Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kizlar,bu sogan kuru adet bitiminden sonra yapiliyormus,acaba simdi yapsam bi yarari olurmu,adetim gecikti acaba gelmesini de saglarmi,hic uygulayan oldu mu aranizda,olduysa yorumlarinizi bekliyorum,tskler.

Kizlar,bu sogan kuru adet bitiminden sonra yapiliyormus,acaba simdi yapsam bi yarari olurmu,adetim gecikti acaba gelmesini de saglarmi,hic uygulayan oldu mu aranizda,olduysa yorumlarinizi bekliyorum,tskler.

manolya kiscem hosgeldinnnekadardir bekliyosun canim reglini:26:söktürücü ne kullandimii:26:ben böyle bi sorun yasamadim hep regl bittikten sonra kullandimm..ama bi zararida olmaz bence reglinin sökülmesine yardimci olabilir..doktora ne gidiyomusunn hic nicin gecikiyo pkomu varrr:26:

Kızçelerrr benim avatarım görünüomu

görünüyooo :))

canım ben yaptım soğan kürünü adetimin 7. günü başladım 15 gün içtim ilk aşamada... adetin gelmediyse başlama canım bi test yap önce hamile olup olmadığını öğren değilsen eğer hep oluyorsa gecikmelerin civanperçemi iç canım ondan sonra adetinin 7. günü başla.... saraçoğlu sitesinde de adet bitiminde yapılması gerektiği yazıyor hatta belki bittikten 3 gün sonra diye değiştirmiş dedi kızlar ama onu bilmiyorum

Hosbulduk canim sagolasin,12 gun gecikti,hic boyle olmamistim,adet sokucu kullanmadim hic hayatimda, cunku benim normalde cok duzenlidir.
Gecen haftasonu kan testi ngatif cikti,ama henuz gelen giden yok:)
Cuma doktora gidicem insallah ama yine de bu sogan kurunu duyunca ogrenmek istedim,bir deneyeyim olmazsa,cok sagol canim.

evettt canımm malesefff ölee bası doktorlarr çok ilgsiz ben böle denk geleneleri 182 den şikayet etyom ilgisiz diee
bakalımm kendi doktorun ne dicekk inş... ilaçsız olurr kğrtajdan sonra ilkes oldu dimi bölee
morem neler biliyo zeki morem benim demek 182 ye sikayet ediliyo
Gunaydin kizlar,herkese guzel bir gun dilerim:)
Gecikeli 12 gun oldu ve ben tirlattim artik sanirim,Cuma gunu doktor,bakalim ne dicek:)

kiscem bi doktorunada gittte o napacak bi bekleee ilacla sökülürsün bence sonra sogan kürünü yapppp

kiscem bence sogani bi yapma ilk olmus belki kan testinde cikmamistir cumayi bi bekle doktor bi ultrasonda ne baksinn..belki söktürücü hap ne verir eger hamile degilsennsonram reglin gelir ondan sonra sogani yaparsinnn

Cok sagolun kizlar,dediginiz gibi yapayim o halde,baslamayayim bu kure,doktorla gorustukten sonra bakicam artik.

öyle yap kiscem sen tedbirli ol yinede cünkü bi arkadasimin basina gelmisti hamileymis ada cayi ne icmis sökülsün diye bebegini kaybetmisti 5 haftalikken :26:en azindan icin rahat eder doktordan sonra acabalarin olmaz bizede haber ver cuma günü doktordan gelince

nere gitcenn yasakımm beaaa

ablamlara morem banada uzak belkim geceye kadar gelemiye bilirim orda nett varda simcik girdigim yeride bilsin istemiyorum ama bi firsatini bulursam ses verrrimmsensiz kalacam bugünburnumda tütecenn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…