Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ablamlara morem banada uzak belkim heceye kadar gelemiye bilirim orda nett varda simcik girdigim yeride bilsin istemiyorum ama bi firsatini bulursam ses verrrimmsensiz kalacam bugünburnumda tütecenn

ülemiiiii ama ama içimmde bi sızı olduuu ama

girme yasakıımmm sen gzlion kendini öğrenmesin kimseeee

tüh beeee aaa okudum hemn attım süpürgeyi geldimmmmm

bari doya doya sarılayınnnnn yoğgammm burnum direğğii sızlarrrr :26::26::26::26:

Son düzenleme:
merhaba canlarım ben gene geldim işleri üstünden ağrı yaptım işte bugün cnm bişey istemedi eeeee napyonuz

mutfakta yemek yaparken ne görmeden bi ara ses verrim belkim vermessemde merak etmeiyi ettin geldigine seni görmden gidemezdim zatennsarilim iyicemorem benimm

merhaba canlarım ben gene geldim işleri üstünden ağrı yaptım işte bugün cnm bişey istemedi eeeee napyonuz

hoşş geldinn kızçemmmmmmm

bende yapyommm temizlikk yavaş yavaşş kenddimi yormadannn

mutfakta yemek yaparken ne görmeden bi ara ses verrim belkim vermessemde merak etmeiyi ettin geldigine seni görmden gidemezdim zatennsarilim iyicemorem benimm

yasakımm benimmmmm nasıl gelmemmm

seni görmedenn ne gece geçer ne gündüzzzz

canım ada çayı düşük yapar diye her yerde yazıyor zaten, ben kekik bile içmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…