymuon bakkemmmm

teşekkür ederim kızlar inşallah hayırlısıyla rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerle doldursun kucaklarınızı amin içisırada benim kucağımı amin

işte lkızçeler olacağı varsa oluyorr gecen ecemmmm adete 1 gün kala yaptı hatta bende dedimm yap die hemn çıktııı inş... rabbimm çok bekletmeden süplendirmeden ansızın verir bebişlerimizii

kızlar adeti az süren varsa kilo almaktanmış çünkü kilo aldıkça yumurtalıkların etrafı yag kaplanıyormuş o yüzeden azalıyormuş ve yumurtalar da o yüzden azalıyormuş... adet bozukluklarına ve adet göremeyenlere yumurtlama sorunu yaşayanlara civan perçemini öneriyor dr.... bakın bu civanperçemi ni ben kullanmıştım adetlerim bazen 4-5 gün geciikiyordu geçikince civanperçemi içiyordum ya o gün ya da o günden sonra adetim geliyordu... şimdi tv karıştırırken kanal 7 dediki dr tesadüfen onun tarifini veriyordu :) o bir de hayıt tohumunu önerdi ikisini bir ezip çay giöbi için dedi ilgilenirseniz yazarım... ayrıca az sonra da yumurtalık masajını söyleyecekmiş duyuruluuuuur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…