- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.721
tmm canımm kendine ii bak özletme kendini emi :80::80::80::80:
Benim adetin 3. günü yapıldığında hep 4-5 aralığında çıktı normal yani..................ben az önce işlem numarası öğrenerek internet üzerinden sonuçlarımı aldım beta 0 beklenildiği gibi ........fsh 2.9 çıkmışşş...............sanırım o da normal ..........doktor birde ultrason muayenesinde bana yüksek çıkar demişti neyle baktı acaba ............çook teşekkürler tatlım daha da rahatladımm.. kendi doktoruma gideceğim... benim daha önce hamilelikte yükselen estradiol olmuştu zor düşmüştü yine o yükselme yapar mı acaba en güzeli kendi doktorumm artık
günaydınnn ipemmm yeni avatarı hayrlı olsunnn uğur getirsinnnnn
Kizlar ben dün kan degerimi istedim...hayit hapini almadan önceki degerlerim böyle
Östradiol E2 37
Ferritin de 8 mis
bu ne anlama geliyor kizlar
çalışkann ipemmmmmm :126::126::126::126::126::126:
yok kızçemmm
bende innaıyorummmmm cankuşummmmm
ahanda hemencik geldim:
iiym kuşumm Allaha şükürrr şimdii ii haberleri aldımm çok çok mutlu oldumm biiz habersizz bırakmayınn olumuu
merak ettyozz sizii
kızlar adetime 7 gün var daha ama 2 gün önce baya fazla beyaz akıntım oldu ve 2 gün sürdü bugün ise biraz daha sarımtırak bi akıntı var daha çok erken biliyorum ama acaba belirti olabilir mi?
yaşayanlar yada böle bi durum başına gelenler yardımcı olabilir mi ?
kızlar adeti az süren varsa kilo almaktanmış çünkü kilo aldıkça yumurtalıkların etrafı yag kaplanıyormuş o yüzeden azalıyormuş ve yumurtalar da o yüzden azalıyormuş... adet bozukluklarına ve adet göremeyenlere yumurtlama sorunu yaşayanlara civan perçemini öneriyor dr.... bakın bu civanperçemi ni ben kullanmıştım adetlerim bazen 4-5 gün geciikiyordu geçikince civanperçemi içiyordum ya o gün ya da o günden sonra adetim geliyordu... şimdi tv karıştırırken kanal 7 dediki dr tesadüfen onun tarifini veriyordu :) o bir de hayıt tohumunu önerdi ikisini bir ezip çay giöbi için dedi ilgilenirseniz yazarım... ayrıca az sonra da yumurtalık masajını söyleyecekmiş duyuruluuuuur :)))
kzlar kanal 7 yi açııııııııııııııııın
angaranın bağlarıda büklüğm büküğm yolalrıı ne zamna zarhoş oldun da galdıramıyon gallarıııı
hayde kızlarrr kanal 7 yeee tüüh bittiiii
saollll canımm fazla kilo herşeye zarar,,
,bende içtm bu ay miamoremden Allah razı olsum söledi aslan pencesi ile civan perçemini karşıtıdım içtimmm
açım bendee
ahanda hemencik geldim
en iyisi zuhalim rahatla şölee yaw
sağol kızçem beğendinmi avatarımı tatlı dimi :)
hayıt hapını sana doktorun mu verdi cnm, bu arada cvp gitmedi galiba benm bebem yokyaş 32 ...
ipegim hoşgeldin
kızlar bu arada şerbetçiotu da iyi geliyormuş :) ben de otçubaşı oldum ha
çokkkk ddatlııı kızçemmmmmm
ya ben avatarı nasıl koyucamkiidün birine yazmıştın ama hangi sayfadadır kimbilir.. :26:
maşşalhhh topik kalabalık paso konuşşuozzz :99::99::99::99::99:
buarada olcak canımm inşallah olacakk
bırakırmıyım canım elimde boşaldı artık yazarım Allah ın izniyle :)) çok sağol güzel yürekli arkadaşım Allah ım sana da yaşatacak bu mutluluğu inşaallah
canım ben de akıntı olmadı yardımca olmayacağım ama az kalmış sabretmeye çalış önce yapıp da kendini tereddüde sokma emi
Nazım bu çaylar adet düzensizliği içinmi gebelik içinmi ??
bende yapayım barim yan etkisi fiLan varmı ?? bendede azcıkın kilo var acep ondan mı adetim 2-3 gün sürüo... korktum bak şimdi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?