- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.941
görüyonmu edammmneler varmissss
evet ya neler varmis,sasirdim, bir kac sayfa okudum...ama kizlar herseyin fazlasi zarar...iyi birsey yapacayiz diye dahada beter yapmayalim....dikatli olmakta yarar var
:26:
Hosbilduk habibte yasagim. cok yaziyonuz bende arada kayniyodum azdaa..örtmen habibtem hosgeldinn
Hosbulduk canim nasilsin
Saol bidenem
ipekim sen sogan yapmiyomuydun bu ay
aynennn habıbtemm yaaa bılmedımız cok seyler varr dahaa
sükür iyiym edamsen evdemisin bugünnn yeni evine gidecenmii
ne cesarettt demii yasakımm ben yapamam ben duydum ama dumamazıktan geldi diii
Hosbilduk habibte yasagim. cok yaziyonuz bende arada kayniyodum azdaa..kimse gormedi sandim beni cok korktum
ayyy cok guzel cook tesekkur ederiz teyzesi
bravoo kızçemmmmm
içimm bi tuhaf olduuuu :120::120::120::120::120::120:
Hosbilduk habibte yasagim. cok yaziyonuz bende arada kayniyodum azdaa..kimse gormedi sandim beni cok korktum
hoşş geldinn basammmm
yasakm yaa tam ona başlıcaktm ki gününü yanlış hesapladğmı farkettimadet bittikten sonra 7. gün olcaktı meğer ben onu 2-3 gün kaçırmışım .. snra bu doktoru da sınamak istedm bu ay kesin adet görüceksin dedi ya bakalım hiçbişe kullanmadan çatladı kullanmadan adet olcakmı ?? önümüzdeki aya bıraktım canım soğan işini, kesin yapıcam da bi sonraki adette yani hemi polipi de söker atar bakarsın
bal çörekotu filan da öle haftada bir aklıma gelirse şifa niyettinedaha çok eşim kullansın die hazırladm onu canm düzenli kür gibi yapmyrum onu yani
bi düzene girecek galiba benm işler yavaş yavaşbi ağırdan aldım hayırlısı rabbimden
evet ya neler varmis,sasirdim, bir kac sayfa okudum...ama kizlar herseyin fazlasi zarar...iyi birsey yapacayiz diye dahada beter yapmayalim....dikatli olmakta yarar var
:26:
o bizm ilk göz ağrımızzz loormmm az bilee tontonumuzaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?