- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.761
Rabbim hayırlara çıkarsınnn bitanemm
inş... bebeğininn habercisidirrr
Hayirlisi olsun canim
Bende iyiyim cok sukur
Hosbulduk tatlim eve gidiyom yemee yiyip grlirim kacmayin bi yere
hosbulduk canlar
ilhanazım bugün hancekimede okuycam onuda eklersin başlayınca nolur nolmaz adet olursam okuyamam
tvde hangi programda yumurtalıklarla ilgili bilgi verdi bende izleyim
bu arada nasılsınızzzzz
canımm Allah kabul etsnnnn ama canomdan sonraaa mersahımda sıraaa hancekim geçtiiiii
hosbulduk canlar
ilhanazım bugün hancekimede okuycam onuda eklersin başlayınca nolur nolmaz adet olursam okuyamam
tvde hangi programda yumurtalıklarla ilgili bilgi verdi bende izleyim
bu arada nasılsınızzzzz
inallah cnm ya ümitliyim bu ay için incir kürü bide ballı kür yapıyorum üşütmyorum bakalım annesine supriz yapar inşallah bebişim bu ay
canım kanal 7 deydi ama bitti
karıştırdım pardonbugün okuycam mersahıma giremezsem falan haberin olsun
Allah kabull etsinn bidenemmmm
inşşallahhh kızçemmm ozaman bu ay sanada bi halayyy çekerizzz inşallahhhhh
benim bugün bat hala gelen giden yok benim için dua edin kızlar
benim bugün bat hala gelen giden yok benim için dua edin kızlar
kıçelerimmm ben çıkıorummm azcıkkk eviii süpüürmm geliirmmmm
ben çıkıorum ama yasakımm gelilioooo
yasakımm kızçlerimm sana emaneett ben senii profilden takip ediorummmm
dualarımız seninle cnm inşallah hamiş kalırsın bizde teyze oluruz belirtilerin var mı hiç
innşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhh zikkzakımmmmmmmmmmmm
Allahımmm hayırlsıı ile ver rabbbimmm inşşllhahhh müjdesii geliir bitaneminnn inşallahhhhh
Allah razı olsun sağol canım düne kadar belirtim yoktu dün aksam gögüslerim fena sızladı bugün cok az var kasıklarıma arada ağrı girip cıkıyo pek umudum yok 2 gün önce test yaptım negatifdi :31
öyle olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsun cnm hem allahın işi ne yapar hiç belli olmaz allahtan hayırlısı bitanem
Allah razı olsun sağol canım düne kadar belirtim yoktu dün aksam gögüslerim fena sızladı bugün cok az var kasıklarıma arada ağrı girip cıkıyo pek umudum yok 2 gün önce test yaptım negatifdi :31
öyle olumsuz düşünme pozitif düşün pozitif olsun cnm hem allahın işi ne yapar hiç belli olmaz allahtan hayırlısı bitanem
inşallah canım sağolasın ben çıkıyım azcık temizlik yapıyım hoscakal
var birazcıkın işte nazımmmolabilir kızçemmmm :26::26::26: kaç kliosun kiii :26::26::26:
ben gecelşk için içtm adetin başlayınca başla bitince bırakk miamorem ööle hamile kalmışşş
yumurtaarı temizleyipp çoğaltıyormuşş yeni yeni yumurtalarımız olyomuşşş
inş.... bakalımmmm
ewet canım yemek yemek rızkın bolluğuna işarettir..muradına daim olmaktır derler.. hadi hayırlısı bebişimm.. Allah gönlüne göre versin..bu aralar acayip rüyalar görüyorum hepsine inşallah diyip dua ediyorum kızla yemek yapıyodum rüyamda baktım yemek yapmak istediğin bir muradın var o gerçekleşcek diyo
kıçelerimmm ben çıkıorummm azcıkkk eviii süpüürmm geliirmmmm
ben çıkıorum ama yasakımm gelilioooo
yasakımm kızçlerimm sana emaneett ben senii profilden takip ediorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?