Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tmm canımm kendine ii bak özletme kendini emi :80::80::80::80:

ahanda hemencik geldim

en iyisi zuhalim rahatla şölee yaw

günaydınnn ipemmm yeni avatarı hayrlı olsunnn uğur getirsinnnnn

sağol kızçem beğendinmi avatarımı tatlı dimi :)

Kizlar ben dün kan degerimi istedim...hayit hapini almadan önceki degerlerim böyle

Östradiol E2 37
Ferritin de 8 mis

bu ne anlama geliyor kizlar

hayıt hapını sana doktorun mu verdi cnm, bu arada cvp gitmedi galiba benm bebem yok yaş 32 ...

çalışkann ipemmmmmm :126::126::126::126::126::126:

Son düzenleme:
iiym kuşumm Allaha şükürrr şimdii ii haberleri aldımm çok çok mutlu oldumm biiz habersizz bırakmayınn olumuu
merak ettyozz sizii

bırakırmıyım canım elimde boşaldı artık yazarım Allah ın izniyle :)) çok sağol güzel yürekli arkadaşım Allah ım sana da yaşatacak bu mutluluğu inşaallah

canım ben de akıntı olmadı yardımca olmayacağım ama az kalmış sabretmeye çalış önce yapıp da kendini tereddüde sokma emi

saollll canımm fazla kilo herşeye zarar ,,
,bende içtm bu ay miamoremden Allah razı olsum söledi aslan pencesi ile civan perçemini karşıtıdım içtimmm
açım bendee

kzlar kanal 7 yi açııııııııııııııııın

angaranın bağlarıda büklüğm büküğm yolalrıı ne zamna zarhoş oldun da galdıramıyon gallarıııı

hayde kızlarrr kanal 7 yeee tüüh bittiiii

saollll canımm fazla kilo herşeye zarar ,,
,bende içtm bu ay miamoremden Allah razı olsum söledi aslan pencesi ile civan perçemini karşıtıdım içtimmm
açım bendee

Nazım bu çaylar adet düzensizliği içinmi gebelik içinmi ??
bende yapayım barim yan etkisi fiLan varmı ?? bendede azcıkın kilo var acep ondan mı adetim 2-3 gün sürüo... korktum bak şimdi :18:

çokkkk ddatlııı kızçemmmmmm

ya ben avatarı nasıl koyucamkii dün birine yazmıştın ama hangi sayfadadır kimbilir.. :26:
maşşalhhh topik kalabalık paso konuşşuozzz :99::99::99::99::99:
buarada olcak canımm inşallah olacakk

gene yazarımmm bidemmmmm

kullanıcı paneline gircennnnn

orddan aşada seçenekleri düzen le de

aşaya inn

Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar::::::::> bunu seccenn kızçemmm
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..

Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.

inşallahhh canımmm hep aklındasın vallaa hepinize dua etyommm hamile olmak isteyen kardeşlerime ayrı anne adayı kızçelerime ayrıı inş.. Rabbim kabul etsinn sizin bebeilerinizzz sevinci ile bizi coştursunnn inşallhhhh

Nazım bu çaylar adet düzensizliği içinmi gebelik içinmi ??
bende yapayım barim yan etkisi fiLan varmı ?? bendede azcıkın kilo var acep ondan mı adetim 2-3 gün sürüo... korktum bak şimdi :18:

olabilir kızçemmmm :26::26::26: kaç kliosun kiii :26::26::26:

ben gecelşk için içtm adetin başlayınca başla bitince bırakk miamorem ööle hamile kalmışşş

yumurtaarı temizleyipp çoğaltıyormuşş yeni yeni yumurtalarımız olyomuşşş

inş.... bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…