Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım bunu adetin kaçıncı günü başlıcan:26::26:

ipem haklisin bu ayda bi bak insallah sorunsuz gelir reglin ama tabi gönlümüzden gecen bebisin gelmesi inslalahhhh..ama hamile kalmazsan baska kürü yapma kesinlikle yine sogan kürü diyorum ben..ama onuda üsenmiycen düzenl iyapacann..doru poliede siddetle tavsiye ediliyooo....

kesinlikle bende SIDDETLE oneriyorum...

ana su an topikte 21 kisiyiz baska yerler sinek avliyo burasi kisdan gecilmiyoo

Bende iyiyim bide regl gelse daa iyi olacagim galiba

Loorim nasilsin bebis nasil hissetmeye basladin mi bazilari erken hissediyomus ya segirme gibi fln

coktan hissetmeye basladim mersahim aynen goz seyirmesi gibi oluyo ust ustte 2-3 kere fln yattigimda daha net hissetiyorum arada sirada sen nasilsin batin gecti sanirsam :26:

yok habıbtemm yaa dahaca yeni eve gitmedim ama gidicez inşallahh eşimle bikaç ısımız var eksıkler onu halledıcezz bakalım suan esımın yanındayım işyerinde

hayırlı olsun eviniz canım güle güle oturun inşallah

bende huylanirim yaw yagli yagli

ne o yaa kaçırdım ben :26::26::26::26:

gebe kalmazsam kesin soğan yapcam merak etme düzenli yaparım onu mutlaka önemli aç karna lıkır lıkır içcez bakalım canım

kızlar ben çıkıyorum cici annem aradı dışarı çıkıp dolaşalım dedi hadi size iyi sohbetler canlarım sizi seviyorum öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…