- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.781
inşallah canım sağolasın ben çıkıyım azcık temizlik yapıyım hoscakal
hoşçakal cnm bende çıkıyorum azcık evi toparlıyım gelirim gene
Kızçelerrr benim avatarım görünüomu
hoşçakal cnm bende çıkıyorum azcık evi toparlıyım gelirim gene
sadiye kisce hosgeldin
benim bugün bat hala gelen giden yok benim için dua edin kızlar
kıçelerimmm ben çıkıorummm azcıkkk eviii süpüürmm geliirmmmm
ben çıkıorum ama yasakımm gelilioooo
yasakımm kızçlerimm sana emaneett ben senii profilden takip ediorummmm
ohh kızçemm işinii bitridin ev yolunu tutuu bleee
bende şimdi evi süpürcem inş...
canım kanal 7 deydi ama bitti
Kizlar,bu sogan kuru adet bitiminden sonra yapiliyormus,acaba simdi yapsam bi yarari olurmu,adetim gecikti acaba gelmesini de saglarmi,hic uygulayan oldu mu aranizda,olduysa yorumlarinizi bekliyorum,tskler.
Kızçelerrr benim avatarım görünüomu
Kizlar,bu sogan kuru adet bitiminden sonra yapiliyormus,acaba simdi yapsam bi yarari olurmu,adetim gecikti acaba gelmesini de saglarmi,hic uygulayan oldu mu aranizda,olduysa yorumlarinizi bekliyorum,tskler.
manolya kiscem hosgeldinnnekadardir bekliyosun canim reglini:26:söktürücü ne kullandimii:26:ben böyle bi sorun yasamadim hep regl bittikten sonra kullandimm..ama bi zararida olmaz bence reglinin sökülmesine yardimci olabilir..doktora ne gidiyomusunn hic nicin gecikiyo pkomu varrr:26:
morem neler biliyo zeki morem benim demek 182 ye sikayet ediliyoevettt canımm malesefff ölee bası doktorlarr çok ilgsiz ben böle denk geleneleri 182 den şikayet etyom ilgisiz diee
bakalımm kendi doktorun ne dicekk inş... ilaçsız olurr kğrtajdan sonra ilkes oldu dimi bölee
Gunaydin kizlar,herkese guzel bir gun dilerim:)
Gecikeli 12 gun oldu ve ben tirlattim artik sanirim,Cuma gunu doktor,bakalim ne dicek:)
Hosbulduk canim sagolasin,12 gun gecikti,hic boyle olmamistim,adet sokucu kullanmadim hic hayatimda, cunku benim normalde cok duzenlidir.
Gecen haftasonu kan testi ngatif cikti,ama henuz gelen giden yok:)
Cuma doktora gidicem insallah ama yine de bu sogan kurunu duyunca ogrenmek istedim,bir deneyeyim olmazsa,cok sagol canim.
Cok sagolun kizlar,dediginiz gibi yapayim o halde,baslamayayim bu kure,doktorla gorustukten sonra bakicam artik.
nere gitcenn yasakımm beaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?