- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.961
aynen cnm bide adaçayı yağı kullanıyolarmış bunu duydnuz mu aktardan alıyolarmış adetinin 5 gün tampon yada papuğa damlatıp aşağıyo koyuyolarmış içerdeki intihapı felan söküyomuş canalrım
yasakm yaa tam ona başlıcaktm ki gününü yanlış hesapladğmı farkettimadet bittikten sonra 7. gün olcaktı meğer ben onu 2-3 gün kaçırmışım .. snra bu doktoru da sınamak istedm bu ay kesin adet görüceksin dedi ya bakalım hiçbişe kullanmadan çatladı kullanmadan adet olcakmı ?? önümüzdeki aya bıraktım canım soğan işini, kesin yapıcam da bi sonraki adette yani hemi polipi de söker atar bakarsın
bal çörekotu filan da öle haftada bir aklıma gelirse şifa niyettinedaha çok eşim kullansın die hazırladm onu canm düzenli kür gibi yapmyrum onu yani
bi düzene girecek galiba benm işler yavaş yavaşbi ağırdan aldım hayırlısı rabbimden
Selam basam naber
canım bunu adetin kaçıncı günü başlıcan:26::26:
deney küpü oldum yeter i bebişim olsun diye olursa önce allaha snra bunlara bağlıycam bu ay ilk ayım kürlerle bide adaçayınla
ama yagdan huylanirim yaw ben onu koyamam herhaldee
Bende iyiyim bide regl gelse daa iyi olacagim galibacook sukur iyiyim cnm sen nasilsin
simardi ilk goz agriniz
ipem haklisin bu ayda bi bak insallah sorunsuz gelir reglin ama tabi gönlümüzden gecen bebisin gelmesi inslalahhhh..ama hamile kalmazsan baska kürü yapma kesinlikle yine sogan kürü diyorum ben..ama onuda üsenmiycen düzenl iyapacann..doru poliede siddetle tavsiye ediliyooo....
canım bunu adetin kaçıncı günü başlıcan:26::26:
Selam basam naber
Bende iyiyim bide regl gelse daa iyi olacagim galiba
Loorim nasilsin bebis nasil hissetmeye basladin mi bazilari erken hissediyomus ya segirme gibi fln
ipem haklisin bu ayda bi bak insallah sorunsuz gelir reglin ama tabi gönlümüzden gecen bebisin gelmesi inslalahhhh..ama hamile kalmazsan baska kürü yapma kesinlikle yine sogan kürü diyorum ben..ama onuda üsenmiycen düzenl iyapacann..doru poliede siddetle tavsiye ediliyooo....
yok habıbtemm yaa dahaca yeni eve gitmedim ama gidicez inşallahh eşimle bikaç ısımız var eksıkler onu halledıcezz bakalım suan esımın yanındayım işyerinde
bende huylanirim yaw yagli yagli
ana su an topikte 21 kisiyizbaska yerler sinek avliyo burasi kisdan gecilmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?